Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VIII

QUOTE(ernesin @ 2010 04 30, 14:30)
Na taip, reikia kad kažkas nufotkintų mirksiukas.gif Nors man jau baisiai smalsu dabar pasidarė kaip čia tos blauzdos temukėje atrodytų laugh.gif

nu gerai atrodytu biggrin.gif ,o ka biggrin.gif juk cia begiojimo tema,ir kojos tinka sioje temoje doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***black girl*** @ 2010 04 30, 14:37)
nu gerai atrodytu biggrin.gif ,o ka biggrin.gif  juk cia begiojimo tema,ir kojos tinka sioje temoje doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O paskui ir pilvo presas, ir šlaunys lotuliukas.gif
thumbup.gif
Atsakyti
O as pabusiu viena is tu drasuoliu ir ikelsiu savo kojas tongue.gif duosiu jums peno apkalboms lotuliukas.gif dedu visa foto, nes tada legviausiai pamatyti, kaip atrodo blauzdos viso kuno kontekste mirksiukas.gif bent jau man, pagal mano sudejima, mano blauzdos yra per stambios (o cia dar net nebegiojus) doh.gif
user posted image
Papildyta:

QUOTE(Gintariukstis @ 2010 04 30, 14:33)
Mano "draugas" celiulitas nepalieka manęs nė už ką...  schmoll.gif
Užtenka atsipalaiduoti trumpam ir mano lašinukai kur buvę, kur nebuvę grįžta.... sad.gif
Rudenį dėl traumos nebėgiojau 1,5 mėn. Tai visas vasaros įdirbis grįžo atgal  blush2.gif

Jetus, kiek pas mane is po ziemos celiulito atsirado, as nemoku apsakyti doh.gif neisivaizduoju, kaip ji bent jau apnaikinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2010 04 30, 15:27)
O as pabusiu viena is tu drasuoliu ir ikelsiu savo kojas  tongue.gif  duosiu jums peno apkalboms  lotuliukas.gif

Milaknike, po tokios tavo foto aš slepiuosi po pernykščiais lapais hihihi.gif Nu viskas idealu man čia pas tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 30, 15:30)
Milaknike, po tokios tavo foto aš slepiuosi po pernykščiais lapais hihihi.gif Nu viskas idealu man čia pas tave 4u.gif

Milaknike, pritariu Ernesin - nu per kurią vietą per stora? bigsmile.gif Gražu viskas!!! thumbup.gif
Pernai buvau labai rimtai susiėmusi dėl celiulito - savaime išnyktų turbūt tuo atveju, jei bėgiotum po kelias valandas kasdien schmoll.gif .
Susimokėjus nemažą krūvą pinigų už masažų kursą, rezultatai buvo akivaizdūs - bet kai ir sportą apleidau, ir nepalaikiau masažais - vėl grįžtu į pirmą stadiją...
Užsispyriau su bėgimu situaciją keisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukstis @ 2010 04 30, 15:56)
Užsispyriau su bėgimu situaciją keisti biggrin.gif

Ir tai tikrai veikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ką tik grįžau iš bėgimo, ale ir karšta šiandien karsta.gif
Atsakyti
As irgi katik parbegau thumbup.gif susilau belekaip, bet buvo didis.gif db galvoju, kad dar galejau tiek pat nubegti mastau.gif
Nu, mergos, jus ir duodat - nori zmogus sau pasiguosti, kad esi blauzdom nepatenkintas, o cia komplimentus meto lotuliukas.gif lotuliukas.gif zinoma, esu labai pamaloninta, jeigu jusu nuomone atrodau gerai, taciau nuotrauka daryta rudeni, o per ziema papilnejau 3kg ir celiulito prisiveise nenormaliai doh.gif tikiuosi man, Gintariuksciui ir kitoms ta bjaurybe turincioms mergaitems begimas pataisys padeti sokiai.gif
Beje, pradejus begioti priaugau 1kg - ar gali buti taip, kad cia tipo jau raumenukai formuojasi ir del to svoris nemazeja?? g.gif Nes jau ir taip mazai valgau, begioju, o svoris auga unsure.gif nervina belekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2010 04 30, 17:41)
Nu, mergos, jus ir duodat - nori zmogus sau pasiguosti, kad esi blauzdom nepatenkintas, o cia komplimentus meto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif zinoma, esu labai pamaloninta, jeigu jusu nuomone atrodau gerai, taciau nuotrauka daryta rudeni, o per ziema papilnejau 3kg ir celiulito prisiveise nenormaliai  doh.gif tikiuosi man, Gintariuksciui ir kitoms ta bjaurybe turincioms mergaitems begimas pataisys padeti  sokiai.gif
Beje, pradejus begioti priaugau 1kg - ar gali buti taip, kad cia tipo jau raumenukai formuojasi ir del to svoris nemazeja??  g.gif Nes jau ir taip mazai valgau, begioju, o svoris auga  unsure.gif nervina belekaip  doh.gif

Na bent jau aš tai nuoširdžių nuoširdžiausiai sakau kad atrodei nepriekaištingai mirksiukas.gif
Pas mane irgi kasmet to bjaurasties celiulito vis sunkiau atsikratyti, bet dedu pastangas kokias bent galiu smile.gif
Dėl svorio tai normalu, juk raumenukai tris kart daugiau sveria už riebaliukus. Reikia ne svertis o matuotis apimtis mirksiukas.gif
Atsakyti
milaknike, na ir figuryte wub.gif pilvukas, kojytes viskas ciki thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
galvoju ir as piejusu jungtis,
verkiant reikia sporto kunui ir siuo met man geriausias variantas butu begiojimas-islaidu ne daug, o ir parkelis salia neblogas visai yra-tik ,kad ji vakare uzrakina-vadinasi begiot reikes rytais blink.gif
siaip mokyklos laikais nekenciau begiojimo, o veliau ir nepradejau begioti, bet gal patiks smile.gif jus tokios patenkitntos visos, kad net uzpavydejau schmoll.gif
aisku pirmiausia nusipirksi begiojimui tinkama avalyne, bet turiu toki klausima-jegu begiosiu rytais, ka tik atsibudus- koki apsilima daryti , kokius pratimus?
aciu smile.gif
kaip sunku bus pradeti doh.gif
Atsakyti
fanda, as irgi mokyklos laikais nekenciau begimo. na, bet juk, kaip pagalvoji, tai jis nenormalus ir buvo- liepdavo nubegt 2 km greiciui, niekas neklausdavo sugebi ar ne, begdavom ir viskas, skaudanciais sonais doh.gif o vat dabar man begimas malonumas, niekad negalvojau, kad taip bus ax.gif o ir rytais begti visai nesunku,tiesa, as nesu begiojus vakare, nezinau, kaip ten buna tongue.gif
tad i trasa, mergyt 4u.gif
Atsakyti