Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VIII

QUOTE(*tiute* @ 2010 05 03, 08:03)
O su kokį masažiuką praktikavai?
Mano viena pažįstama su vakuminiu savo linkusias storėti šlaunis susimažino, aš net neįtarčiau, kad ten jai kažkas blogai buvo thumbup.gif
Papildyta:
hah.gif primečiau, kad kam gali būti taip

Užkabino viena masažistė, kai pasakė, kad lelytę iš manęs padarys lotuliukas.gif . O ko gi moteriai daugiau reikia? Ir atsiveria piniginė smile.gif. Masažas tai iš tiesų buvo karštų lavos akmenų, bet išminkė taip, kad swoon.gif ... Žodžiu, po 6 kartų rezultatas buvo labai akivaizdus - ištuštėjimas piniginėje irgi blush2.gif .
Vakar prieš miegą bandžiau įvairius akrobatinius triukus, kad pati savo kojas nufotkinčiau doh.gif . Juoko buvo daugiau nei naudos biggrin.gif
Vakarykštis pasibėgiojimas prasidėjo tuo, kad nusiteikimas - ilgesnei distancijai, kaip savaitgaliui... Jausmas - lyg bėgčiau saunoj ant bėgimo takelio lotuliukas.gif . Pagalvojau, kad jau turbūt pašiltinto džemperiuko gal ir nebereikia... doh.gif
Atsakyti
tai sakot kojas demonstruojat lotuliukas.gif thumbup.gif Moters blauzda kazkodel megsta issiryskint ir siek tiek padidet be ypatingo vargo,ko nepasakytum apie kitus raumenukus smile.gif
Na ka,mano porininkei daktarai grieztai uzdraude begiot,nes kazi kokios bedos su stuburu,lieku viena.Ir vat siandien reikejo keltis begt ir pffff......neatsikeliau verysad.gif Dviese begiot gal ir neypatingai patogu,bet vat "nusimuilint" tai jau labai geda kai dviese.Nezinau kaip dabar reiks "uzsivest" doh.gif
Atsakyti
sveikos gyvos 4u.gif biggrin.gif
man su ta zinute buvo taip pat kaip ir milaknikei lotuliukas.gif doh.gif
grazios jusu abieju pasirodziusiu mergaiciu kojytes thumbup.gif ...
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 05 03, 08:45)

dvi tai dvi, bet KOOOKIOS dvi

smile.gif

Tai viskas suprantama, linnn, nebutina visoms demonstruotis cia ir pan. mirksiukas.gif as, pvz, irgi mazinu savo apimtis db ir tik preitu metu foto ikeliau ir tai ne is arti, nes jei db nusifotografuociau, tai celiulito visos cia atsiziuretumet iki soties biggrin.gif
Papildyta:

QUOTE(o-pa-pa @ 2010 05 03, 10:37)
tai sakot kojas demonstruojat lotuliukas.gif  thumbup.gif Moters blauzda kazkodel megsta issiryskint ir siek tiek padidet be ypatingo vargo,ko nepasakytum apie kitus raumenukus smile.gif
Na ka,mano porininkei daktarai grieztai uzdraude begiot,nes kazi kokios bedos su stuburu,lieku viena.Ir vat siandien reikejo keltis begt ir pffff......neatsikeliau verysad.gif Dviese begiot gal ir neypatingai patogu,bet vat "nusimuilint" tai jau labai geda kai dviese.Nezinau kaip dabar reiks "uzsivest" doh.gif

Daugiau optimizmo thumbup.gif susikurk savo idealios figurytes modeli ir "isidek" i galvyte, kad be begimo jos neturesi - bent jau man tai padeda biggrin.gif nusiteik, kad begimas tai malonumas, kuri privalai patirti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2010 05 03, 12:23)
Tai viskas suprantama, linnn, nebutina visoms demonstruotis cia ir pan.  mirksiukas.gif as, pvz, irgi mazinu savo apimtis db ir tik preitu metu foto ikeliau ir tai ne is arti, nes jei db nusifotografuociau, tai celiulito visos cia atsiziuretumet iki soties  biggrin.gif
Papildyta:
Daugiau optimizmo  thumbup.gif susikurk savo idealios figurytes modeli ir "isidek" i galvyte, kad be begimo jos neturesi - bent jau man tai padeda  biggrin.gif nusiteik, kad begimas tai malonumas, kuri privalai patirti  4u.gif

Dar padeda užsikabinti kur nors matomoje vietoje pvz džinsus, į kuriuos anksčiau puikiai lindai ir krūvą komplimentų gavai, o dabar, jei ir užsisegtum, tai mirtum nuo nekvėpavimo lotuliukas.gif . Šitą "pratimą" darau bent kelis kartus į savaitę ir jiems sakau "aš jus įveiksiu" nono.gif
Padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
Ko tik tos moterys neprisimasto... biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malamutas @ 2010 05 03, 16:41)
Ko tik tos moterys neprisimasto...  biggrin.gif  thumbup.gif

ko g.gif

aišku, nelabai tikiuosi gauti atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 05 03, 16:53)
ko g.gif

aišku, nelabai tikiuosi gauti atsakymą smile.gif

Linnn, matyt, čia buvo toks lyrinis retorinis nuokrypis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malamutas @ 2010 05 03, 16:41)
Ko tik tos moterys neprisimasto...  biggrin.gif  thumbup.gif

O ko tik tie vyrai neprisimasto, tai geriau ne nesigilinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Uhh, siandien kazko sunkiai man begosi karsta.gif apskritai, man pirmadienis kazkokia mistine/kosmine diena, kai plaukioju visa apdujus, o cia dar ir isbegau anksciau negu esu ipratusi, tai is viso db kai voratinkliais apsitraukus vaikstau mellow.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaknike: 03 gegužės 2010 - 16:46
QUOTE(Gintariukstis @ 2010 05 03, 14:15)
Dar padeda užsikabinti kur nors matomoje vietoje pvz džinsus, į kuriuos anksčiau puikiai lindai ir krūvą komplimentų gavai, o dabar, jei ir užsisegtum, tai mirtum nuo nekvėpavimo  lotuliukas.gif . Šitą "pratimą" darau bent kelis kartus į savaitę ir jiems sakau "aš jus įveiksiu"  nono.gif
Padeda  mirksiukas.gif

O man padeda, kai apie tai perdaug negalvoji.. kur nors giliai ta minti nukisu ir gyvenu be jos ir kartu su ja, man taip veiksmingiausia. Labiausiai nemegstu uzsideti permazus rubus arba pirkti "su perspektyva"... tada dar labiau save grauzi...
Atsakyti
QUOTE(Gintariukstis @ 2010 05 03, 17:24)
Linnn, matyt, čia buvo toks lyrinis retorinis nuokrypis biggrin.gif

tai matyt.... biggrin.gif

QUOTE(milaknike @ 2010 05 03, 17:38)

Uhh, siandien kazko sunkiai man begosi 

ir man kažkaip sunkiai. Ne tai, kad sunkiai, bet kojos, atrodo, kad dvigubai pasunkėjusios.

Beje, šeštadienį bėgau nubėgau virš 9 km, tai jau kažkaip man per daug pasirodė. Na, kažkaip jautėsi, kad dar reikėjo tiek nebėgti.

QUOTE(*tiute* @ 2010 05 03, 18:25)
Labiausiai nemegstu uzsideti permazus rubus arba pirkti "su perspektyva"... tada dar labiau save grauzi...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tai su per mažais rūbais nelabai ir vaizdžiai atrodai, dažniausiai.
Atsakyti
Sveikutės, jungiuosi i klubą 4u.gif
Bėgioti pradėjau prieš 3 savaites, nubėgu 3 km su trupučiu smile.gif per 30 min. Bėgimas niekada nebuvo stiprioji mano pusė, kažkadaise bandėm su vyru dviese bėgti, tai man žinokit visai nepatiko... tas lekia kaip koks žirgas, o aš binzenu uždususi iš paskos kaip kokia nusenus kumelė doh.gif. Taigi nusprendėm, kad mes nelabai tinkami partneriai bėgimui schmoll.gif, o bėgant man vienai viskas puiku, bėgu lėtai, nereikia prie nieko taikytis.
Atsakyti