QUOTE(linnn @ 2010 04 22, 15:23)
man labai įdomu
Papildyta:
1. Vat reikia tinkamas vietas rasti, kur gali pasportuoti. Aš bėgioju Ąžuolyne, kadangi ten labai daug begiojančių, sportuojančių žmonių, tai irgi nieks dėmesio nekreipia, o vat jei taip pavymui laidytų juokelius, tai, jaučiu, mažai kam būtų malonu bėgioti, bet ką veikti būtų nefainai.
2. Tu labai mažai sveri. Jei svėriai 47, tai jau tavo KMI buvo per mažas. Aišku, visad reikia žiūrėti, kaip žmogus atrodo, bet jei pagal lenteles, tai jau per mažas KMI (pasikartojau

)
Aš sveriu už tave 11 kg daugiau ir esu žemesnė. Nors, atvirai pasakius, nieks netiki, kad aš sveriu 60-61kg, matyt kaulai sunkūs
Mmm.. Azuolynas.. kokie prisiminimai.. begiodavau ir as ten kai bendrabuty gyvenau
O del svorio tai, zinai, kai metai is metu sveri 47/48kg, o paskui priaugi 3/4kg, tai jau ir jautiesi prastai, ir rubai nebetaip gula, ir nuotaikos nebetokios pasitikincios savim

as pati vis viena smulki db (bent jau taip sako

), bet per ziema tie nelemti kilogramai prisidejo, kojos kazkokios istizusios pasidare, plius celiulitas padidejo, pilvas ir sonai kazkaip kyso..

su rubais viskas ok, bet be ju vaizdelis nukares
Beje, su jumis lb smagu bendradarbaiuti, nes sian pas mus vos 4 laipsniai silumos, vejas belekoks, bet vot emiau ir isbegau

ir db jauciuosi lb gerai - jusu, mergaiciukes, deka
Aš nežinojau, kad galiu jausti tiek daug, kol dar nebuvau mama...