Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VIII

QUOTE(krissst @ 2010 04 22, 09:41)
Kissa666, perskaiciau, kad Tu is pasilaiciu -- as irgi is sio rajono.  smile.gif Idomu, o kur tu begioji?

aplink Zemynos g. ratus sukam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(milaknike @ 2010 04 22, 14:18)
Pro burna as tai is viso negaliu kvepuoti, gerkle belekaip pradeda skaudeti  schmoll.gif

o man kazkaip normaliai gaunasi, nors bijojau kad irgi skaudes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukstis @ 2010 04 22, 10:49)

Beje, jei kam įdomu muzika - galėčiau atsiųsti pavadinimus ko bėgdama klausausi smile.gif

man labai įdomu
Papildyta:
QUOTE(milaknike @ 2010 04 22, 14:18)
1. Svedijoj gyvenu, tai smagu ir esu pasiryzusi ilgai begioti, nes visi zmones sportiski, labai daug begiojanciu  ir i mane niekas demesio nekreipia  thumbup.gif

2.  sveriu as 50kg (geda, o juk kazkada 47kg buvo), bet as mazute, tik 1.64m  mirksiukas.gif

1. Vat reikia tinkamas vietas rasti, kur gali pasportuoti. Aš bėgioju Ąžuolyne, kadangi ten labai daug begiojančių, sportuojančių žmonių, tai irgi nieks dėmesio nekreipia, o vat jei taip pavymui laidytų juokelius, tai, jaučiu, mažai kam būtų malonu bėgioti, bet ką veikti būtų nefainai.

2. Tu labai mažai sveri. Jei svėriai 47, tai jau tavo KMI buvo per mažas. Aišku, visad reikia žiūrėti, kaip žmogus atrodo, bet jei pagal lenteles, tai jau per mažas KMI (pasikartojau biggrin.gif )

Aš sveriu už tave 11 kg daugiau ir esu žemesnė. Nors, atvirai pasakius, nieks netiki, kad aš sveriu 60-61kg, matyt kaulai sunkūs g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu ka, jauciu siandien nepavyks pabegiot... sninga blink.gif
Atsakyti
Ir sninga, ir kruša (mažytė, bet vistiek), ir lyja, ir saulė šviečia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 04 22, 15:23)
man labai įdomu
Papildyta:
1. Vat reikia tinkamas vietas rasti, kur gali pasportuoti. Aš bėgioju Ąžuolyne, kadangi ten labai daug begiojančių, sportuojančių žmonių, tai irgi nieks dėmesio nekreipia, o vat jei taip pavymui laidytų juokelius, tai, jaučiu, mažai kam būtų malonu bėgioti, bet ką veikti būtų nefainai.
2. Tu labai mažai sveri. Jei svėriai 47, tai jau tavo KMI buvo per mažas. Aišku, visad reikia žiūrėti, kaip žmogus atrodo, bet jei pagal lenteles, tai jau per mažas KMI (pasikartojau biggrin.gif )

Aš sveriu už tave 11 kg daugiau ir esu žemesnė. Nors, atvirai pasakius, nieks netiki, kad aš sveriu 60-61kg, matyt kaulai sunkūs g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mmm.. Azuolynas.. kokie prisiminimai.. begiodavau ir as ten kai bendrabuty gyvenau ax.gif

O del svorio tai, zinai, kai metai is metu sveri 47/48kg, o paskui priaugi 3/4kg, tai jau ir jautiesi prastai, ir rubai nebetaip gula, ir nuotaikos nebetokios pasitikincios savim 4u.gif as pati vis viena smulki db (bent jau taip sako biggrin.gif ), bet per ziema tie nelemti kilogramai prisidejo, kojos kazkokios istizusios pasidare, plius celiulitas padidejo, pilvas ir sonai kazkaip kyso.. unsure.gif su rubais viskas ok, bet be ju vaizdelis nukares lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beje, su jumis lb smagu bendradarbaiuti, nes sian pas mus vos 4 laipsniai silumos, vejas belekoks, bet vot emiau ir isbegau thumbup.gif ir db jauciuosi lb gerai - jusu, mergaiciukes, deka wub.gif
Atsakyti
Patikėk, Kaune ir kruša, ir snigo ir lijo šiandien. O rytais ir tik +1 būna. Jau taip noriu, kad būtų kaip buvo, +6 bent jau.

O tikrai, manau, kad tau nieks nemeluoja dėl tavo smulkumo. O kad ir lieknos merginos turi rūpintis savo kūnu, kad jis nesuglebtų, tai tikrai taip manau
Atsakyti
mergaites,tos kurios bega anksti ryte,kaip jus rengiates? Palaksciau pora rytu ir nebeprisiverciu doh.gif salta nezmoniskai blush2.gif O atrodo prisirengiu,trumpa aptempta maikute berankove,labiau prilaikyt krutine,maikute ilgom rankovem ir dzemperiukas plonas viskas audimo.Ir atsikelt sunku prisiverst kai tokie orai blush2.gif

ausines ir man krenta,toks jausmas arba ausys per mazos arba per dideles doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš ir neprisiverčiu dabar ryte išbėgt, nes šalta, nors žiemos metu bėgiojau. Bet, kad žiemą šalta - man buvo normalu, nes žiema. Nu o dabar, dar ir tas šaltis toooks erzinantis - drėgnas, ir jau jam seniai laikas būtų į šiaurę pasitraukti, nes jau baiginėjasi antras pavasario mėnesis doh.gif .

O rengiuosi taip - jei yra mažiau nei +4 deduosi kepurę, patemptą trumparankovę maikę, ilgom rankovėm marškinukus ir striukę sportinę, tai labai ploną.

Kartais deduosi bėgimo kelnes, bet labai negražiai su jom atrodau, tai jas deduosi tik jei bėgu ankstėliau ryte.

Tiesa, dar šiemet nebėgiojau ne pirštinių.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 04 22, 16:02)
Patikėk, Kaune ir kruša, ir snigo ir lijo šiandien. O rytais ir tik +1 būna. Jau taip noriu, kad būtų kaip buvo, +6 bent jau.

O tikrai, manau, kad tau nieks nemeluoja dėl tavo smulkumo. O kad ir lieknos merginos turi rūpintis savo kūnu, kad jis nesuglebtų, tai tikrai taip manau

Pas mus vakar dangus su zeme maisesi, ne suns i lauka nevedziau, liepiau balkone nusilengvinti biggrin.gif

Niu nepykit, bet pasireiksiu truputi poster_offtopic.gif is vienos forumietes daznai uzsisakineju rubeliu ir bendrauju jos temoje, bet jau kaip siandien ant manes ten kelios "issikrauna" tai truksta zodziu bash.gif kazkoks kosmaras - kitos panos taip suizulejusios, kad negali ne zodzio tarti - tuoj busi sukritikuota ir isvadinta paciais ivairiausiais epitetais doh.gif Eisiu ant treniruoklio paciuozinet, gal inirsis praeis mad.gif
Atsakyti
milaknike jauciu visom dabar pavasarine depresija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2010 04 22, 17:00)
Pas mus vakar dangus su zeme maisesi, ne suns i lauka nevedziau, liepiau balkone nusilengvinti  biggrin.gif

Niu nepykit, bet pasireiksiu truputi  poster_offtopic.gif  is vienos forumietes daznai uzsisakineju rubeliu ir bendrauju jos temoje, bet jau kaip siandien ant manes ten kelios "issikrauna" tai truksta zodziu  bash.gif kazkoks kosmaras - kitos panos taip suizulejusios, kad negali ne zodzio tarti - tuoj busi sukritikuota ir isvadinta paciais ivairiausiais epitetais  doh.gif  Eisiu ant treniruoklio paciuozinet, gal inirsis praeis  mad.gif

Nu pas mus tikrai nekritikuos niekas 4u.gif

O dėl apsirengimo - vakare bėgdama rengiuosi maikutę ant petnešėlių, palaikančią krūtinę (nors nelabai ten kas belikę laikyti), džemperiuką stačiu kaklu, kad gerklytę saugoti ir užsegamom kišenėm, kad mp3 įsidėti + aptempti bridžai. Kai ryte ir šalta - viskas tas pats + kepurytė ir pirštinės... Labai gerai prie bridžų atrodo sunglasses2.gif
Atsakyti
tik su drauge susiruosem begiot, kaip pradejo pilti kaip ir kibiro blink.gif doh.gif reiskias reikia eiti toliau diplomini rasyt verysad.gif
Atsakyti