Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VIII

QUOTE(myletoja @ 2010 04 21, 19:48)
Prasibėgau prieš miegelį.Na kai jau įprasiu normaliai kvėpuot,ir šoną rečiau durs,tai nežinau kaip begyvensiu be šio sporto.Dabar net ir pradėjus durt šoną-toks kaifas,kad siaubas.O jai dar oras gražus tai išvis pasakų pasaka biggrin.gif

Kol priprasi, tai kad dabar bent kuo maziau durtu sonas, ikvepk pro nosi, iskvepk pro burna, kvepuok kuo tolygiau, ir giliai. Veliau pripratus, turetu nustoti skaudeti. mirksiukas.gif

QUOTE(milaknike @ 2010 04 22, 00:18)
Sveikos! Jungiuosi i jusu bureli, gerai?  4u.gif Kasmet vis pavasariais pradedu begioti, nes is po ziemos bunu tiesiog sustabarejus  doh.gif dar mokyklos laikais lankiau ir sokius, ir aerobika, ir lengvosios atletikos biskiuka, tai db raumenys glemba tiesiog akyse  verysad.gif jau trecia savaite begioju, bet dar vis neistveriu 30min, vis po 20 parbegu - ka darau ne taip??  g.gif Is pradziu belekaip dusau, tai net beveik visiskai brunette.gif atsisakiau. Dabar beveik nebedustu, kvepuoju taisyklingai, begu letai, bet po 20min kojas tarsi pakerta  unsure.gif

Labute mirksiukas.gif (labai grazi tavo avataro nuotraukele 4u.gif )

Labai pazistama situacija (ir del patirties ir del rukymo) blush2.gif kai rukiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif , jauciau, kad fiziskai galiu toliau begti, bet dustu. Tai gal rukymas ir yra ta klaida? O jei ir fiziskai sunku, tai man padejo kaskart vis didinti laika, plius 5, 10 min.

As ir turiu beda doh.gif man virs krutines , tuoj po raktikauliu paskausta, taip ir seniau budavo doh.gif ir kiek man zinoma, nieko cia negali padaryti....
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2010 04 21, 23:04)
poster_offtopic.gif  poster_offtopic.gif  poster_offtopic.gif

rasau diplomini, todel prasau jusu pagalbos blush2.gif  visos, kurios turi ka nors is naminiu gyvuneliu, uzpildykite anketa ax.gif  blush2.gif  busiu labai labai dekinga ax.gif

Apklausa ax.gif

užpildžiau.

O aš irgi tik pirmadienį bėgau šią savaitę doh.gif . Nu neprisiverčiu iš namų išeiti, kai taip šalta lotuliukas.gif lotuliukas.gif , alergija vėsiam orui patapo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2010 04 22, 07:45)
ikvepk pro nosi, iskvepk pro burna,
man tai labai sunkiai pro nosi kvepuojasi... pro burna man lengviau g.gif

QUOTE(linnn @ 2010 04 22, 07:45)
užpildžiau.

aciu labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2010 04 22, 07:49)

zinoma, lengviau, bet toks (nosis, burna) kvepavimas padeda numalsinti skausma
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2010 04 22, 08:04)
zinoma, lengviau, bet toks (nosis, burna) kvepavimas padeda numalsinti skausma

na gal.. nezinau... nes is tikruju man neduria sono... ax.gif anksciau atsimenu, kai mokykloj begiodavau, tai jo, taaaaip durdavo... o dabar normaliai viskas clap.gif
Atsakyti
Labas! 4u.gif Jungiuosi i begikiu bureli biggrin.gif Pries savaite pradejau begiot, kol kas istaikau mazdaug 3 kartus i savaite, gal vasara ir dazniau pavyks, nes laiko daugiau bus rolleyes.gif O kaip daznai jus begiojat?
Kissa666, perskaiciau, kad Tu is pasilaiciu -- as irgi is sio rajono. smile.gif Idomu, o kur tu begioji? As kol kas nuvaziuoju iki vingio parko, bet biski juokinga vaziuot begiot su masina lotuliukas.gif Butu liux begioti arti namu, bet kad visi miskeliai cia tokie mazi, reiktu turbut 20 kartu apibegti, kad normali treniruote iseitu, o gatvemis begiot tai nepatinka... schmoll.gif
Atsakyti
Kaip smagu kai bėgikių daugėja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,as irgi pradejau begioti ax.gif Bet susiduriau su viena problema-ziauriai sutraukia blauzdas.Is pradziu netrauke.Po to - vienos kojos,sekanti karta -kitos,o gale begimo( koks jau ten tada begimas,sliauzimas) ir abi ziauriai sutrauke.Rodos ir darau apsilima, raumenu pratempima.Negi jums visai nesutraukia blauzdu g.gif 3 d.vaikstau i kluba,3d.lakstau.Gal kokio magnio truksta,nors siektiek naudoju.Kokiu turit minciu?
Atsakyti
Labas rytas, Bėgikės smile.gif,
Kelias dienas nesilankiau ir KIEK naujienų praleidau smile.gif.
Pirmiausiai pradėjau nuo Off Topic - užpildžiau anketą smile.gif

Na, kas turi "gelbėjimo ratų", pas ką "rankenelės" tam tikrose vietose tongue.gif . Man reguliarus bėgiojimas ir maisto priežiūra šiuos dalykus sutvarko.

Beje, jei kam įdomu muzika - galėčiau atsiųsti pavadinimus ko bėgdama klausausi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(glossi @ 2010 04 22, 10:15)
Sveikutes,as irgi pradejau begioti  ax.gif Bet susiduriau su viena problema-ziauriai sutraukia blauzdas.Is pradziu netrauke.Po to - vienos kojos,sekanti karta -kitos,o gale begimo( koks jau ten tada begimas,sliauzimas) ir abi ziauriai sutrauke.Rodos ir darau apsilima, raumenu pratempima.Negi jums visai nesutraukia blauzdu  g.gif 3 d.vaikstau i kluba,3d.lakstau.Gal kokio magnio truksta,nors siektiek naudoju.Kokiu turit minciu?

Traukia.... doh.gif Kai persistengiu su krūviu, nepadarau apšilimo ar trūksta vitaminų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2010 04 22, 10:15)
Sveikutes,as irgi pradejau begioti  ax.gif Bet susiduriau su viena problema-ziauriai sutraukia blauzdas.Is pradziu netrauke.Po to - vienos kojos,sekanti karta -kitos,o gale begimo( koks jau ten tada begimas,sliauzimas) ir abi ziauriai sutrauke.Rodos ir darau apsilima, raumenu pratempima.Negi jums visai nesutraukia blauzdu  g.gif 3 d.vaikstau i kluba,3d.lakstau.Gal kokio magnio truksta,nors siektiek naudoju.Kokiu turit minciu?

Man niekada netraukia(tfu tfu tfu), nors kai daugiau pabėgioju tai tiesiog jaučiu, kad blauzdų ir visų kojų raumenukus skauda smile.gif Gal tiktai kokio magnio trūksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos Gyvos Bėgikės! 4u.gif
tai kaip laikotės? kaip pavasaris?
va Aš irgi nusprendžiau jungtis į Jūsų gausų būrį, žinoma jeigu priimsite. blush2.gif
labai įdomu būtų sužinoti ar bėgiojate kiekvieną dieną? rytais ar vakarais? kiek laiko užtrunka visas šitas malonumas? ar įmanoma numesti bent kiek kilogramų? smile.gif
lauksiu Jūsų pasisakymų, geros dienos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 22, 06:10)
Sveikutė 4u.gif

Turbūt visai kojų raumenukai nusilpė jei pakerta kojas, nors jei sakai, kad kasmet bėgioji, tai kaip ir neturėtų  unsure.gif milaknike, o koks tavo svoris jei ne paslaptis, juk jis irgi didelę reikšmę turi kojytėms rolleyes.gif

Tai zinai, begioju kasmet, bet tik po pora menesiu mzd, tai ir nesiskaito cia beveik blush2.gif kai gyvenau Kaune ziauriai nervindavo vasara begiot, nes vakare pilnas stadionas visokiu pacanu prisirinkes gerdavo alu ir zvengdavo is manes, tai nervai nelaikydavo ilgai begiot, o db, kai Svedijoj gyvenu, tai smagu ir esu pasiryzusi ilgai begioti, nes visi zmones sportiski, labai daug begiojanciu ir i mane niekas demesio nekreipia thumbup.gif o sveriu as 50kg (geda, o juk kazkada 47kg buvo), bet as mazute, tik 1.64m mirksiukas.gif

QUOTE(*tiute* @ 2010 04 22, 07:45)
Labute  mirksiukas.gif  (labai grazi tavo avataro nuotraukele  4u.gif  )

Labai pazistama situacija (ir del patirties ir del rukymo) blush2.gif  kai rukiau  blush2.gif   blush2.gif   blush2.gif , jauciau, kad fiziskai galiu toliau begti, bet dustu. Tai gal rukymas ir yra ta klaida? O jei ir fiziskai sunku, tai man padejo kaskart vis didinti laika, plius 5, 10 min.

As ir turiu beda  doh.gif  man virs krutines , tuoj po raktikauliu paskausta, taip ir seniau budavo  doh.gif ir kiek man zinoma, nieko cia negali padaryti....

Aciu, nuotraukyte is vestuviu, negali buti negrazi ta diena biggrin.gif
Tai va va, as irgi fiziskai, atrodo, dar begciau ir begciau, bet kai dusti pradedu, tai nors su deguonies balionu bek doh.gif nors, man ir kojas pakerta, is tikruju unsure.gif jau ir taip rukyma sumazinau belekaip, net vyras stebisi manim, nes leidziu sau tik sestadieni prie vyno pora cigariuku, o si menesi tai is viso tik viena savaitgali terukiau, bet, zinoma, kai sitiek metu prarukyta, tai organizmas apsidumijes kaip reikiant doh.gif is viso, kai begu, jauciuosi kaip pensininke kokia, jei atvirai lotuliukas.gif

Papildyta:

QUOTE(kissa666 @ 2010 04 22, 07:49)
aciu labai blush2.gif

Pro burna as tai is viso negaliu kvepuoti, gerkle belekaip pradeda skaudeti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaknike: 22 balandžio 2010 - 13:17