QUOTE(laurindre @ 2010 05 12, 19:56)
Pienes renkame sauleta diena. Parsinesus palikti pavesyje, kad islystu vabaliukai.
Uzpilti galvutes vandeniu, uzvirinti ir pavirti 10 min. Palikti per nakti(kai kur raso parai)

Ryte nukosti, nuspausti. Deti pjaustyta citrina, cukru ir virti. Cia vel skirtingai, vienur raso 20 min, kitur raso kelis kartus, kuo ilgiau, tuo tirstesnis medus. Citrina irgi raso, kad virti kartu su galvutemis, o paskui nukosti ir ismesti. As dedu citrina, kai ismetu galvutes ir verdu jau su cukrumi. Tada citrina galima naudoti kaip cukatus i kepinius ( gaila ismesti gera daikta)

Isgraibau ja pilstant i stiklainius.
Man nerealus daiktas. Siemet darau daug. Pernai buvau pasidariusi tik 2-3 litrus. Mazai
Laurinde, suintrigavai su tuo medumi

O tu mieste renki? Turbūt geriau būtų į kokius laukus varyti, kuo toliau nuo kelių

Velnias, niekur neplanuoju važiuoti

Kiek laiko tu leidi tiems vabalams dingti iš pienių?

Per naktį?
QUOTE(gwidita @ 2010 05 13, 21:11)
Šaunuolytė
QUOTE(davija @ 2010 05 14, 15:28)
Su Samba asociu problema ispresta - ne taip dangteli uzdejau

Biski geda pries seiminykscius, nu bet ka padarysi, kad as jo beveik nenaudodavau....
Na va, užtrašiukas turi būti iš galo