QUOTE(laurindre @ 2010 05 17, 12:20)
Gaunasi kaip sirupas, pakankamai skystas. Jei nori tirsto, reikia ilgai virti, kad nugaruotu kuo daugiau vandens
Galima, as net ir atidaryta laikau spinteleje.Nors raso, kad gali susicukruoti laikomas siltai.O naudojimui labai patogu laikyti TW indeliuose grietinelei, as laikau elegancijos melynam grietineles indelyje, labai patogu.

Nreikia jokiu sauksteliu, pili tiesiai i arbata

Didelius kiekius laikau rusyje
Man irgi gavosi sirupas. Bet tikrai skanu

Iš normos man gavosi tik apie 1,3 litro
Aš sudėjau į šaldytuvą, nes kiekis nedidelis, bijau, kad nesurūgtų. Ir tos cirtinos tokios skanios, man tai visai nieko ir po šaukštelį pasmaližiauti
Ačiū, Laurinde už receptuką