QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 22, 09:43)
O tai čia turėtų būt svajonė, papult ant reklaminio bukleto?

Prie ko čia pinigai? Tikrai nenoriu, kad mano vaiko veidas vėliau šiukšlinėj ar kokiam skersgatvy voliotus...
Na, kai kam galbūt, o kas tame blogo? Pačiai yra teke dirbti modelio darbą, būti ant bukleto ir ką, vis dar gyva
Pati nedalyvauju, nes neturiu gražios/tinkamos temai šukuosenos nuotraukos su savo vaiku.
Na, ir jei dar giliau eiti į mišką, tai man asmeniškai daug blogiau, kai vaiko foto yra avatare. Tikrai ne visi "meiliai" nužvelgia juos, ne visiems patinka, ką ten mato. Ir, beje, vaiko nuomonė tada jau kaip ir neįdomi, sau publikuoji internete ir gerai.

+2010 04 22, 17:20-->
QUOTE(hi

@ 2010 04 22, 17:20)
Beje tai taip pat ne visiems atrodo priimtina. Mano supratimu negudrus reikalas, kai savo vaiko atvaizdą pats padarai šiukšlele.
Ar būtinai šiukšlele? Gal tai yra nuotykis, tiesiog sudalyvauti, būti atrinktam. Tik reikia į viską paprasčiau žiūrėti.
Juk neperseniausiai vyko "Pabalsuok už mano vaiką, koks jis gražus"... Visa Lietuva mirgėjo, kaupė balsus, demonstravo savo vaikus, norėjo, jog jie patektu ant Milupos pakelio, (kuris tikrai nukeliaus į šiukšlių dėžę). Ir kokios aršios kovos vyko!