Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Šelmiškiausia šukuosena"

QUOTE(zana33 @ 2010 04 22, 18:41)
Butu labai liuks nuotrauka thumbup.gif

nemažai čia tokių.
man toks mielas atrodo vaikutis, kur veiduko dalis nukirpta ... gal pakeis dar tą foto geresne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 22, 09:43)
O tai čia turėtų būt svajonė, papult ant reklaminio bukleto? blink.gif Prie ko čia pinigai? Tikrai nenoriu, kad mano vaiko veidas vėliau šiukšlinėj ar kokiam skersgatvy voliotus...

Na, kai kam galbūt, o kas tame blogo? Pačiai yra teke dirbti modelio darbą, būti ant bukleto ir ką, vis dar gyva biggrin.gif
Pati nedalyvauju, nes neturiu gražios/tinkamos temai šukuosenos nuotraukos su savo vaiku.
Na, ir jei dar giliau eiti į mišką, tai man asmeniškai daug blogiau, kai vaiko foto yra avatare. Tikrai ne visi "meiliai" nužvelgia juos, ne visiems patinka, ką ten mato. Ir, beje, vaiko nuomonė tada jau kaip ir neįdomi, sau publikuoji internete ir gerai. g.gif

smile.gif+2010 04 22, 17:20-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 22, 17:20)
Beje tai taip pat ne visiems atrodo priimtina. Mano supratimu negudrus reikalas, kai savo vaiko atvaizdą pats padarai šiukšlele.

Ar būtinai šiukšlele? Gal tai yra nuotykis, tiesiog sudalyvauti, būti atrinktam. Tik reikia į viską paprasčiau žiūrėti.

Juk neperseniausiai vyko "Pabalsuok už mano vaiką, koks jis gražus"... Visa Lietuva mirgėjo, kaupė balsus, demonstravo savo vaikus, norėjo, jog jie patektu ant Milupos pakelio, (kuris tikrai nukeliaus į šiukšlių dėžę). Ir kokios aršios kovos vyko! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zana33 @ 2010 04 22, 18:41)
Butu labai liuks nuotrauka thumbup.gif

drinks_cheers.gif Fainuolis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 04 22, 19:43)
Ar būtinai šiukšlele? Gal tai yra nuotykis, tiesiog sudalyvauti, būti atrinktam. Tik reikia į viską paprasčiau žiūrėti.

Gal jūs paskaitykit apie ką ten rašyta vis tik...:]

Beje į savo vaiko fotų naudojimą aš labiau linkus žiūrėti ne "paprasčiau", o atidžiau. Kaip kiti - jų reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 22 balandžio 2010 - 19:08
QUOTE(baltė @ 2010 04 22, 18:43)
Na, kai kam galbūt, o kas tame blogo? Pačiai yra teke dirbti modelio darbą, būti ant bukleto ir ką, vis dar gyva biggrin.gif
Pati nedalyvauju, nes neturiu gražios/tinkamos temai šukuosenos nuotraukos su savo vaiku.
Na, ir jei dar giliau eiti į mišką, tai man asmeniškai daug blogiau, kai vaiko foto yra avatare. Tikrai ne visi "meiliai" nužvelgia juos, ne visiems patinka, ką ten mato. Ir, beje, vaiko nuomonė tada jau kaip ir neįdomi, sau publikuoji internete ir gerai. g.gif

Juk neperseniausiai vyko "Pabalsuok už mano vaiką, koks jis gražus"... Visa Lietuva mirgėjo, kaupė balsus, demonstravo savo vaikus, norėjo, jog jie patektu ant Milupos pakelio, (kuris tikrai nukeliaus į šiukšlių dėžę). Ir kokios aršios kovos vyko! doh.gif

Balte, dėstau savo asmeninį požiūrį. Nedalyvavau jokiuose milupos rinkimuose ir pan. Nepriimtina man tai. Ir avataruose savo vaikų foto nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 22, 17:02)
blink.gif einu pavalgyt... gal soti labiau suprasiu, apie ką jūs čia visos....

skanaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai daug gražių nuotraukų.... Sunku bus išsirinkt, už kurias balsuot.
Šitos labai patinka:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(Lera @ 2010 04 22, 19:44)

Pavėlavai... Persivalgiau jau.... bebe.gif

Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 22, 20:56)
Labai daug gražių nuotraukų....

ir dar nemažai bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 22, 19:56)

Pavėlavai... Persivalgiau jau.... bebe.gif

lotuliukas.gif

nuotrauku tikrai daug,kolkas grazios vos kelios
gaila ,dingo mergyte melinake, su zibuoklem verysad.gif
Atsakyti
o man gaila, kad garbanėles išėmė...
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 22, 20:01)
nuotrauku tikrai daug,kolkas grazios vos kelios
gaila ,dingo mergyte melinake, su zibuoklem  verysad.gif

man negaila tongue.gif Mano ta mėlynakė ax.gif

QUOTE(*meduota* @ 2010 04 22, 20:03)
o man gaila, kad garbanėles išėmė...

Garbanėlių tikrai gaila...
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 22, 20:05)
man negaila tongue.gif Mano ta mėlynakė ax.gif
Garbanėlių tikrai gaila...

graži mergaitė smile.gif o foto tavo daryta buvo?
Atsakyti