Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Šelmiškiausia šukuosena"

QUOTE(*meduota* @ 2010 04 22, 14:36)
klausiau ar kitaip jausitės matydama šiukšlinėj suaugusio savo vaiko veidą, o ne apie nuomonės apie jo sprendimą  4u.gif

Keistas klausimas.... O kaip turėčiau?
Atsakyti
Sakyciau,bevertes diskusijos mastau.gif irnesakyk.gif I siuksline metama viskas: zurnalai su zvaigzdem,laikrasciai su politikais,saldainiu popieriukai su vaikiuko nuotrauka (po krikstynu ar gimtadienio)... Kartais ismetu nuotraukas ax.gif (jei maziukas pagauna ir suglamzo),kartais mokyklos zurnaliukus (kur buna dukros pristatoma uniforma.Nelaikysi 100 vienodu... g.gif ). Mano vaikus kartais tiesiog gatvej fotkina kokie zmones dideliais fotoaparatais biggrin.gif (dideliam mieste tas neisvengiama,manau-kartais pakliut kazkam i objektyva),tikrai nepuolu klaust,kam naudos nuotraukas g.gif doh.gif ...
Nors siaip gerbiu mamyciu nuomone 4u.gif ir nora apsaugot savo vaikus nuo publikavimo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir kurgi man visa tai matyta? hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 22, 14:42)
Keistas klausimas.... O kaip turėčiau?

kas do klausimas? turėtum klauptis ant kelių ir riekt " Už kąąą???? kokie Jus žmonės???? kaip Jus galit išmėst MANO VAIKO atvaizdą į šiukšlyną tai juk MANO vaikas WHYYYYY????? " prie visa to turėtu begt ašaros kartu su tušu ir ttt suplyšt pedkelnės pasileist snargliai ir tt ir pan .. jei tokios reakcijos nėra/nebus tu bloga motina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 22, 16:45)
kas do klausimas? turėtum klauptis ant kelių ir riekt " Už kąąą???? kokie Jus žmonės???? kaip Jus galit išmėst MANO VAIKO atvaizdą į šiukšlyną tai juk MANO vaikas WHYYYYY?????  " prie visa to turėtu begt ašaros kartu su tušu ir ttt suplyšt pedkelnės pasileist snargliai ir tt ir pan .. jei tokios reakcijos nėra/nebus tu bloga motina  verysad.gif

blink.gif einu pavalgyt... gal soti labiau suprasiu, apie ką jūs čia visos....
Atsakyti
linksmuolė thumbup.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2010 04 22, 09:40)
Šiaip sąlyga dėl foto naudojimo tikrai "neskani" unsure.gif

Ir man neskani.

QUOTE(*meduota* @ 2010 04 22, 09:45)
o man tai visai sąžiningai atrodo.
viskas surašyta, kiekvienam belieka rinktis ko nori.

Tai žmonės ir renkasi. Tik paaiškina kodėl. Anksčiau tokios sąlygos nebūdavo, tai į ją (kaip į kai kuriems nepriimtiną) ir atkreiptas dėmesys. Viskas paprasta. O mano supratimu vis tik gudriai susukta rolleyes.gif

QUOTE(zana33 @ 2010 04 22, 15:47)
saldainiu popieriukai su vaikiuko nuotrauka (po krikstynu ar gimtadienio)...

Beje tai taip pat ne visiems atrodo priimtina. Mano supratimu negudrus reikalas, kai savo vaiko atvaizdą pats padarai šiukšlele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 22 balandžio 2010 - 17:26
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 22, 15:12)
linksmuolė  thumbup.gif  wub.gif
user posted image

wub.gif Fainute kokia.

smile.gif+2010 04 22, 15:20-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 22, 15:20)
Beje tai taip pat ne visiems atrodo priimtina. Mano supratimu negudrus reikalas, kai savo vaiko atvaizdą pats padarai šiukšlele.

smile.gif Sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 04 22, 17:20-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 22, 17:20)
Ir man neskani.
Tai žmonės ir renkasi. Tik paaiškina kodėl. Anksčiau tokios sąlygos nebūdavo, tai į ją (kaip į kai kuriems nepriimtiną) ir atkreiptas dėmesys. Viskas paprasta. O mano supratimu vis tik gudriai susukta  rolleyes.gif

o dar geriau,kai padaro ant torto,ir graziai visi suvalgo,kam akyte,kam ausyte doh.gif apsurdas
Atsakyti
Butu labai liuks nuotrauka thumbup.gif My Webpage
Tik toookia neryski verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 22, 17:40)
o dar geriau,kai padaro ant torto,ir graziai visi suvalgo,kam akyte,kam ausyte  doh.gif apsurdas

Man apskritai nesuprantamas tas vaiko atvaizdo dėjimas ant visokių tortų, saldainių popieriukų.... Ir nuotraukų niekada neišmetu. Sudeginu, jei jau nepatinka ar sugadina kas, bet neišmetu...
Atsakyti
man ši foto graži, bet tik ta "nukirpta" ranka viską sugadina verysad.gif

user posted image
Atsakyti