Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Šelmiškiausia šukuosena"

smile.gif+2010 04 22, 21:44-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 22, 21:44)
Na tas naudojimas turbūt šiuo atveju anot Aidulios ir yra esmė, o ne pats autoriaus vardas. Aš dabar tiksliai nepasakysiu, bet jei atmintis nepaveda man rods anksčiau buvo tokia nuostata nepriimti foto su aiškiai matomais lyt. organais ir nė nebuvo terpės tokiai diskusijai nediskusijai.

Tai gal Rustė tiesiog nepastebėjo? Nes ir aš atkreipiau dėmesį, tik kai Aidulia čia parašė.
Atsakyti
kaži, ar tikrai patinka g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 23, 07:46)
kaži, ar tikrai patinka  g.gif
user posted image

Atsiprašau autorės, bet man šita nuotrauka kažkokia...... censored2.gif
Atsakyti
kodėl? kas negerai šiai nuotraukai? unsure.gif nu jūs kartais kaip prikibsite doh.gif blink.gif juk net suaugę modeliai taip visaip išsižioja, o čia tik vaikutis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 04 23, 09:59)
kodėl? kas negerai šiai nuotraukai? unsure.gif nu jūs kartais kaip prikibsite doh.gif  blink.gif juk net suaugę modeliai taip visaip išsižioja, o čia tik vaikutis rolleyes.gif

foto pavadinime, parašyta,kad ir berniukam patinka kasos.
o man tai kelia abejonių g.gif
Atsakyti
nu baikit, juk kokių mergaitiškų berniukų būna... net vyrų yra tokių moteriškų iš veido, kad net baisu biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 23, 10:02)
o man tai kelia abejonių  g.gif

aa,pavadinimas smile.gif pati foto tai norma ax.gif kažkada,kai brolis buvo mažas ir aidino šunį (atrodo),tai jam buvo surištos kasytės-tipo ausys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 04 23, 10:34)
nu baikit, juk kokių mergaitiškų berniukų būna... net vyrų yra tokių moteriškų iš veido, kad net baisu biggrin.gif  mirksiukas.gif
Pritariu drinks_cheers.gif
Man patinka si nuotrauka,Linksmas vaikas ... thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 23 balandžio 2010 - 09:40
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 04 23, 10:34)
nu baikit, juk kokių mergaitiškų berniukų būna... net vyrų yra tokių moteriškų iš veido, kad net baisu biggrin.gif  mirksiukas.gif

o kas čia baisuas?
kas natūralu, to paprastai nepakeisi irnesakyk.gif

o ir šiaip, kiekvienai skirtingai. man neatrodo gražu berniukai nei su kasytėm, nei su lankelias.
bet yra kam patinka. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 23, 09:02)
o man tai kelia abejonių  g.gif

ai, nu mes irgi brolį su pusbroliu dažydavom, šukuosenas darydavom, net sukneles apsirengę buvo, patys tuose dūkimuose dalyvavo, tėvai jokios tragedijos nedarė, pasijuokdavo, ir tiek. Gal net pafotkinę būtų, tik fotoaparato neturėjo smile.gif.
Mes gal kartais per daug suaugusio žmogaus minčių į vaikišką galvą perkelt norim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 23 balandžio 2010 - 09:47
QUOTE(Ūla @ 2010 04 23, 09:45)
ai, nu mes irgi brolį su pusbroliu dažydavom, šukuosenas darydavom, net sukneles apsirengę buvo, patys tuose dūkimuose dalyvavo, tėvai jokios tragedijos nedarė, pasijuokdavo, ir tiek. Gal net pafotkinę būtų, tik fotoaparato neturėjo  smile.gif.
Mes gal kartais per daug suaugusio žmogaus minčių į vaikišką galvą perkelt norim.

Tai žinoma, kad iš savo varpinės kiekvienas žvelgia... Man nepatinka ta nuotrauka. Labiau nei ta, kur vaikas nuogas....
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2010 04 23, 10:45)
ai, nu mes irgi brolį su pusbroliu dažydavom, šukuosenas darydavom, net sukneles apsirengę buvo, patys tuose dūkimuose dalyvavo, tėvai jokios tragedijos nedarė, pasijuokdavo, ir tiek. Gal net pafotkinę būtų, tik fotoaparato neturėjo  smile.gif.

mes irgi taip darydavom, ir "papuoštą" į kiemą vesdavom doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti