Gal reiketu Rustes paprasyt kad paklaustu remeju ar visos nuotraukos bus panaudotos ar tik nugaletoju.
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 23, 16:56)
Gal reiketu Rustes paprasyt kad paklaustu remeju ar visos nuotraukos bus panaudotos ar tik nugaletoju.

Siaip nemanau, kad visos. Juk yra/bus ir tokiu "niekur tinkamu"
Aiškiai parašyta, kad visos atsiųstos dalyvavimui gali būti panaudotos
QUOTE(Aidulia @ 2010 04 23, 14:35)
Mažomis raidelėmis dar parašyta:" nuotraukų atsiuntimas į konkursą laikomas autorių sutikimu naudoti atsiųstas nuotraukas parodoje bei reklaminiuose bukletuose, susijusiuose su projektu..."
Parašyta
Mano manymu, tai sąlyga visoms, nes jos potencialiai gali tapti nugalėtojomis, tačiau, jei tokiomis netaps, tai ir nebus publikuojamos...
Na, ir lai neįsižeidžia momos, bet kai kurių tai niekur nenaudočiau nuotrukyčių, tinkamos tik šeimos albume
QUOTE(baltė @ 2010 04 23, 19:34)
Parašyta
Mano manymu, tai sąlyga visoms, nes jos potencialiai gali tapti nugalėtojomis, tačiau, jei tokiomis netaps, tai ir nebus publikuojamos...
Visgi toji sąlyga tokia "aplinkui", norėtųsi aiškumo. Tarkim, jei mano nuotrauka laimėtų ir mane tenkina prizas- 10 apsikirpimų, tuomet, gaunasi lyg ir mainai. Aš leidžiu naudoti nuotrauką, užtai gavau paslaugų paketą. Bet jei mano nuotrauka....4 vt. ir ji bus naudojama lankstinukuose, skrajutėse, bukletuose, o aš už tai negausiu nieko
Ai, nu gerai, nevyniosiu žodžių į vatą
Ir dar neaišku ar jie tą nuotrauką naudos originalią, o gal karpys, fotošopins, o gal mano berniukui bantukus įriš ( su PS)
Da sita patinka
QUOTE(Jesse @ 2010 04 23, 21:12)
man irgi šita graži foto. pati poza graži ir miela