Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Šelmiškiausia šukuosena"

Gal reiketu Rustes paprasyt kad paklaustu remeju ar visos nuotraukos bus panaudotos ar tik nugaletoju. g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 23, 16:56)
Gal reiketu Rustes paprasyt kad paklaustu remeju ar visos nuotraukos bus panaudotos ar tik nugaletoju. g.gif  ax.gif

Siaip nemanau, kad visos. Juk yra/bus ir tokiu "niekur tinkamu" smile.gif
Atsakyti
Aiškiai parašyta, kad visos atsiųstos dalyvavimui gali būti panaudotos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2010 04 23, 14:35)
Mažomis raidelėmis dar parašyta:" nuotraukų atsiuntimas į konkursą laikomas autorių sutikimu naudoti atsiųstas nuotraukas parodoje bei reklaminiuose bukletuose, susijusiuose su projektu..."

Parašyta drinks_cheers.gif
Mano manymu, tai sąlyga visoms, nes jos potencialiai gali tapti nugalėtojomis, tačiau, jei tokiomis netaps, tai ir nebus publikuojamos... g.gif

Na, ir lai neįsižeidžia momos, bet kai kurių tai niekur nenaudočiau nuotrukyčių, tinkamos tik šeimos albume blush2.gif

Atsakyti
thumbup.gif user posted image

pavadinimas thumbup.gif user posted image

thumbup.gif irgi gerai pavadintas user posted image

na, tikrai "ežiukas" biggrin.gif user posted image

Kaik urios taip taikliai pavadintos: "medūza", "Čipolinas"... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 04 23, 19:34)
Parašyta drinks_cheers.gif
Mano manymu, tai sąlyga visoms, nes jos potencialiai gali tapti nugalėtojomis, tačiau, jei tokiomis netaps, tai ir nebus publikuojamos... g.gif

Visgi toji sąlyga tokia "aplinkui", norėtųsi aiškumo. Tarkim, jei mano nuotrauka laimėtų ir mane tenkina prizas- 10 apsikirpimų, tuomet, gaunasi lyg ir mainai. Aš leidžiu naudoti nuotrauką, užtai gavau paslaugų paketą. Bet jei mano nuotrauka....4 vt. ir ji bus naudojama lankstinukuose, skrajutėse, bukletuose, o aš už tai negausiu nieko ax.gif ax.gif ( visgi dirbau, kūriau, stengiausi ax.gif ) net informacijos, kaip jūs sakote " jie net neprivalo informuoti kada kur bus naudojama nuotrauka" ( o man juk visai svarbu, gal norėčiau bent pamatyti), tada man asmeniškai netinka šitas variantas. Taigi, derėtų aiškiau informuoti mamas, siūlančias savo vaikų nuotraukas ( tai juk labai nemenka paslauga kirpyklai ax.gif ): ar tik nuotraukos prizininkės bus kandidatės reklamai ar visos konkurse dalyvaujančios nuotraukos?
Ai, nu gerai, nevyniosiu žodžių į vatą ax.gif . Neblogai čia prasisukti sugalvojo chebrytė biggrin.gif
Ir dar neaišku ar jie tą nuotrauką naudos originalią, o gal karpys, fotošopins, o gal mano berniukui bantukus įriš ( su PS) bigsmile.gif . Tarkim, maniškis būtų žiauriai nepatenkintas tuomet ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidulia: 23 balandžio 2010 - 19:24
šita thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 23, 20:59)

aha, liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 23, 20:59)

oj, tikrai balsuosiu bigsmile.gif
Atsakyti
jetau, gal ateis ir į mano namus ta šventė,kai sūnus RAMIAI pastovės, kol nufotkinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Da sita patinka biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jesse @ 2010 04 23, 21:12)
Da sita patinka  biggrin.gif

user posted image

man irgi šita graži foto. pati poza graži ir miela
Atsakyti