QUOTE(baltė @ 2010 04 23, 19:34)
Parašyta
Mano manymu, tai sąlyga visoms, nes jos potencialiai gali tapti nugalėtojomis, tačiau, jei tokiomis netaps, tai ir nebus publikuojamos...
Visgi toji sąlyga tokia "aplinkui", norėtųsi aiškumo. Tarkim, jei mano nuotrauka laimėtų ir mane tenkina prizas- 10 apsikirpimų, tuomet, gaunasi lyg ir mainai. Aš leidžiu naudoti nuotrauką, užtai gavau paslaugų paketą. Bet jei mano nuotrauka....4 vt. ir ji bus naudojama lankstinukuose, skrajutėse, bukletuose, o aš už tai negausiu nieko

( visgi dirbau, kūriau, stengiausi

) net informacijos, kaip jūs sakote " jie net neprivalo informuoti kada kur bus naudojama nuotrauka" ( o man juk visai svarbu, gal norėčiau bent pamatyti), tada man asmeniškai netinka šitas variantas. Taigi, derėtų aiškiau informuoti mamas, siūlančias savo vaikų nuotraukas ( tai juk labai nemenka paslauga kirpyklai

): ar tik nuotraukos prizininkės bus kandidatės reklamai ar visos konkurse dalyvaujančios nuotraukos?
Ai, nu gerai, nevyniosiu žodžių į vatą

.
Neblogai čia prasisukti sugalvojo chebrytė 
Ir dar neaišku ar jie tą nuotrauką naudos originalią, o gal karpys, fotošopins, o gal mano berniukui bantukus įriš ( su PS)

. Tarkim, maniškis būtų žiauriai nepatenkintas tuomet