Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Šelmiškiausia šukuosena"

QUOTE(*meduota* @ 2010 04 25, 21:43)

drinks_cheers.gif Miela mergaite
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 04 25, 20:04)
Oho kaip pigiai prasineš  bigsmile.gif Vos dešimt nemokamų apkirpimų, o sutaupo 1) honorarą fotografui 2) mokestį modeliui - ir ne vienam kaip suprantu!. Šiaip jau nemaži pinigai būtų. Ne tik įžūlu, bet netgi chamiškai įžūlu.

Pilnai su Jumis sutinku. Kaip sakant, на халяву. biggrin.gif As savo vaiko nuotrauka jau pasalinau is sio konkurso.
Papildyta:
Mano favorite bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 04 25, 20:04)
Oho kaip pigiai prasineš  bigsmile.gif Vos dešimt nemokamų apkirpimų, o sutaupo 1) honorarą fotografui 2) mokestį modeliui - ir ne vienam kaip suprantu!. Šiaip jau nemaži pinigai būtų. Ne tik įžūlu, bet netgi chamiškai įžūlu.

įdomus tavo požiūris, bet įdomus blogąja prasme rolleyes.gif nuo kada kas ką už dyką dalina? g.gif kai buvo ilgakaklių konkursas, tai ką, nupiešti įsivaizduojamus ilgakaklius reikėjo, ar ką? juk pirkti kiaušinius cool.gif o tu darytum ką nors kam nors už dyką versle? gal pasigirk, jei darai, paplosime tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 04 26, 11:08)
įdomus tavo požiūris, bet įdomus blogąja prasme rolleyes.gif nuo kada kas ką už dyką dalina? g.gif kai buvo ilgakaklių konkursas, tai ką, nupiešti įsivaizduojamus ilgakaklius reikėjo, ar ką? juk pirkti kiaušinius cool.gif o tu darytum ką nors kam nors už dyką versle? gal pasigirk, jei darai, paplosime tau mirksiukas.gif

Perskaityk dar kartą ką parašei g.gif

Neketinu veltis į betikslias diskusijas, bet dalyvaudamos šiame konkurse mamos ATIDUODA ne tik nuotrauką, bet ir teisę į savo vaiko atvaizdą. Už ką? Už teorinę galimybę kartą nemokamai apsikirpti?

Na bet jei jūs taip suprantat 'verslą' ir jums priimtinos tokios konkurso salygos - dalyvaukit, man negaila biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taistė: 26 balandžio 2010 - 12:31
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 04 26, 12:08)

BOSCH konkursas, margarinas Vilnius konkursas, Gerber konkursas, Kindersurprise konkursas etc.
Aš dalinu už dyką. Juk į reklamą taip pat reikia investuot.
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 04 25, 19:04)
Ne mano reikalas, žinoma, bet tiek SM, tiek dalyvaujančios narės kiek nusipigino šiuo konkursu.

Nelabai supratau šio pasakymo. "Nusipigino"? Bet ar ne pačios šaukiam duokit konkursų, leiskit dalyvauti, net nereikia prizų, pakanka SM medalių... O kas, jei dalyvauja ne dėl to nelemto apsikirpimo, o dėl to, jog moka pasidžiaugti naujai paskelbtu fotokonkursu? Manęs asmeniškai tie pirzai niekda nemotyvavo dalyvauti. Paprastai dalyvauju, jei turiu tinkamą foto ir todėl, kad man patinka fotografija. Na, o jei šį kartą konkurso rėmėjas - kirpykla, mane tai skatina ne ką daugiau/mažiau nei margarinas ar kindersiurprizas. O dabar net tai, jog kažką galima laimėti vadinama nusipiginimu. Greitai prieisime prie to, jog be prizų bus ne lygis dalyvauti.
Žinoma, tai jog leidžia naudoti savo vaiko atvaizdą, įpareigoja tėvus gerai pagalvoti ar jie to nori. Ar verta? (Juk galima ir be laimėjimo apsikripti). Bet matomai žmones masina tai, kad jie gali laimėti fotokonkursą, o ne vieną apsikirpimą.
Teisės į vaiko atvaizdą niekas neatiduoda, atiduoda būtent konkrečią nuotrauką su konkrečiu atvaizdu ribotam liko tarpui. Naudojamos bus tik 10 nuotraukų, kurios nugalės, tad teiginys "Už teorinę galimybę kartą nemokamai apsikirpti" - nelogiškas. Būtent tie, kurių nuotraukos bus atrinktos (pirmas dešimtukas) ir gaus realią galimybę apsikirpti. Tų, kurie dalyvauja ir nelaimi, niekas nenaudos. Juk parašyta, jog jo naugalėtojai..., jų nuotraukas.... Taip, sutinki/leidi iš anksto, bet naudojamos bus, mano supratimu, tik nugalėtojų nuotraukos. Tokiu atveju, realiai gauni apsikirpimą, o ne teoriškai. Jei nesi atrinktas (nenugali), tai nebūsi ir publikuojamas bei nieko negausi, tik sudalyvausi konkurse.

Man klausimas kyla ar naudos būtent šias nuotraukas, nes rašoma, "jų nuotraukos bus eksponuojamos..." Bet nerašoma, jog šios nuotraukos bus eksponuojamos. Gal tai yra proga gauti ir nemokamą fotosesiją po kirpimo, kaip tai jau buvo daryta anksčiau? http://www.pukiokirp...ndex.php?id=836
Atsakyti
kiek daug berniukų su "skiauterėm" doh.gif
Atsakyti
Rašydama 'nusipigino' turėjau omeny ne tai, kad prizai menki, o kad praktiškai už dyką padovanojama nuotrauka firmos reklaminei kompanijai. Jau atsibodo kartotis doh.gif Nesutinkat tai nesutikit, čia gi labai subjektyvu - kam atrodo pigu, kam ne..
Atsakyti
"...laikomas autorių sutikimu naudoti atsiųstas nuotraukas parodoje, bei reklaminiuose pranešimuose, susijusiuose su projektu,..."

Kaip suprantu projektas, tai yra šis konkursas. Tai nematau čia nieko negarbingo ar kažko panašaus.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 04 26, 13:55)
Nelabai supratau šio pasakymo. "Nusipigino"? Bet ar ne pačios šaukiam duokit konkursų, leiskit dalyvauti, net nereikia prizų, pakanka SM medalių...

Būtų buvę paprasčiau, jei konkurso organizatorius tuos dalykus būt paaiškinęs.... Nes klausimų per daug kyla, o konkurso aprašymą galima vartyt kaip nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 26 balandžio 2010 - 14:11
QUOTE(Taistė @ 2010 04 26, 14:04)
Rašydama 'nusipigino' turėjau omeny ne tai, kad prizai menki, o kad praktiškai už dyką padovanojama nuotrauka firmos reklaminei kompanijai. Jau atsibodo kartotis  doh.gif Nesutinkat tai nesutikit, čia gi labai subjektyvu - kam atrodo pigu, kam ne..

Kiekvienas konkursas yra reklama, šiuo atveju kaip aš suprantu nuotraukos bus naudojamos kaip fotokonkurso dalyves, gal bus kokia parodėlė, ar šiaip kas susiję su projektu biggrin.gif
Tikrai nemanau, kad kažkuri nuotrauka taps kirpyklos reklaminiu veidu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugsti bambonke @ 2010 04 26, 14:11)
Kiekvienas konkursas yra reklama, šiuo atveju kaip aš suprantu nuotraukos bus naudojamos kaip fotokonkurso dalyves, gal bus kokia parodėlė, ar šiaip kas susiję su projektu biggrin.gif
Tikrai nemanau, kad kažkuri nuotrauka taps kirpyklos reklaminiu veidu 4u.gif

juolab, kad ir nuotraukos nera idealios kokybes ir net dydzio didelio, kad daryt "plakatus" smile.gif
Atsakyti