Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Šelmiškiausia šukuosena"

QUOTE(Vicious Vici @ 2010 04 24, 12:03)
džiaugiuosi, kad savo postu priverčiau susimąstyti biggrin.gif

Susimastyt reiketu +-15 dalyviu, nes selminiskumo ner pas juos smile.gif
Atsakyti
Kaip ir visuose konkursuose, taip ir šiame, ne išimtis - turi kokią bent kiek į temą ir deda... Pati vis dar svarstau, ar dalyvauti, minčių nuotraukai yra, bet reikia dar įgyvendinti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reje @ 2010 04 24, 14:51)
Kaip ir visuose konkursuose, taip ir šiame, ne išimtis - turi kokią bent kiek į temą ir deda... Pati vis dar svarstau, ar dalyvauti, minčių nuotraukai yra, bet reikia dar įgyvendinti.  biggrin.gif

na jums tai su šukuosenos šelmiškumu bėdų nėr lotuliukas.gif
Atsakyti
graži foto thumbup.gif
user posted image

labai miela wub.gif
user posted image

šita irgi į akinius krinta bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 24, 20:50)

Atrodo berniukas išmetė savo ramunes ir vyriškai papozavo. biggrin.gif
user posted image
Turbūt taip ir geriau. mirksiukas.gif Gražus berniukas. Gražios abi nuotraukos. thumbup.gif
Atsakyti
vienas vaikas koks į mane panašus, kai buvau vaikas, nu šakės doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2010 04 23, 19:14)
Visgi toji sąlyga tokia "aplinkui", norėtųsi aiškumo.

drinks_cheers.gif Pritariu, jei jau tokios sąlygos, tai norisi ir daugiau (daug daugiau) aiškumo mirksiukas.gif

Dabar vėl man klausimas iškilo, tai pirmoji vieta pelno 10 apsikirpimų, ar bus viso 10 nugalėtojų? (panašiai kaip buvo su Kinder Siurpizais)? Nes jei nugalėtoju laikoma pirmoji vieta, tai tik ją vieną ir gali naudoti kirpykla savo reklamai ir už tai suteikia tuos 10 kirpimų. Na, bet panaudota daugiskaita, vadinasi bus ne viena nugalėtojų vieta? Bet ar kitos gaus prizus?
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 04 25, 12:22)
drinks_cheers.gif Pritariu, jei jau tokios sąlygos, tai norisi ir daugiau (daug daugiau) aiškumo  mirksiukas.gif

Dabar vėl man klausimas iškilo, tai pirmoji vieta pelno 10 apsikirpimų, ar bus viso 10 nugalėtojų? (panašiai kaip buvo su Kinder Siurpizais)? Nes jei nugalėtoju laikoma pirmoji vieta, tai tik ją vieną ir gali naudoti kirpykla savo reklamai ir už tai suteikia tuos 10 kirpimų. Na, bet panaudota daugiskaita, vadinasi bus ne viena nugalėtojų vieta? Bet ar kitos gaus prizus?

kiek aš supratau, tai 10 nugalėjotų ir visi po apsikirpimą laimi.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 04 25, 11:34)
kiek aš supratau, tai 10 nugalėjotų ir visi po apsikirpimą laimi.

Oho kaip pigiai prasineš bigsmile.gif Vos dešimt nemokamų apkirpimų, o sutaupo 1) honorarą fotografui 2) mokestį modeliui - ir ne vienam kaip suprantu!. Šiaip jau nemaži pinigai būtų. Ne tik įžūlu, bet netgi chamiškai įžūlu.

Ne mano reikalas, žinoma, bet tiek SM, tiek dalyvaujančios narės kiek nusipigino šiuo konkursu.

Kol kas mano balsas rezervuojamas šitai nuotraukai:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taistė: 25 balandžio 2010 - 19:12
gražu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 04 25, 20:04)
Oho kaip pigiai prasineš  bigsmile.gif Vos dešimt nemokamų apkirpimų, o sutaupo 1) honorarą fotografui 2) mokestį modeliui - ir ne vienam kaip suprantu!. Šiaip jau nemaži pinigai būtų. Ne tik įžūlu, bet netgi chamiškai įžūlu.

Ne mano reikalas, žinoma, bet tiek SM, tiek dalyvaujančios narės kiek nusipigino šiuo konkursu.
As vakar ziurejau ju svetaine,tai kirpimas nuo 15 iki 60 lt, mergaitems nuo 30 lt bigsmile.gif doh.gif
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 25 balandžio 2010 - 21:15
QUOTE(Taistė @ 2010 04 25, 20:04)
Ne tik įžūlu, bet netgi chamiškai įžūlu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti