Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Šelmiškiausia šukuosena"

kadangi gyvenu su 2 natūralias blondinais, tai norėčiau atkreipt L.L. dėmesį į tai, kad žiemą blondinai visada patamsėja, o gavę saulės kaip ir visi pašviesėja, ir tampa nebeabejotinais blondinais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 04 30, 19:52)
Ir šukuosena ir megaitė tikrai gražios, bet nežinau g.gif  kažkas joje yra dirbtino, supozuoto, iki tikro šelmiškumo dar trūksta nuotaikos, laisvumo. Nes toks vaizdas, jog pasakyta, "dabar nejudėk, kol gumytės dar plaukuose laikosi"... Net šiek tiek galvytė įtraukta/kakliukas įtemptas. Bet, kas be ko, nuotrauka verta dėmesio thumbup.gif

man atrodo nepozuota. t.y. nediktuota suagusiųjų. nes šiaip jau jei vaikas žiūri į kamerą, bent jau mano, tai ir pozuoja jau natūraliai, pats gi nori pasimaivyt, aš jo neprašau smile.gif
žiūrėjau daug kartų savo vyresniojo nuotraukas, kur tikrai spontaniškai pyškinom kadrus, o gal kas gausis (nes su mūsų muiline tik taip gali, nes kol ji susiruošia fotkint, vaikas jau dešimty pozų spėja pabūt doh.gif ). tai žinok irgi kai kuriose atrodė ly įsitempęs būtų vaikas , kaip tu sakai. bet tai natūralus, iš jo paties einantis, ne suagusių nurodymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 30 balandžio 2010 - 20:03
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 30, 19:14)
kadangi gyvenu su 2 natūralias blondinais, tai norėčiau atkreipt L.L. dėmesį į tai, kad žiemą blondinai visada patamsėja, o gavę saulės kaip ir visi pašviesėja, ir tampa nebeabejotinais blondinais  4u.gif

Pas mane pačią du blondiniukai auga, tai žinau, kad ištamsėja, bet man tas vaikas nuotraukoje toks truputuką jau per tamsus blondinui.... Gal monikas per tamsiai rodo.... Tiek to...
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 04 30, 19:46)
man atrodo nepozuota. t.y. nediktuota suagusiųjų. nes šiaip jau jei vaikas žiūri į kamerą, bent jau mano, tai ir pozuoja jau natūraliai, pats gi nori pasimaivyt, aš jo neprašau smile.gif
žiūrėjau daug kartų savo vyresniojo nuotraukas, kur tikrai spontaniškai pyškinom kadrus, o gal kas gausis (nes su mūsų muiline tik taip gali, nes kol ji susiruošia fotkint, vaikas jau dešimty pozų spėja pabūt  doh.gif ). tai žinok irgi kai kuriose atrodė ly įsitempęs būtų vaikas , kaip tu sakai. bet tai natūralus, iš jo paties einantis, ne suagusių nurodymu.

Gal ir nepozuota, tik momentinis toks įspūdis... smile.gif Atrodo tikrai nediktuota, bet, man regis, paspragsėta ne vieną kartą (tame nematau nieko bloga)... Be to, juk neažįstant vaiko sunku spręsti apie jo būdą. Tik patirtim pasikliauti... Visi mes skirtingai elgiamės... Save skirtingai parodom. Ir fotogeniškumą visi skirtingai vertinam. mirksiukas.gif Šiaip nieko tai nuotraukai netrūksta... Galbūt tik 'veiksmo' kažkokio, na, vat pvz. mane užkabino tokios, kur lenda tas šelmiškumas... Arba jau nebeatkartojamas (sąlyginai, nes šiaip galima daug ką surežisuoti) kadras... smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O man šita labai pavasariška nuotrauka biggrin.gif

user posted image

bet šiaip tai labai daug gražių nuotraukų - daug favoritų turime kol kas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eros @ 2010 05 04, 15:12)
Sveikos  4u.gif

O man šita labai pavasariška nuotrauka  biggrin.gif

ir graži,ir pavasariška drinks_cheers.gif
bet ar šitame konkurse ji vietoj... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 05 04, 17:06)
ir graži,ir pavasariška  drinks_cheers.gif
bet ar šitame konkurse ji vietoj...  rolleyes.gif

nu nepradėk cool.gif gal tas vaikutis visada kaip velniukas vaikšto, įprastinis vaizdelis žinai, o čia jį šelmiškai suglostė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 05 02, 21:01)

man jos vienos pačiu pačiausiu , labai į tema ir patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 05 04, 16:06)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Super thumbup.gif lotuliukas.gif
http://www.supermama...p...&phid=20402
thumbup.gif
http://www.supermama...p...&phid=20403
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 05 04, 21:41)

Su tokiais plaukučiais nebereikia jokios šukuosenos, visada puikiai atrodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 05 04, 17:06)

vietoj smile.gif kaip ir vaikas, uostantis narcizą mirksiukas.gif
Atsakyti