Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Šelmiškiausia šukuosena"

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 05 07, 09:49)
*****... Rimtai berniukas yra doh.gif O man į akis tas diedas su mobilke kišenėn į akis šoka biggrin.gif

o gal ten cigaretės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 05 07, 08:51)
o gal ten cigaretės lotuliukas.gif

Koks skirtumas... Aš kai nerūkanti, tai apie cigaretes nepagalvojau. Sakau gi, kad ne berniukas (jo išvis nemačiau, kol neparašė), o tas vyras į akis puolė, tai pavadinimo nesupratau.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 05 07, 08:49)
*****... Rimtai berniukas yra doh.gif O man į akis tas diedas su mobilke kišenėn į akis šoka biggrin.gif

va kur tu šitą matai, tai aš nerandu lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 05 07, 09:47)
va kur tu šitą matai, tai aš nerandu  lotuliukas.gif  blink.gif

Čia tas variatas turbūt, kad kam kas aktualu, tas tą ir mato biggrin.gif Nugi už nugaros, iš dešinės, labai aiškiai matos smile.gif Net labiau nei mergaitė (man) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 05 05, 20:55)
biggrin.gif  veidukas thumbup.gif

user posted image

biggrin.gif thumbup.gif jei jis užaugęs nebus pankas, tai aš išsiregistruosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 05 05, 23:18)
Nepamenu kiek reikia nuotrauku?kad butu po 5 balsus ax.gif 
Dabar yra nuotrauku 131  thumbup.gif

Man rodos reik 200 nuotrauku, kad po 5 balsus turet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 05 07, 20:01)
Man rodos reik 200 nuotrauku, kad po 5 balsus turet g.gif
Liko jau keleta dienu ,tai tiek nebus nuotrauku smile.gif
Atsakyti
Patiko bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 05 07, 12:59)
Čia tas variatas turbūt, kad kam kas aktualu, tas tą ir mato biggrin.gif Nugi už nugaros, iš dešinės, labai aiškiai matos smile.gif Net labiau nei mergaitė (man) lotuliukas.gif

ai doh.gif bus man ne taip perskaityt, aš perksaičiau, kad tas, kuris mobilų į kišenę dedas doh.gif galvoju kur ji mato....
o šiaip nepanašu ten į "diedą" ir biggrin.gif

ir dar... ne mergaitė labiau matos.. berniukas matos už nugaros biggrin.gif

nu nesvarbu,pagaliau išsiaiškinom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 05 07, 23:08)
ai  doh.gif  bus man ne taip perskaityt, aš perksaičiau, kad tas, kuris mobilų į kišenę dedas  doh.gif  galvoju kur ji mato....
o šiaip nepanašu ten į "diedą" ir  biggrin.gif

ir dar... ne mergaitė labiau matos.. berniukas matos už nugaros biggrin.gif

nu nesvarbu,pagaliau išsiaiškinom  biggrin.gif

Kad man atrodo neišsiaiškinom dar lotuliukas.gif Mergaitę turiu omeny tą, kuri pirmam plane biggrin.gif Aš tą nuotrauką atsidariau, po to, kai pavadinimą perskaičiau, ir man iškart į akis metėsi, nu gerai, ne diedas, žmogus su kažkuo (cigaretės? mobilus?) kišenėj smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MilGana @ 2010 05 07, 21:43)

Oj... super thumbup.gif Aš vakar geometriškai panašų kadrą susižvejojau, gal parodysiu vėliau smile.gif
O mano vyresnėlis kažkada atsisakė pas blondinę kirptis, kirpo galiausiai raudonplaukė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 05 08, 04:39)
Kad man atrodo neišsiaiškinom dar lotuliukas.gif Mergaitę turiu omeny tą, kuri pirmam plane biggrin.gif Aš tą nuotrauką atsidariau, po to, kai pavadinimą perskaičiau, ir man iškart į akis metėsi, nu gerai, ne diedas, žmogus su kažkuo (cigaretės? mobilus?) kišenėj smile.gif

aaaa lotuliukas.gif karsta.gif dabar tai tikrai aišku biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
būtų laaab igraži nuotrauka, jei ji būtų didesnė...

http://www.supermama...p...&phid=20316
Atsakyti