Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Šelmiškiausia šukuosena"

Mano balsiukai šioms

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 05 10, 10:44)

šita man nelabai...
šukuosena ne šelmiška, o pavadinime aiškiai sako, kad laimėt apsikirpimo nereik.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 05 10, 11:11)

šita man nelabai...
šukuosena ne šelmiška, o pavadinime aiškiai sako, kad laimėt apsikirpimo nereik.

Sutinku, bet baisiai ji man patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 05 10, 11:16)
Sutinku, bet baisiai ji man patiko  ax.gif

ale ot būtų reklama kirpyklai, kabint svetimos kirpyklos, kirpėjos foto Pūkio stendo parodoj hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 05 10, 11:18)
ale ot būtų reklama  kirpyklai, kabint svetimos kirpyklos, kirpėjos foto Pūkio stendo parodoj  hihihi.gif

biggrin.gif Nu jo, tikrai.
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2010 05 10, 09:57)
Sveikutes, nauju mergaiciu renkasi pas jus...et smagu  wub.gif  4u.gif

Noriu padaryti 'reklama' savo maziui... Aciu, jei prabalsuosit... ir sorry uz OT  blush2.gif  4u.gif
BALSAVIMUI UZ DAILININKA  blush2.gif

! 
Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Netiesioginė nuotraukos reklama (pvz.: "Užeikit pažiūrėt į konkursą, pamatysit patys..." ir pan.) taip pat draudžiama.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai bus galima padaryti fotokonkursui pasibaigus.
Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas. Ir visai nesvarbu kas tai padarė - pats nuotrauką konkursui atsiuntęs dalyvis, ar kitas forumo dalyvis, nuotrauka iš konkurso bus išimta
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 05 10, 11:37)

doh.gif Ne, nu ner zodzio... Ta nuotrauka buvo visai nebloga, o jos autore paeme ir pati savo ranka viska sugadino.
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2010 05 10, 08:22)
Labas rytas  4u.gif
5,5 metais  mirksiukas.gif

Balsiukams  blush2.gif

http://www.panele.lt...et.1035#vphotos

ir dar va cia uz Viltute  blush2.gif
http://www.supermama...p...&phid=20095

! 
Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Netiesioginė nuotraukos reklama (pvz.: "Užeikit pažiūrėt į konkursą, pamatysit patys..." ir pan.) taip pat draudžiama.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai bus galima padaryti fotokonkursui pasibaigus.
Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas. Ir visai nesvarbu kas tai padarė - pats nuotrauką konkursui atsiuntęs dalyvis, ar kitas forumo dalyvis, nuotrauka iš konkurso bus išimta
Atsakyti
QUOTE(ashiuke @ 2010 05 10, 09:42)
kaip  wub.gif
koks meškiukas wub.gif
kokia didžiaakė wub.gif
MamyteJulia, prabalsavau už Viltę, dbr prašom už "Adomuką pasišiauišelį"  mirksiukas.gif  nuorodos nedėsiu, bijau, kad suseks cool.gif

! 

pavadinimas išdavė.
Atsakyti
Fu,kaip man negrazu,kai mamytes zino,kad blogai daro,ale vistiek daro schmoll.gif unsure.gif
Suprantu,kai neisiskaito i taisykles,nezino,o cia..... verysad.gif
Atsakyti
Atidaviau balsiukus sitoms 4u.gif dar pritruko kokiu 20 balsu biggrin.gif
http://www.supermama...p...&phid=20292
http://www.supermama...p...&phid=20410
http://www.supermama...p...&phid=20408
Norejau balsiuot uz ta dailininka, bet gerai, kad persigalvojau.
Man tai keista, koks malonumas butu laimet susirinkus nesaziningai balsus?
Atsakyti
QUOTE(zana33 @ 2010 05 10, 11:21)
Fu,kaip man negrazu,kai mamytes zino,kad blogai daro,ale vistiek daro schmoll.gif  unsure.gif
Suprantu,kai neisiskaito i taisykles,nezino,o cia..... verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti