Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Šelmiškiausia šukuosena"

QUOTE(ugniukas @ 2010 05 16, 18:54)
g.gif: o sita mergyte kartais su ciulpinuku nedalyvavo vienam fotokonkurse? Nes labai man tos akytes primena ta nuotrauka....

aš ne jos mama, todėl galiu atsakyti tongue.gif DALYVAVO
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2010 05 16, 21:44)
aš ne jos mama, todėl galiu atsakyti  tongue.gif DALYVAVO

anonimiškumą bandot pašalint?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 16 gegužės 2010 - 20:52
QUOTE(grange @ 2010 05 16, 18:26)
nu kad ir dalyvavo, kas iš to, juk niekas nedraudžia čia ir dalyvaut.

Nugi dievuliau brangus,nereikia gi akiu kabint uz paprasciausia pamastyma... cia ziuriu net zodzio pasakyt neina be skleidziamu demagogiju priklijavimo... Siaip mergyte matyta pasirode ir tiek... irnesakyk.gif

QUOTE(lijo @ 2010 05 16, 18:44)
aš ne jos mama, todėl galiu atsakyti  tongue.gif DALYVAVO

smile.gif aisku..tada neklydau...
QUOTE(*meduota* @ 2010 05 16, 18:46)

Neesu is tu kur knisasi praeityje ir kazko iesko jeigu ka.... Ir prie ko cia anonimiskumas prie mergytes? ]

Geriau jau daugiau nieko nebesakysiu .... rolleyes.gif ir nuotaikos daugiau nesigadinsiu....
Atsakyti
bobinčius....amžinas.....perverskit konkursus ir pažiūrėkit - dalyvavo kažkas kažkur , ar ne....ale tai ne - nespėja pagalvot, jau maigo klaviatūrą...........

naikint šituos aptarimus visai reikia, tik forumą bereikalingais pezalais apkrauna.....nors....gerai, kad virtualiai išsikraunat, realybėj gal mažiau loj........

šimtąkart daug grubiau norėjau parašyt.....susilaikydavau....ir šitas postas be reikalo....ale....visos beleką peza...galiu ir aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2010 05 16, 21:50)
Nugi dievuliau brangus,nereikia gi akiu kabint uz paprasciausia pamastyma.... Ir prie ko cia anonimiskumas prie mergytes? ]

niekas nekabina, tiesiog pati rašai žinutėj. kad "tipo nekaltai uzsimena apie konkursa.", tai su tokiu klausimu, kurį paklausei taip nekaltai, dalyvavo ar ne, irgi galėjo nekaltai išsiduot, jei dalyvė naujokė, pirmą kart dalyvaujanti pvz. pasakyt, kad jo tai mano mergytė ir t.t. arba paneigt.
tiesiog tokie klausimai gali palaukt...

prie ko anonimiškumas? nu prie to,kad jei jau labai kam įdomu kieno foto,gali susirast, o foto pagal idėja turėtų likti anonimiškos wink.gif pri to
Atsakyti
ar narė dalyvauja konkurse galima pažiūrėti per visų nuotraukų atitinkamos narės paiešką konkursuose.
anokia čia paslaptis, nuotraukos nerodys, rodys neutralią foto, visom tuo metu dalyvaujančioms vienodą, po konkurso jau realią.

o va rašytis viešai, kad dalyvauji, prašytis balsų, užsiminti, kad "nueikit pažiūrėkit, ką rasit" ir t.t. negalima, tai baustina su foto pašalinimu.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 05 16, 20:46)

kažko nesuprantu g.gif su čiulpinuku foto buvo konkurse, bet ne SM smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 05 16, 19:59)
ar narė dalyvauja konkurse galima pažiūrėti per visų nuotraukų atitinkamos narės paiešką konkursuose.
anokia čia paslaptis, nuotraukos nerodys, rodys neutralią foto, visom tuo metu dalyvaujančioms vienodą, po konkurso jau realią.

o va rašytis viešai, kad dalyvauji, prašytis balsų, užsiminti, kad "nueikit pažiūrėkit, ką rasit" ir t.t. negalima, tai baustina su foto pašalinimu.

Aciu uz supratima...
Papildyta:
QUOTE(lijo @ 2010 05 16, 20:28)
kažko nesuprantu g.gif su čiulpinuku foto buvo konkurse, bet ne SM  smile.gif

Gal geriau nekalbeti daugiau sita tema...nes dar bedu ir as ir tu susilauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2010 05 16, 22:35)
Gal geriau nekalbeti daugiau sita tema...nes dar bedu ir as ir tu susilauksim  mirksiukas.gif

jei visų klausyt, tai tylėt ir belieka lotuliukas.gif tada kam išvis forumas? anokios čia bėdos virtualioj erdvėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 05 16, 21:59)

dabar tik parašė,kad ne sm. bet jei turėtų omeny kad sm, nu tai pagal foto mergaitę susirast nėra sunku rolleyes.gif nu žodžiu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 05 16, 22:55)
dabar tik parašė,kad ne sm. bet jei turėtų omeny kad sm, nu tai pagal foto mergaitę susirast nėra sunku  rolleyes.gif nu žodžiu.. rolleyes.gif

nesu naujokė, kad taip neapdairiai pasielgčiau smile.gif galiausiai jei būčiau, jei pasielgčiau, tai ar susekę, kieno foto yra mergaitė su čiulpinuku, visi pultų už ją balsuoti tongue.gif ? aš visad ir be vardų atskiriu 2 fotografų darbus SM konkursuose, jie visad jei ne trejetuke, tai dešimtuke atsiduria, na ir kas smile.gif ? balsuoju, jei patinka. va ir kelių forumiečių vaikus jau iš veido atskiriu, nes ne pirmą kartą dalyvauja doh.gif jei sekt noro yra, tai žiūri į prieš tai buvusių konkursų pateiktas foto, lygini su vaikais dabartiniame konkurse ir vualia - rasi, kur kieno vaikas tongue.gif na bet neregėtas nematytas laiko gaišimas būtų doh.gif ... kaip ir šitas mano parašymas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2010 05 16, 23:28)
kažko nesuprantu g.gif su čiulpinuku foto buvo konkurse, bet ne SM  smile.gif

tam pačiam vaikui/žmogui tikrai galima dalyvauti SM konkursuose,netgi su ta pačia foto,jei ji nėra užėmusi prizinės vietos mirksiukas.gif

o dėl vaiko atpažinimo,tai... tie,kurie pažįsta,tai ir taip atpažins mirksiukas.gif Aš,jau kaip seniai balsuojanti konkursuose,kai kuriuos vaikus tikrai atpažįstu,nu ir kas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 17 gegužės 2010 - 08:17