Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Šelmiškiausia šukuosena"

QUOTE(Ramunita @ 2010 05 17, 09:16)
o dėl vaiko atpažinimo,tai... tie,kurie pažįsta,tai ir taip atpažins mirksiukas.gif Aš,jau kaip seniai balsuojanti konkursuose,kai kuriuos vaikus tikrai atpažįstu,nu ir kas g.gif

o tas,kad garsiai apie tai nekalbi,kad ir kiti atpažintų.
Atsakyti
Dar vienas konkursas prasideda thumbup.gif "Mano seimos laisvalaikis" remejai MAXIMA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 17 gegužės 2010 - 08:41
QUOTE(*meduota* @ 2010 05 17, 09:21)
o tas,kad garsiai apie tai nekalbi,kad ir kiti atpažintų.

aaa,aš galvojau čia tame bėda,kad pažino vaiką ax.gif na... gal naujas žmogutis,tai nežino,kad ir dalyvių foto ale atpažinimas priskiriamas kaip ir prie provokavimų išsiduoti smile.gif kažkada buvo sakyta,kad taip daryt negalima,ir rodos,turėjo būt baustina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2010 05 16, 18:54)
Oi kaip negrazu kai mamos taip reklamuoja ir siulo visiems prabalsuoti , arba tipo

Kas čia negražaus? g.gif Visa aptarimų tema pilna tokio tipo žinučių, na ir? Aš taip pat parašiau ir parodžiau, už kurias balsavau, ir?
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 05 17, 13:07)
Kas čia negražaus? g.gif Visa aptarimų tema pilna tokio tipo žinučių, na ir? Aš taip pat parašiau ir parodžiau, už kurias balsavau, ir?

ant akių krito lotuliukas.gif ? ne apie tai kalba. parodei, už kurias balsavai, bet nesi tų vaikų mama ir neskatinai balsuot už juos doh.gif

Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2010 05 17, 13:20)
ant akių krito  lotuliukas.gif ? ne apie tai kalba. parodei, už kurias balsavai, bet nesi tų vaikų mama ir neskatinai balsuot už juos  doh.gif

Tai ir šiuo atveju tas pat. Tikrai ne Papugėlės ten mergaitė, ne jos nuotrauka, taip kad...
Čia jau musiau pavyds spaudžia ir bijo, kad dėl konkurentų pertekliaus nelaimės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 05 17, 11:07)

As siaip apie visai ka kita kalbejau...
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 05 17, 11:34)
Tai ir šiuo atveju tas pat. Tikrai ne Papugėlės ten mergaitė, ne jos nuotrauka, taip kad...
Čia jau musiau pavyds spaudžia ir bijo, kad dėl konkurentų pertekliaus nelaimės lotuliukas.gif

biggrin.gif Pas mane sunus o ne dukra...jeigu ka...
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2010 05 17, 14:13)
As siaip apie visai ka kita kalbejau...

biggrin.gif Pas mane sunus o ne dukra...jeigu ka...

Apie ką jūs "šiaip" kalbėjot? smile.gif Kaip dar kitaip galima suprast žodžius "Oi kaip negrazu kai mamos taip reklamuoja ir siulo visiems prabalsuoti , arba tipo" ir dar cituojant konkretaus asmens konkretų pareiškimą su pridėta nuotrauka?

O prie ko čia jūsų vaikai? Niekur neparašiau, kad pas jus dukra, o ir neįdomu man visai, kokios lyties vaikus auginate...
Atsakyti
Sviestas sviestuotas..... whatever irnesakyk.gif per gera vsiandien nuotaika,kad leisciausi kazkam bereksmiui ja sugadinti... biski atsipalaiduoti pasiulyciau wink.gif cia tik nuotrauku konkursas... o jus taip viska priimat , atrodo kad kazkas jum paciai kazkuo grasina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugniukas: 18 gegužės 2010 - 08:22
Todel kad zmones turbut per mazai reikalu turi gyvenime,arba visai neturi ka veikt...kaip kabinetis viens prie kitos zodziu.... mega_shok.gif

Ребята давайте жить дружно gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2010 05 18, 08:21)
Sviestas sviestuotas..... whatever irnesakyk.gif per gera vsiandien nuotaika,kad leisciausi kazkam bereksmiui ja sugadinti... biski atsipalaiduoti pasiulyciau wink.gif cia tik nuotrauku konkursas... o jus taip viska priimat , atrodo kad kazkas jum paciai kazkuo grasina...

Čia jūms taip atrodo, kad aš kažkaip kažką priimu. Vienodai man. O atsipalaiduot čia jums reikėtų, man nėra dėl ko, aš šitam konkurse nedalyvauju. Nesusireikšminkit, tai gal kiti bereikšmiais neatrodys...
Atsakyti
Kaip suprantu rytoj 24.00 zinosim laimetojus ax.gif liko laukti nebedaug! bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti