Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

QUOTE(dier @ 2010 04 29, 11:33)
mes is vidaus pamatu nesiltinom, tik is lauko siltinsim.... o kokiu storiu, mergikes, siltinot pamatus?

pas mus tik iš lauko šiltinta drinks_cheers.gif

QUOTE(rytorasa @ 2010 04 29, 11:54)
Sveikos, statybininkės..  smile.gif

Ką tik grįžau iš statybų, šiandien pradėjo namą šiltinti..  karsta.gif (Juodasis gintaras, GAMO)
user posted image

jezau, kas ten per aparatūra pas žmogų? blink.gif čia namą taip šiltina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 04 29, 12:00)
jezau, kas ten per aparatūra pas žmogų?  blink.gif čia namą taip šiltina?  smile.gif

aha, namą šiltina.. o aparatūros čia nesimato, visa aparatūra autobusiuke.. rolleyes.gif Čia gal nelabai iš nuotraukos galima suprasti, nufotkinau kaip purškia termoputą.. smile.gif

Dar viena nuotrauka, gal bus aiškiau..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 29 balandžio 2010 - 11:06
Sveikutes,

prisiskaiciau cia, kad medziagos vel zada brangti. O cia idomu kokios srities, nes jei ir apdailos prekes tai sakau reikia kokiu plyteliu nusipirkti jau.

Raja liuks kiemas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2010 04 29, 12:42)
Sveikutes,

prisiskaiciau cia, kad medziagos vel zada brangti. O cia idomu kokios srities, nes jei ir apdailos prekes tai sakau reikia kokiu plyteliu nusipirkti jau.

Raja liuks kiemas  thumbup.gif

spejai uzmatyt biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2010 04 29, 12:42)
Sveikutes,

Raja liuks kiemas  thumbup.gif

kiek zinau brangsta metalas ziauriai, visi elektros laidai, polisterolas.. zodziu, visa tai ko man reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 04 29, 13:10)
kiek zinau brangsta metalas ziauriai, visi elektros laidai, polisterolas.. zodziu, visa tai ko man reikia  doh.gif

aš kažkaip nepanikuoju dėl to brangimo, nes visko iš anksto neprisipirksi... deja smile.gif
Atsakyti
ir cementas brango...

suprantu,laidai,kabeliai,viskas kur yra metalo brangsta- normalu,nes metalo kaina laabai isaugo, o visa kita kazin del degalu kainos ar cia taip, "sezoninis" pabrangimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 29 balandžio 2010 - 12:44
QUOTE(indruciukas @ 2010 04 29, 13:41)
ir cementas brango...

suprantu,laidai,kabeliai,viskas kur yra metalo brangsta- normalu,nes metalo kaina laabai isaugo, o visa kita kazin del degalu kainos ar cia taip, "sezoninis" pabrangimas  g.gif

manau, kad polisterolas tai grynai pabrango del sezono, nu bet yra kaip yra, teisybe-neprisipirksi visko... o tai nusipirksi kokias plytele ar tapetus, o kai reiks klijuoti, nebenoresi ju lotuliukas.gif tada tikrai bus didesni nuostoliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 04 29, 13:50)
manau, kad polisterolas tai grynai pabrango del sezono, nu bet yra kaip yra, teisybe-neprisipirksi visko... o tai nusipirksi kokias plytele ar tapetus, o kai reiks klijuoti, nebenoresi ju  lotuliukas.gif tada tikrai bus didesni nuostoliai  lotuliukas.gif

aš ir nesuprantu kaip galima apdailos medžiagas pirktis gerokai iš anskto, nes bestatant ir bekuriant oj kiek visko pasikeičia biggrin.gif
Atsakyti
Oi su tuo brangimu tai neisvengsi, dabar kai sezonas viskas siek tiek pabrangs, bet teisybe sakote kol nereikia tol nepirkit ypac vidaus apdailos detaliu, nes skonis labai keiciasi, as kol plyteles issirinkau tai vienos patiko tai kitos, o kai dabar isklijavo, pagalvoju ir pigesnes dabar buciau nusipirkusi nors kai pirkau ir tada jau buvo su 30 proc, bet nesigailiu gi tada patiko labai o statant nama nepritaupysi jei ne vienur tai kitur isleisi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 04 29, 13:50)
manau, kad polisterolas tai grynai pabrango del sezono, nu bet yra kaip yra, teisybe-neprisipirksi visko... o tai nusipirksi kokias plytele ar tapetus, o kai reiks klijuoti, nebenoresi ju  lotuliukas.gif tada tikrai bus didesni nuostoliai  lotuliukas.gif

QUOTE(rutulyte @ 2010 04 29, 13:57)
aš ir nesuprantu kaip galima apdailos medžiagas pirktis gerokai iš anskto, nes bestatant ir bekuriant oj kiek visko pasikeičia  biggrin.gif

O mums jau pats laikas butu ziuretis, bet vis kazko tempiam.... doh.gif Tikriausiai del to,kad patys nezinom ko norim....
Mes gi per ta laika kol betonuotoju ieskojom nesugebejom issirinkti tinkuotoju doh.gif Tai dabar kokia savaite truks tinkuotoju paieskos... Pas ka tinkavo, sakykit, kiek laiko truko? ir kiek laiko truko spakliavimas glaistymas? ir kas pirmiau- ar lubas gipso kabinti, ar spakliavimas?
Kaip man savo vyra nuvaryti i parde ,kad plytkas isirinktu doh.gif amzinai neturi laiko doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif kazko musu temele apmirusi, ar cia visos i statybas inikusios, ar i aplinkos tvarkymus ? Man taip norisi veiksmo, bet niekas nesigauna... kai darbo dienos tai darbe sedziu popieriais uzsivertusi, kai laisva -su mazuoju namie-vel sergam....jau nebezinau ka bedaryti... jei ir kitais metais taip sirgsim, reiks atsisakyti darzelio...
o siaip tai laukiu kol pagamins duris, langai jau gatavi, tada susistatom ir trioba bent jau langus tures, juodgrindes sestadieni-sekmadieni vyrukai ispyle, geguzes gale prasides namo fasado darbai-siltinimas, dekoras... is lauko triobike siemet jau turetu graziai atrodyti..
pasakykit kur pirkot lietvamzdzius? kur geriausios kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 30 balandžio 2010 - 11:04