Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

QUOTE(rita11111 @ 2010 04 30, 17:04)
Signalizacija tai darys taip kad suveikus isijungtu sviesa ir vyrui patiko kad po minutes atsidaris suns voljeras.

o kam sviesa, kad vagys geriau matytu ka imti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nesupykit, cia toks juodas humoras ..... blush2.gif
Del to suns uz minutes dar pagalvokit- labai gerai atsimenu,kaip pries keleta metu zmogus i savo siltnami elektra pajunge nuo vagiu- ir vagi mirtinai nutrenke ir seimininkas i kalejima sedo...
o pas mus signalizacijai suveikus pradeda kaukti ir is karto gaunamos zinutes i telefona apie tai (5 asmenims).. kai bus signalizacija pabaigta iki galo,tai zinute gausime ir kokia signalizacija suveike- ar priesgaisrin, ar langas ar durys ir bus galima telefonu klausytis kas vyksta name mirksiukas.gif
QUOTE(antigone333 @ 2010 04 30, 22:10)
sveikos merginos... uzlekiau jusu pasiklaust...kadangi didinam terasa mes, tai reikia mums kokiu 5 , na puses masinos didziosios,  zvyro.... gal galit patart kas is kur pirko, ir kokios mazdaug kaineles jo yra??
acius.........

Betonavimui tai ir is ketvergiu karjero eme zvyra,nes reikejo to plauto sijoto... o jums gruzas netiktu g.gif Nes mes visa gruza statybu nesam i ta vieta kur bus terasa...
As vis prisimenu tas lubas pas jus...grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(dier @ 2010 04 30, 12:00)
o siaip tai laukiu kol pagamins duris, langai jau gatavi, tada susistatom ir trioba bent jau langus tures, juodgrindes sestadieni-sekmadieni vyrukai ispyle,

Geras jausmas kai grindys po kojom atsirado, ane bigsmile.gif O dar kai langai ir durys susides tai is vis nesinores niekur is trobos vaziuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 01 gegužės 2010 - 10:50
QUOTE(rita11111 @ 2010 04 30, 17:04)
Na mums tik laidus visus vedzioja. Papuole tokie nieko vyrukai tai mus isklause ir dar kalna patarimu dave, tai kelias pasinaudosim. TV tai pasinaudosim is Giruliu boksto Lietuviskas uz dyka skaitmeniniu budu nes visi nauji televizoriai turi tuos imtuvus o del poros senu tai laikysim kol dar rodys ta sena analogine. Signalizacija tai darys taip kad suveikus isijungtu sviesa ir vyrui patiko kad po minutes atsidaris suns voljeras.

man tai biski baisu butu su tuo voljeru, o jeigu koks vaikas kaimynu snirines aplinkui ar kas... cia tik mano pasvarstymai, zinai, kai vaikai mazi-visoikiu zbitku jie prisigalvoja.. as tai taip bijociau...
Papildyta:
INDRUCIUK, jo , jausmas neblogas, man kai ir zvyras tebuvo jau is ten nesinoredavo isvaziuoti tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 01 gegužės 2010 - 10:45
QUOTE(dier @ 2010 05 01, 11:42)
man tai biski baisu butu su tuo voljeru, o jeigu koks vaikas kaimynu snirines aplinkui ar kas... cia tik mano pasvarstymai, zinai, kai vaikai mazi-visoikiu zbitku jie prisigalvoja.. as tai taip bijociau...

drinks_cheers.gif niekada taip nedaryčiau.. maža kas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 05 01, 10:05)
reikia pagalbos:narsyklej Mozilla firefox kazkaip susiinstaliavo ASK.COM,o kaip padaryti kad ji pasinaikintu ir liktu vel Mozilla.nes neliko nei Gmail,nei vaizdu nieko.reikia padaryt pagrindini Google,bet niekaip nemoku.

Viršuje spustelėti „Taisa“ (2) → Pasirinkti „Nuostatos“ → Atsivėrusio lango viršuje pasirinkti „Pagrindinės“ (1) → „Pradžios tinklapis“ laukelyje vietoje „http://www.ask.com“ (ar kas ten įrašyta) įrašyti „http://www.google.lt“ (ar ką pageidaujate) → Lango apačioje spustelėti „Užverti“. Viskas. Malonu, kad naudojatės geru daiktu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 04 29, 13:57)
aš ir nesuprantu kaip galima apdailos medžiagas pirktis gerokai iš anskto, nes bestatant ir bekuriant oj kiek visko pasikeičia  biggrin.gif

Sveikos,

o as suprantu kaip galima, jei man iki tu plyteliu nedaug liko, tai manau 3 ar 4 meneisiai nuomones nepakeis. As nesimetau atejusi i parduotuve ir neklausineju saves o kas bus po metu, o gal man tos patiks, o gal nauju atsiras ir t.t biggrin.gif

Raja pasirasiau 4u.gif Ir persiunciau draugem.
Atsakyti
QUOTE(EVOY @ 2010 05 01, 13:15)
Viršuje spustelėti „Taisa“ (2) → Pasirinkti „Nuostatos“ →  Atsivėrusio lango viršuje pasirinkti „Pagrindinės“ (1) →  „Pradžios tinklapis“ laukelyje vietoje „http://www.ask.com“ (ar kas ten įrašyta) įrašyti „http://www.google.lt“ (ar ką pageidaujate) → Lango apačioje spustelėti „Užverti“. Viskas. Malonu, kad naudojatės geru daiktu 4u.gif .

aciu,norejau padaryt ir kazka vel netaip nuspaudziau,tai pradingo juostos meniu ,bei gryzimas atgal(namukas).
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 05 01, 18:11)
aciu,norejau padaryt ir kazka vel netaip nuspaudziau,tai pradingo juostos meniu ,bei gryzimas atgal(namukas).

Viršuje (po eilute „Supermamų klubas“ -> Bendrauja Klaipedos krastu „statybininkės“) spustelėti dešiniu pelės klavišu → uždėti varnelę prie „Naršymo juosta“ ar/ir „Adresyno juosta“.
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2010 05 01, 15:18)
Sveikos,

o as suprantu kaip galima, jei man iki tu plyteliu nedaug liko, tai manau 3 ar 4 meneisiai nuomones nepakeis. As nesimetau atejusi i parduotuve ir neklausineju saves o kas bus po metu, o gal man tos patiks, o gal nauju atsiras ir t.t  biggrin.gif

Raja pasirasiau  4u.gif Ir persiunciau draugem.

Tai jums jau greitas tas plyteliu klijavimas, as irgi plyteles kazkur pries du-tris men susipirkau kai buvo akcijos ir tikrai nebesimeciau wink.gif dabar ieskau virtuves grindim plyteliu uz gera kaina, kazkaip nebeina issirinkti doh.gif viskas jau beveik supirkta ir laminatai ir vinios jau suklijuotos, o virtuves plyteliu na niekaip neissirenku arba kurios patinka kaina ojojoj, na tikiuosi per kita savaite ka nors pakirsiu ax.gif
Atsakyti
niu gal ir reiktu vios masinos, ......nes dar norim savo keliuka issipilp po ziemos zvyru, kad nebebutu duobiu..... o gal atsimeni kiek mokejot uz masina sijoto zvyro? o kaip ten pa sjuos kreiptis jei reiktu?\\acius.........
Atsakyti
visu pirma istatymais nera uzdrausta laikyti suns.o svetimiems nera ko lysti je ant tvoros parasyta piktas suo
Atsakyti
QUOTE(rita11111 @ 2010 05 02, 01:27)
visu pirma istatymais nera uzdrausta laikyti suns.o svetimiems nera ko lysti je ant tvoros parasyta piktas suo

Neuzdrausta laikyt suni, bet jei suo apdraskytu kaimynu vaika, tai vis tiek butu seimininku atsakomybe, kad ir ju kieme tai atsitiktu. Juk gali buti taip, kad susiklostys kruva aplinkybiu - netycia atsidarys voljeras, kai bus praviri vartai, suo pabegs ir tada...apdraskys vaikus, praeivius ar darbuotoja kokio pasto, kuris nores i vidu uzeit unsure.gif
Man asmeniskai apskritai agresyvus sunys nepatinka, nenoreciau ju laikyt, nei kad kas aplinkui toki laikytu...Bet cia kiekvieno asmenininis apsisprendimas. Nelabai nuo vagiu tie sunys ir apsaugo, manau, jei nori, tai ta suni lengvai neutralizuot gali. Toks suo pasiteisintu nebent jei kur gyvena zmones vienkiemiuose, kur kaimynu nera aplinkui.
Beje, diskutuojam apie sunis ir net nesusipazinom 4u.gif Ar as kazka praziopsojau g.gif Kur statotes? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonux: 02 gegužės 2010 - 07:53
QUOTE(Jurgugute @ 2010 05 01, 14:18)
o as suprantu kaip galima, jei man iki tu plyteliu nedaug liko, tai manau 3 ar 4 meneisiai nuomones nepakeis. As nesimetau atejusi i parduotuve ir neklausineju saves o kas bus po metu, o gal man tos patiks, o gal nauju atsiras ir t.t  biggrin.gif

aš rašiau gerokai iš anksto, tai galvojau apie kokius metus, o 3 mėn. man nėra gerokai iš anksto, pats tas, juk per vieną dieną visko nesusipirksi mirksiukas.gif

QUOTE(antigone333 @ 2010 05 01, 23:16)
niu gal ir reiktu vios masinos, ......nes dar norim savo keliuka issipilp po ziemos zvyru, kad nebebutu duobiu..... o gal atsimeni kiek mokejot uz masina sijoto zvyro? o kaip ten pa sjuos kreiptis jei reiktu?\\acius.........

mes pirkome iš čia, už mašiną mokėjome 300 Lt lyg g.gif

QUOTE(ilonux @ 2010 05 02, 08:51)
Man asmeniskai apskritai agresyvus sunys nepatinka, nenoreciau ju laikyt, nei kad kas aplinkui toki laikytu...

drinks_cheers.gif
Atsakyti