Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

DIER o negalvojai apie kita varianta prieš nebeleisdama vaiko i darželi dėl visa ko pabandyk pakeist darželi, gal darželis kaltas ( auklėtojos, arba darželio vidaus taisyklės kaip pvz vaikui nukrito temperatura ir atveda vaika su vaistu maišeliu doh.gif ir jį priima)

INDRUČIUK iš pradžiu reikia nutinkuoti murines sienas, nes jei jau bus gipsas tos vietos kur liesis su tinku gali patižti nes tinkas šlapias. Tada kai ištinkuoji dedi kur suplanuota gipsa ir tik dabar gali špakliuot-glaistyt, nes špakliuotojas išlygina sienas, lubas ir kampus kad butu galima dažyti ar tapetuoti.
Atsakyti
tai vat butent kad gyvensim prie misko ir aplinkui kaimynai gal uz kokiu 3 km. mes gi tipo ukininkai. ir musu suo vilksunis dresiruotas, BET sako negalima pasitiketi zmogum o cia dar gyvunas
Atsakyti
QUOTE(rita11111 @ 2010 05 03, 08:06)
tai vat butent kad gyvensim prie misko ir aplinkui kaimynai gal uz kokiu 3 km. mes gi tipo ukininkai. ir musu suo vilksunis dresiruotas, BET sako negalima pasitiketi zmogum o cia dar gyvunas

Na tada aisku, kad reikalingas suva jusu atveju smile.gif o vis del to neparaset, kur tas jusu miskas, nenoriu pasirodyt ikyri, bet man idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 04 30, 16:16)
ooo gera mintis, galetu man kretingiskes patarti koks TV ir neto tinklas pas jus namuose, baltike cia tu galetum paporinti, kiek i menesi mokate???  4u.gif

Internetas mūsų "Erdvės" - daugiau niekas šitame kvartale nesutiko vesti. (Ai, dar telekomas siūlėsi, bet kartu ir laidinio telefono liniją būtų reikėję imti.) Kainų nežinau - MB finansinių reikalų ministras pas mus ax.gif . O televizija be tiekėjo - "iš Girulių bokšto", kaip kažkas rašė biggrin.gif . Man jos apskritai galėtų nebūti (beje, ir gyvenome persikraustę be televizoriaus gerą pusmetį, bet vyrai, matyt, pritrūko, nes pasistatė televizorių, kai aš gimdyti išvažiavau biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2010 05 02, 23:45)
DIER o negalvojai apie kita varianta prieš nebeleisdama vaiko i darželi dėl visa ko pabandyk pakeist darželi, gal darželis kaltas ( auklėtojos, arba darželio vidaus taisyklės kaip pvz vaikui nukrito temperatura ir atveda vaika su vaistu maišeliu  doh.gif ir jį priima)

INDRUČIUK iš pradžiu reikia nutinkuoti murines sienas, nes jei jau bus gipsas tos vietos kur liesis su tinku gali patižti nes tinkas šlapias. Tada kai ištinkuoji dedi kur suplanuota gipsa ir tik  dabar gali špakliuot-glaistyt, nes špakliuotojas išlygina sienas, lubas ir kampus kad butu galima dažyti ar tapetuoti.

Dar pabandysiu per vasara pavesti, ziuresiu kaip bus, butu viskas paprasciau jei jis nenoretu eiti i darzeli, o dabar tiesiog verziasi ten .... mano vaikinas judrus, aktyvus, labai nori bendravimo.... ir su tais darzeliais ne taip paprasta, ilindom per pazistamus, net neisivaizduoju kur reiktu ji vel rasti, gal islistumem... kazkoks kosmaras... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 05 03, 09:32)
Internetas mūsų "Erdvės" - daugiau niekas šitame kvartale nesutiko vesti. (Ai, dar telekomas siūlėsi, bet kartu ir laidinio telefono liniją būtų reikėję imti.) Kainų nežinau - MB finansinių reikalų ministras pas mus ax.gif . O televizija be tiekėjo - "iš Girulių bokšto", kaip kažkas rašė biggrin.gif . Man jos apskritai galėtų nebūti (beje, ir gyvenome persikraustę be televizoriaus gerą pusmetį, bet vyrai, matyt, pritrūko, nes pasistatė televizorių, kai aš gimdyti išvažiavau biggrin.gif ).

O sakyk, norint is "giruliu boksto" pasijungti reikia tik antenos ar dar kazko??? O kaip tau tas Erdviu internetas neletas??? Man irgi to televizoriaus uztenka keliu kanalu ir viskas ziniom ir koki filma vakarais paziureti, o kai persikraustysim matyt is vis laiko nebus kada, o internetas man labai reikalingas nes kai grisiu i darba po vaiko prieziuros atostogu tai teks manau ir namo jo temptis o be interneto ne pro kur, todel ir klausineju, kad butu neletas ir greit vartytusi puslapiukai rolleyes.gif
Atsakyti
Uztenka paprastos antenos ir ziuri LT programas. O kas liecia teo interneta pasiteiraukite dar karta nenoriu meluot bet jie gali neta duoti ir be tel. Nr.
Atsakyti
QUOTE(rita11111 @ 2010 05 03, 12:21)
Uztenka paprastos antenos ir ziuri LT programas. O kas liecia teo interneta pasiteiraukite dar karta nenoriu meluot bet jie gali neta duoti ir be tel. Nr.

kad nelabai, mes dabar vedames ji, tai telf linija ir butina ax.gif
Atsakyti
mes turim bute teo,tel reikia jei paprastas kabelis internetui,o jei sviesolaidinis tai tel nereikia,o del interneto i sklypa domejomes biski tai labai jau jie daug nori ir kaimynu ir pinigu ax.gif
Atsakyti
As sakiau jog nenoriu meluoti, sakiau tik del to kad draugai Klaipedoj kazkaip turi be Tel.Nr.
Atsakyti
QUOTE(ilona_24 @ 2010 05 03, 15:13)
mes turim bute teo,tel reikia jei paprastas kabelis internetui,o jei sviesolaidinis tai tel nereikia,o del interneto i sklypa domejomes biski tai labai jau jie daug nori ir kaimynu ir pinigu  ax.gif

pas mus tas pats, isvis neapsiima vest nors kaimynai turi pravesta kabeli ju, bet tipo reikia naujos atsakos nuo vidurio kelio vest ir liepe dar susirast 3 norincius tada pagalvos ar verta doh.gif

mes naudojam omni conect interneta ir viasat , nors vyrui baigiu isuzt ausis kad greiciau sutarti nutrauktu su jais, nes ner reikalo tiek moket kai beveik neziurim kitu kanalu o ir rysys blogu oru nervina doh.gif
Atsakyti
Na kas liecia omni nenoriu peikti bet keli pazystami turi ir yra nepatenkinti juo,keikiasi del sutarciu ir paimtu kompu.
O kas liecia viasata tai problema su antenos suderinimu, prasykit kad suderintu antena.
CIA 100%
Atsakyti