Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

sveikos merginos 4u.gif
as truputeli ne i tema, bet gal turite kokiu atsiliepimu apie laiptininka Laimona Pogi? 4u.gif su vienu laiptininku nusvilau, tai dabar baisu rizikuoti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 05 11, 14:13)
na, ta termoputos labai geras dalykas, tik labai brangus..  ax.gif
bet MB užsispyrė ir vsio.. Mes net vatą buvom nusipirkę, tai jos nebedėjom...  rolleyes.gif

QUOTE(Taikute @ 2010 05 11, 15:04)
Tai drasiai galit atvaryti, jei zinoma vaikas nesusirs ir mamai planai nepasikeis, tai ten nuo penkiu tikrai busiu. RK parasiau telefoniuka tai jei kas dar skamtelkite, galesit mano MB iskamantineti  lotuliukas.gif man irgi gal dar kokiu ideju del interjero turesite ir patarsite  tongue.gif  tik apsirenkit kuo prasciau, nes ten kai nuglaistyta tai kur prisitiksit ten balta liks, o jei dar stelazais i antra auksta karsimes tai tikrai baltom subinytem liksit  lotuliukas.gif

MB irgi patiko aprasymai, bet kaina doh.gif

Tai Indruciuk, ketvirtadieni varom, a?
Vat butent, ant baltu kelniu nesimato nieko biggrin.gif , kazkada klause manes: i statybas su baltom kelnem blink.gif ? Bet kaip tik nesimato visos dulkes biggrin.gif . O ant juodu tai sakes doh.gif blink.gif .....................
Atsakyti
[quote=rytorasa,2010 05 11, 09:21]
unsure.gif oi, tik dabar pamačiau, kad avataro nebėra.. rolleyes.gif nežinau, kaip čia nutiko, kad dingo.. unsure.gif

Dėl durų jau kaip ir apsisprendėm. .. Pirksim iš Asmodo.

Sveiki,mes irgi ruošėmės pirkti iš ASMODO,bet jie neduoda jokių garantijų;
nei saulei,nei lietui ,o jei kas atsitiks g.gif kaip apsaugoti laukines duris nuo šių reiškinių.Yra neblogos durys Banginyje priešais senukų kasas SKYDAS
Atsakyti
QUOTE(nyliuke @ 2010 05 11, 16:58)

Sveiki,mes irgi ruošėmės pirkti iš ASMODO,bet jie neduoda jokių garantijų;

Po teisybe, man juokingos kaikurios garantijos, kai duoda keliems metams ar keliems menesiams unsure.gif , bet kakurie sako, jei yra brokas, tai pasimato per pirmus metus g.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiulka @ 2010 05 11, 15:24)
sveikos merginos  4u.gif
as truputeli ne i tema, bet gal turite kokiu atsiliepimu apie laiptininka  Laimona Pogi?  4u.gif su vienu laiptininku nusvilau, tai dabar baisu rizikuoti...  blush2.gif

Labas. Na laiptai siaip i tema cia ir viskas cia i tema biggrin.gif , bet tokio Laimono negirdejau g.gif . O su kokiu nusvylai, kad neuzsiraut.....?
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(indruciukas @ 2010 05 10, 23:51)
O kokia kaina to laboratorinio tyrimo? siandien pridaviau savo vandeni per vandens filtru imone, tipo pigiau turetu buti... nulupo 100lt
Ta imone tai kaina nenormalia uz filtrus siulo- apie 5t  doh.gif Su tuo vietiniu matuokliu matavo, tai 500su biskiu kazkokiu nesamoniu rode,o norma yra 2000...
merges, help, pasakykit gi kokius filtrus dejot  ax.gif  ax.gif  ax.gif 
Renna,edituke, pas jus tiksliai filtrai yra, padekite prasau  4u.gif

Mums nemokamai filtru firma istyre g.gif Filtrai apie 3500lt apseitu doh.gif

Issirinkom plyteles, vienai voniai is Linea, kitai is Aparacci. Netokios ir didelios kainos Linejoi, bet groziu thumbup.gif
Del itempiamu lubu tai mes tokias svetainei darysim, kazkaip patiko visai juos, sake ne taip jau brangiai juos gaunasi ir defektu nesimato. bigsmile.gif Kokia firma su juom uzsiima Klaipedos?

Gal patarsit kur geriausiai dazus ziureti ir kokius blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samta0204: 11 gegužės 2010 - 18:29
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 11, 19:05)

Labas. Na laiptai siaip i tema cia ir viskas cia i tema biggrin.gif , bet tokio Laimono negirdejau g.gif . O su kokiu nusvylai, kad neuzsiraut.....?

jau "juodajam sarase" apie ji rasiau: iį "Skaidmeta" ir savininkas Michailas Šiškauskas (prisistatineja Mykolu Šiškausku) doh.gif doh.gif doh.gif Is trecio karto sumontavo metala, pakopu taip ir nesugebejo sudet, o dabar dar kitiems meistrams ta jo metala taisyt reikia doh.gif doh.gif doh.gif bekit nuo jo tolyn, jei kartais sutiktumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 05 11, 19:23)
Sveikos
Mums nemokamai filtru firma istyre g.gif  Filtrai apie 3500lt apseitu doh.gif

Issirinkom plyteles, vienai voniai is Linea, kitai is Aparacci. Netokios ir didelios kainos Linejoi, bet groziu  thumbup.gif
Del itempiamu lubu tai mes tokias svetainei darysim, kazkaip patiko visai juos, sake ne taip jau brangiai juos gaunasi ir defektu nesimato. bigsmile.gif Kokia firma su juom uzsiima Klaipedos?

Gal patarsit  kur geriausiai dazus  ziureti ir kokius blush2.gif  ?

Ir dave pazyma is "klaipedos vandenys"laboratorijos? Su paprastu ir pas mus istyre, tai realiai jei normali firma tiek ir sukainuos mums tie filtrai iki 3.5, nes reik durnam buti,kad moketi 5t uz nesmirdanti vandeni ir dar 2t uz tipo geriama biggrin.gif

Patys plyteles issirinkot ir susideliojot, ar dizaineriai? Nu paziurejau linejos puslapy- tai normalios ten kainos- tiksliau visokiu ten yra... Tai jau kai tiksliai reiks uzsakineti reiks kabinti MB po paranke ir vestis,kad issirinktu.. Nepatinka man, kai dar tiksliai nereikia po tas parduotuves sliauzioti, na nebent ne vienai... tai papigiai ar su nuolaida ir nesugebu nusipirkti nieko doh.gif kai reikia ir perku is karto...
Nu as pas vienus draugus maciau tas itempiamas blizgancias- tai tos siules atrodo baisiai doh.gif O pries dedant garantavo,kad tikrai nesimatys g.gif ... Pas kitus tai nelabai matosi... O tu savo dizaineriu paklausk kur darytis geriau,nes jie tai su tuom susidure, tai gal ir pigiau gautu g.gif
As apie tuos dizainerius uzklausiau, nes ruosiames kita savaite su vyru eiti konsultacijos pas juos... bet kai tu rasei, kad nelabai nori daryti kas priklauso,tai vel pradedu abejoti... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 11, 17:43)
Tai Indruciuk, ketvirtadieni varom, a?

kelinta? Man reik vaika is darzo paimti ir pas senelius uzvezti
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 05 11, 12:36)
Na, mes pirkome Skala dazus, jie nera patys pigiausi dazai, nes yra gan geri ir pripazinti, bet kaina atitinka kokybe ir savininke labai sauni moteris viska papasakoja kiek ko ir kaip reikia, vyrui teko su jais dazyti ir Arena kai irenginejo, tai sake tikrai neblogi ir plaunasi, ir gerai dazo nepalieka bruksniu, bus matyt kai mums isdazys, zada lyg sios savaites pabaigoje pradeti saliona dazyti tai tada galesiu labiau kazka parasyti.

RASIULKA, stai atsakymas apie dazus, o kur statotes?

QUOTE(ilona_24 @ 2010 05 11, 13:41)
Sveika sugryzus,grazios foto ir kaip supratau seses namai,labai grazus,o Vilniui faina tikriausiai yra kur papramogaut su vaikuciais  smile.gif

Labas, Vilniuj tikrai daugiau ka yra veikt, nes pagalvoju kad galetu but Klaipedoj koks vandens parkas bent jau. Gerai, kad ta arena stato dabar rolleyes.gif , vis i koki koncerta bus galim nueit.
Pas sese grazu, bet kai ji man pasake, kad tapetus pirko po 300 uz rulona, issiziojau doh.gif , visi su karoliukais, kristaliukais, svarovskiukais biggrin.gif .
Beje, virtuviniu nepatenkinta, pieno spalvos, tai sake daug valymo ir net neatsivalo, dar gerai reik patrint.
Vaikai mete kede dar, tai laminate atsirado skyyyle gera doh.gif , o jau jos laminatas kaip girgzda, barska blink.gif , nu siaubingai blink.gif . MB sako, gal grindys neligios? Kaip pas jus su laminatu??? Nes tas garsas man kosmariskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 11, 22:19)
RASIULKA, stai atsakymas apie dazus, o kur statotes?
Labas, Vilniuj tikrai daugiau ka yra veikt, nes pagalvoju kad galetu but Klaipedoj koks vandens parkas bent jau. Gerai, kad ta arena stato dabar rolleyes.gif , vis i koki koncerta bus galim nueit.
Pas sese grazu, bet kai ji man pasake, kad tapetus pirko po 300 uz rulona, issiziojau doh.gif , visi su karoliukais, kristaliukais, svarovskiukais biggrin.gif .
Beje, virtuviniu nepatenkinta, pieno spalvos, tai sake daug valymo ir net neatsivalo, dar gerai reik patrint.
Vaikai mete kede dar, tai laminate atsirado skyyyle gera doh.gif , o jau jos laminatas kaip girgzda, barska blink.gif , nu siaubingai blink.gif . MB sako, gal grindys neligios? Kaip pas jus su laminatu??? Nes tas garsas man kosmariskas doh.gif

na taip jau grindys pries klojant turetu buti lygios kaip stiklas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ihmantas: 11 gegužės 2010 - 21:26
Itempiamom lubom uzsiima firma Klaipedoje "Intelligent in trade", jie kiek zinau greitu laiku tures stenda akropolyje wink.gif Siaip man tos lubos labiausiai patikimos kur dregna, vonioje arba virtuveje,jos gerai valosi, jas galima sudeti per viena diena, o tu pabandyk su glaistu taip padaryti....be sansu, zinoma, tos sujungimo siules nepuosia, bet jei atidziai padaro ir su apsvietimu apzaidzia tikrai nekrenta i akis wink.gif yra net 160 atspalviu situ lubu, tai kai pagalvoju kaip reiketu issirinkti sakes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 11, 22:19)

QUOTE(Ihmantas @ 2010 05 11, 22:25)
na taip jau grindys pries klojant  turetu buti lygios kaip stiklas

nu ką aš žinau, uošvių namukas statytas rusų laikasi, kur lygios vietos nei su žiburiu nerasi schmoll.gif bet visam name laminatas, grindims iki stiko lygumo toli gražu, bet niekas negirgžda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 11, 21:19)

Na pas mus bute visur laminatas jau greitai bus 3 metai,bet nesu patenkinta,gal kad vyras biski patingejo blush2.gif zodziu dejom ant senu grindu is lentu,jas vyras visas prisuko,bet va virtuvej jau perrinkinejo,nes kur buvo vietomis per arti prie sienos tai girgzdejo,dabar lyg ir gerai smile.gif o va kambariuose yra vieteliu kur biski sugirgzda viduri kambario ir kame cia problema neaisku,ar kad nelygu,ar paklotas perplonas,bet atrodo dejom is storesniu,zodziu dabar sake klausytu vyresniu dedziu patarimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilona_24: 11 gegužės 2010 - 23:19