Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

QUOTE(ilona_24 @ 2010 05 11, 23:17)
zodziu dabar sake klausytu vyresniu dedziu patarimo  lotuliukas.gif

O ka tie dedes sako?
Atsakyti
pas mane laminatas 10metu- niekas negirgzda, o grindys vietom tai oi kokios nelygios doh.gif As matyt atbukusi garsui- niekas manes neerzina- nei laminato garsas, nei skardiniu palangiu barskejimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nyliuke @ 2010 05 11, 17:58)

Sveiki,mes irgi ruošėmės pirkti iš ASMODO,bet jie neduoda jokių garantijų;
nei saulei,nei lietui ,o jei kas atsitiks  g.gif kaip apsaugoti laukines duris nuo šių reiškinių.Yra neblogos durys Banginyje priešais senukų kasas SKYDAS

Mes irgi buvome ASMODE ,bet buvau anksciau girdejus ,kad nelabai jiems ten kazkas gaunasi as kalbu apie faneruotas duris,gal jus ka girdejot? g.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Jau kaip seniai rašiau, tik vis skaitau seku, kas pas jus vyksta. Nu sparčiai pas jus darbeliai vyksta, smagu thumbup.gif
Diskutavot apie apšiltinimą stogų. Mes tai šiltinom tokia ružava vata pavadinimas "Pink fiberglas" kažkas tokio. O čia su tom putom tai man naujovė, niekur nematyta negirdėta. g.gif .
Pas mus viskas juda labai po truputį. Pasidarėm gręžinį, tai jau čia didelis darbas. O dabar tvorininkai dirba. O birželį tikriausia jau pradės tinkuoti. Tai tiek pas mane naujienų.
Sėkmės jums visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skubanti @ 2010 05 12, 09:08)
Sveikutės smile.gif
Jau kaip seniai rašiau, tik vis skaitau seku, kas pas jus vyksta. Nu sparčiai pas jus darbeliai vyksta, smagu thumbup.gif

Noretusi sparciau, nes ka planuojam, viskas gaunasi dvigubai ilgiau cool.gif

Merginos, pas mus isklota plevele ir kadangi nera keliu pertvariniu sienu, reiks ant pleveles jas nupiesti, nes kai vedzios sildomas grindis, nevedzios kur siena. SU KUO galima butu piesti ant juodos pleveles? Nes kreida manau nepies g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 12, 10:13)
Merginos, pas mus isklota plevele ir kadangi nera keliu pertvariniu sienu, reiks ant pleveles jas nupiesti, nes kai vedzios sildomas grindis, nevedzios kur siena. SU KUO galima butu piesti ant juodos pleveles? Nes kreida manau nepies g.gif

Cu baltu korektorium gal g.gif
Atsakyti
Su baltais dažais
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 11, 23:19)
o jau jos laminatas kaip girgzda, barska blink.gif , nu siaubingai blink.gif . MB sako, gal grindys neligios? Kaip pas jus su laminatu??? Nes tas garsas man kosmariskas doh.gif

manau visi barskejimai traskejimai priklauso nuo: laminato kokybes ir jo sudejimo kokybes.Siai dienai, kuom esu labiausiai patenkinta savo name-tai laminatu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 05 12, 11:07)
manau visi barskejimai traskejimai priklauso nuo: laminato kokybes ir jo sudejimo kokybes.Siai dienai, kuom esu labiausiai patenkinta savo name-tai laminatu.  biggrin.gif

Kiap saunu,kad atsiradai thumbup.gif
Turiu klausima ax.gif blush2.gif
pas tave hole tos lempos lygiai su lubom sudetos- kiek jos realiai sviesos duoda? normaliai? As susigalvojau tas apvalias hole deti, bet man reikia tada,kad apsviestu visa sienine spinta atidarius- ar uzteks kazin g.gif ar tik del grozio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 12 gegužės 2010 - 10:10
Indruciuk ir RK atsaukiam ryt susitikima, neturiu kur maziaus ryt palikti tai neiseis vaziuot ir man pasidarbuoti sad.gif bandysiu su mama tartis del sestadienio, jei gales tada visa diena ten busiu ir jei jums iseis tada ir prilekit, na bet dar susirasysim wink.gif taip jau buna su tais vaikais nieko nesuplanuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 12, 07:57)
O ka tie dedes sako?

nieko ten mandro nepasake,siule lupt lentas lauk,det plokstes ir tada laminata,bet norejom kaip greiciau ir paprasciau,nes buvau su dideliu pilvu ir labai nenorejo ilgai zaist,norejosi kad butu svaru ir grazu gimus vaikeliui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 05 12, 10:07)
manau visi barskejimai traskejimai priklauso nuo: laminato kokybes ir jo sudejimo kokybes.Siai dienai, kuom esu labiausiai patenkinta savo name-tai laminatu.  biggrin.gif

O i ka atkreipt demesi perkant? O kokio labai brangaus tai nemanau kad pirksim... O tu laminata kur pirkai?

QUOTE(Taikute @ 2010 05 12, 11:52)
Indruciuk ir RK atsaukiam ryt susitikima, neturiu kur maziaus ryt palikti tai neiseis vaziuot ir man pasidarbuoti sad.gif bandysiu su mama tartis del sestadienio, jei gales tada visa diena ten busiu ir jei jums iseis tada ir prilekit, na bet dar susirasysim wink.gif taip jau buna su tais vaikais nieko nesuplanuosi  doh.gif

Oi, nieko tokio.

Indruciuk, su korektorium nemanau g.gif
Skubanti, su dazais gal ir nieko ideja.
MB sake gal markeriu baltu yra g.gif . O dar sako, gal ta juosta tokia kur buna klijuot ant sienos, lubu kai dazai, tipo ja suklijuot.

AR ATSISKALBIA PIENES NUO RUBU cool.gif ?
Atsakyti