Meetas ant žolės miela idėja, bet neįgyvendinamos tampa kai kurios mintys, darančios tai ne šiaip pasisėdėjimu. Man atrodo įdomiau ką nors
Suknelė
Meetas ant žolės miela idėja, bet neįgyvendinamos tampa kai kurios mintys, darančios tai ne šiaip pasisėdėjimu. Man atrodo įdomiau ką nors
paveikt
QUOTE(Gardi @ 2010 05 05, 16:55)
Suknelė
paveikt 
Sedet ir keitaliotis skarelem-suknelem, zodziu vietini seimynini turgu padaryti
Na laukiam kolektyvo nuomonės, nes praeitą sykį irgi turėjo būti pasimainymai - ne kažką gavosi
tik Nostalgie turėjo daug gėrių
Šiaip aš labai už turiningą mytą, nenoriu prisikalbėt, bet ką tai liečia žino, kad labai laukiam pasiūlymo, o čia jau priklausys nuo noro-nenoro
Iš savo pusės galiu pasiūlyt jau sakiau ką - namus, nakvynę, bet ten ne Vilnius ir ne Kaunas, važiuot tektų visoms
nuo Vilniaus labai patogu - 1.5 val traukiniu, Kaunui tektų pabirbt ilgiau
Šiaip aš labai už turiningą mytą, nenoriu prisikalbėt, bet ką tai liečia žino, kad labai laukiam pasiūlymo, o čia jau priklausys nuo noro-nenoro
Iš savo pusės galiu pasiūlyt jau sakiau ką - namus, nakvynę, bet ten ne Vilnius ir ne Kaunas, važiuot tektų visoms
Muahaha,piknikas ant žolės-jėga 
Pati tai nelabai kur būnu,bo esu skrudžas makdakas tuo klausimu
Man geriau ką nors išsinešimui pajamti ir į kokį parkelį
Aš ir daryčiau kaip marškinių rankoves,iš vis to pūstumo atsisakyčiau.Turiu vieną suknią tokiom rankovėm,tai visai gražiai atrodo,tik bišk patrumpinti jas reikia,niekaip neprisiruošiu
Visos jau čia buvot?
Pati tai nelabai kur būnu,bo esu skrudžas makdakas tuo klausimu
Aš ir daryčiau kaip marškinių rankoves,iš vis to pūstumo atsisakyčiau.Turiu vieną suknią tokiom rankovėm,tai visai gražiai atrodo,tik bišk patrumpinti jas reikia,niekaip neprisiruošiu
Visos jau čia buvot?
Hilou.
Užmačiau Prada kolekciją ir apmiriau... Kaip gražu

Sveikos, parsibeldziu su keletu pirkiniu. Viskas pardavimui arba taisymui ir nesiojimui
Gardi pasiulymas idomus, o kur bildeti reiketu?

Ir silkine skarele. Pagooglinau, dar identisko neradau bet ieskau. pagal ideja 50-60's laikotarpio ir pagal kaina nepigi (aj bet vistiek sakau gal parduosiu, bo oranzine ne mano spalva
)

Gardi pasiulymas idomus, o kur bildeti reiketu?

Ir silkine skarele. Pagooglinau, dar identisko neradau bet ieskau. pagal ideja 50-60's laikotarpio ir pagal kaina nepigi (aj bet vistiek sakau gal parduosiu, bo oranzine ne mano spalva

QUOTE(mirattes @ 2010 05 05, 11:11)
Lempos dar neplautos ir nevalytos,
mielos labai
QUOTE(dilgelyt @ 2010 05 05, 15:18)
Gal, kazkas kartais nesiojamo gausis
QUOTE(reeva @ 2010 05 05, 15:19)
Kokia graži 
tik trumpinčiau ir kažką su rankovėm daryčiau,bo dabar jos daro suknią panašią bišk į naktinius
tik trumpinčiau ir kažką su rankovėm daryčiau,bo dabar jos daro suknią panašią bišk į naktinius
Miela suknele, bet pritariu Reevai del rekomstrukcijos.
QUOTE(Minerva @ 2010 05 05, 16:41)
Hilou.
sukneles nuostabios, o rankines per daug chaneliskos - kas cia dabar???
cia mano gerybes (kazkoks jausmas, kad kazko nenufotkinau, nes atrodo visko daugiau buvo
http://public.fotki.com/kiovne/manono/
Pirma sukienka pirkta MD, man baisiai patiko ir labai kokybiska pasiuta, bet pradejau dabar abejoti, ar nepanasi as su ja i padaveja - valytoja-bufetava? t.y. ar neatrodo, kaip uniforma?
skara silkine, storoka tokia, rastas labai grazus, bet gal ir nereikejo man jos
dryzuotu megztuku (cia ne maike, 100% vilna ir tikrai vintage) dziaugiuos be proto
zalios sukneles negalejau is principo palikti - gaila, ar nesiosiu - pagalvosiu
o rankinukas bus parduotas, nes supratau, kad man jo nereikia
Papildyta:
QUOTE(mirattes @ 2010 05 05, 18:37)
Sveikos, parsibeldziu su keletu pirkiniu. Viskas pardavimui arba taisymui ir nesiojimui
Pirma sukne - grazuole,
antra - landhouse stiliaus nepernesu
skarele - labai nice
QUOTE(j'aime @ 2010 05 05, 19:47)
noreciau nedaug pinigu, as gi nemoku lupikauti. parasyk per AZ. pabandyk tu pagooglinti as tik daug maz laikotarpi randu
JCQMAR
Labai griu tavo pirkinius, yapc ta pirmaja suknele, aisku ir skarna nors seip viska labai giriu.
Ir dar pries tai rodyta ruda suknyte kazkieno, neisidemejau nicko dabar.
QUOTE(j'aime @ 2010 05 05, 19:47)
cia mano gerybes (kazkoks jausmas, kad kazko nenufotkinau, nes atrodo visko daugiau buvo
):
Viskas labai labai
mirattes - Švenčionėliai.
j'aime - man gražiausia žalia
j'aime - man gražiausia žalia
QUOTE(Gardi @ 2010 05 05, 19:58)
aj cia visai netoli mano kaimo