Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

Suknelė mega_shok.gif mega_shok.gif
Meetas ant žolės miela idėja, bet neįgyvendinamos tampa kai kurios mintys, darančios tai ne šiaip pasisėdėjimu. Man atrodo įdomiau ką nors rolleyes.gif paveikt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 05 05, 16:55)
Suknelė mega_shok.gif  mega_shok.gif
Meetas ant žolės miela idėja, bet neįgyvendinamos tampa kai kurios mintys, darančios tai ne šiaip pasisėdėjimu. Man atrodo įdomiau ką nors   rolleyes.gif paveikt  mirksiukas.gif

Sedet ir keitaliotis skarelem-suknelem, zodziu vietini seimynini turgu padaryti biggrin.gif
Atsakyti
Na laukiam kolektyvo nuomonės, nes praeitą sykį irgi turėjo būti pasimainymai - ne kažką gavosi biggrin.gif tik Nostalgie turėjo daug gėrių g.gif
Šiaip aš labai už turiningą mytą, nenoriu prisikalbėt, bet ką tai liečia žino, kad labai laukiam pasiūlymo, o čia jau priklausys nuo noro-nenoro smile.gif
Iš savo pusės galiu pasiūlyt jau sakiau ką - namus, nakvynę, bet ten ne Vilnius ir ne Kaunas, važiuot tektų visoms mirksiukas.gif nuo Vilniaus labai patogu - 1.5 val traukiniu, Kaunui tektų pabirbt ilgiau smile.gif
Atsakyti
Muahaha,piknikas ant žolės-jėga biggrin.gif
Pati tai nelabai kur būnu,bo esu skrudžas makdakas tuo klausimu blush2.gif Man geriau ką nors išsinešimui pajamti ir į kokį parkelį

Aš ir daryčiau kaip marškinių rankoves,iš vis to pūstumo atsisakyčiau.Turiu vieną suknią tokiom rankovėm,tai visai gražiai atrodo,tik bišk patrumpinti jas reikia,niekaip neprisiruošiu

Visos jau čia buvot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 05 gegužės 2010 - 16:07
Hilou.

Užmačiau Prada kolekciją ir apmiriau... Kaip gražu rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, parsibeldziu su keletu pirkiniu. Viskas pardavimui arba taisymui ir nesiojimui g.gif
Gardi pasiulymas idomus, o kur bildeti reiketu?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir silkine skarele. Pagooglinau, dar identisko neradau bet ieskau. pagal ideja 50-60's laikotarpio ir pagal kaina nepigi (aj bet vistiek sakau gal parduosiu, bo oranzine ne mano spalva g.gif )

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 05 05, 11:11)
Lempos dar neplautos ir nevalytos,

mielos labai thumbup.gif grazi forma

QUOTE(dilgelyt @ 2010 05 05, 15:18)
Gal, kazkas kartais nesiojamo gausis

QUOTE(reeva @ 2010 05 05, 15:19)
Kokia graži ohmy.gif
tik trumpinčiau ir kažką su rankovėm daryčiau,bo dabar jos daro suknią panašią bišk į naktinius biggrin.gif

Miela suknele, bet pritariu Reevai del rekomstrukcijos.
QUOTE(Minerva @ 2010 05 05, 16:41)
Hilou.

Užmačiau Prada kolekciją ir apmiriau... Kaip gražu  rolleyes.gif

sukneles nuostabios, o rankines per daug chaneliskos - kas cia dabar???

cia mano gerybes (kazkoks jausmas, kad kazko nenufotkinau, nes atrodo visko daugiau buvo g.gif biggrin.gif ):

http://public.fotki.com/kiovne/manono/

Pirma sukienka pirkta MD, man baisiai patiko ir labai kokybiska pasiuta, bet pradejau dabar abejoti, ar nepanasi as su ja i padaveja - valytoja-bufetava? t.y. ar neatrodo, kaip uniforma? g.gif

skara silkine, storoka tokia, rastas labai grazus, bet gal ir nereikejo man jos g.gif

dryzuotu megztuku (cia ne maike, 100% vilna ir tikrai vintage) dziaugiuos be proto

zalios sukneles negalejau is principo palikti - gaila, ar nesiosiu - pagalvosiu lotuliukas.gif

o rankinukas bus parduotas, nes supratau, kad man jo nereikia doh.gif Is godumo nustveriau lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(mirattes @ 2010 05 05, 18:37)
Sveikos, parsibeldziu su keletu pirkiniu. Viskas pardavimui arba taisymui ir nesiojimui g.gif 

Pirma sukne - grazuole,

antra - landhouse stiliaus nepernesu

skarele - labai nice thumbup.gif Kiek uz ja pinigeliu noretum? gal radai ka nors guglyje?
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 05 05, 19:47)
skarele - labai nice  thumbup.gif  Kiek uz ja pinigeliu noretum? gal radai ka nors guglyje?

noreciau nedaug pinigu, as gi nemoku lupikauti. parasyk per AZ. pabandyk tu pagooglinti as tik daug maz laikotarpi randu
JCQMAR
Labai griu tavo pirkinius, yapc ta pirmaja suknele, aisku ir skarna nors seip viska labai giriu.

Ir dar pries tai rodyta ruda suknyte kazkieno, neisidemejau nicko dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirattes: 05 gegužės 2010 - 18:50
QUOTE(j'aime @ 2010 05 05, 19:47)
cia mano gerybes (kazkoks jausmas, kad kazko nenufotkinau, nes atrodo visko daugiau buvo  g.gif  biggrin.gif ):

http://public.fotki.com/kiovne/manono/

Viskas labai labai thumbup.gif Abi suknelės, megztinis puikūs. Skara nuostabi. Gal tik rankinukas būtų kad būtų biggrin.gif
Atsakyti
mirattes - Švenčionėliai.

j'aime - man gražiausia žalia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 05 gegužės 2010 - 19:01
QUOTE(Gardi @ 2010 05 05, 19:58)
mirattes - Švenčionėliai.

j'aime - man gražiausia žalia smile.gif

aj cia visai netoli mano kaimo
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 05 05, 20:01)
aj cia visai netoli mano kaimo