Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

Jo,Kaunas man nelabai kaip,nebent kada pakankamai anksti dieną,kad grįžti spėčiau,nebent nakvynę pas draugę susiveikčiau.

Tiesa,nepagyriau Nostalgie suknios.Kalnieriukai nepatinka,bet spalva ir nėrinukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 05 04, 17:23)
nuotrauka žavinga wub.gif  o dėl tų priminimų, tai siūlau visom pradėt tartis, kas kada gali/nori/ką veikiam ir t.t. rolleyes.gif

reikia reikia! Ir toki vyriski reikia susiveikti! Mums baisiai tokio vyriskio truksta!

QUOTE(mirattes @ 2010 05 04, 17:37)
nusipirksiu lempu kotus ir naudosiu pagal paskirti.

As irgi noiu i meeta, bet vel kaune bus?

pasirodyk lempas! Bo ir man labai reikia biggrin.gif

O del meeto, galim daryti ir Vilniuj, bet neturim "nuosavo tasko" g.gif

P.S. Nostalgie suknele ir gyvai labai labai thumbup.gif

P.P.S. O gal kas turite ir norite atsikratyti skareliu ziedu (scarf clip), bet man reikia tokio, kaip dizo sagtis, ne uzspaudizamo. Gal kur matete? Nostalgie, gal turi? labai labai reikia mano skarelems biggrin.gif

P.P.S mirattes, jau isvedei savo hermes i viesuma???? bigsmile.gif
Atsakyti
j'ame - zinok gailiu as to hermio i viesuma vesti. Baisiai as neveksla esu. O jeigu kur paliksiu?????? taigi galva nusirausiu.
Lempos dar neplautos ir nevalytos, bet aj vistiek galiu parodyti, prie bendro foninio bardako labai tinka doh.gif

O gal vilniuj kokia vietyte atrastumem? taip butu smagu.

user posted image

O formyte is apacios stai tokia

user posted image

Atsakyti
Brrr,nu ir metas man prasidėjo wacko.gif

Šian Humanoj radau labai gražią segę skrybėlaitę.
Bet norėjo 12 lt.Negaus tiek beee.gif
Taip pat Ted Lapidus skarelę,bet labai kažkokia blizgi (alia satininė) buvo ir šiaip spalvos nelabai
Tai pat nuostabią,didelę skarą,jau pamiršau firmą,bet trūko trijų litų iki 9,tai nepirkau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 05 gegužės 2010 - 14:38

Zodziu atejai pasigirt, kad nieko nenusipirkai biggrin.gif

O kas del myto tai ok, galim ir Vilniuj tik tada vilnietes imkites organizavimo, o ne tik rashykit, kad Vilniuj norit tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu ne tik biggrin.gif
atėjau ir informuoti Ted Lapidus fanes,tas kuriom begalo reikia segės-skrybelės ir nuraminti save,kad man tikrai nereikia tos skaros,kuriai pinigų pritrūko biggrin.gif

Oh,suorganizuoti tai nesunku teoriškai,bet praktiškai tiesą sakant nežinau kokas nei vienos vietos,kur būtų ir nebrangu ir graži aplinka
Atsakyti
Gal, kazkas kartais nesiojamo gausis perpus patrumpinus ir dirzu suverzus, o gal ir nesigaus..
Patiko kalnierius (priekis) ir kaina biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Kokia graži ohmy.gif
tik trumpinčiau ir kažką su rankovėm daryčiau,bo dabar jos daro suknią panašią bišk į naktinius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 05 05, 16:18)
Gal, kazkas kartais nesiojamo gausis perpus patrumpinus ir dirzu suverzus, o gal ir nesigaus..
Patiko kalnierius (priekis) ir kaina biggrin.gif 

Įsivaizduočiau su dirželiu ir pakirptą thumbup.gif
Ir rankoves keisčiau. Gal atsisakyčiau raukinių, trumpinčiau. Dabar tikrai užneša į naktinius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 05 gegužės 2010 - 15:22
QUOTE(reeva @ 2010 05 05, 16:19)
Kokia graži ohmy.gif
tik trumpinčiau ir kažką su rankovėm daryčiau,bo dabar jos daro suknią panašią bišk į naktinius biggrin.gif

ar tikrai?! Nes mano nuomonedel jos ant klaustuko. Kai leles tokias sukneles vilki, tai grazu, bet kai ant zmogaus... g.gif
As galvoju gal isvis nukirpti tas rankoves, nes jas trumpinti ir poto vel raukti, siuti nerinius, bais daug darbo butu,o ar nesiosiu garantijos ner, tai gaila laiko. Su tokiom griozdiskom rankovem virsutine kuno dalis gauanasi dvigubai platesne uz apatine, o jau ir taip per pecius didele.
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2010 05 05, 16:20)
Įsivaizduočiau su dirželiu ir pakirptą  thumbup.gif
Ir rankoves keisčiau. Gal atsisakyčiau raukinių, trumpinčiau. Dabar tikrai užneša į naktinius  biggrin.gif

tai viska tapati as ir galvoju biggrin.gif Cia akivazidu turbut, ji tiesiog to prasosi biggrin.gif Jei mokeciau dar iliemenuociau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(reeva @ 2010 05 05, 16:16)
nu ne tik biggrin.gif
atėjau ir informuoti Ted Lapidus fanes,tas kuriom begalo reikia segės-skrybelės ir nuraminti save,kad man tikrai nereikia tos skaros,kuriai pinigų pritrūko biggrin.gif

Oh,suorganizuoti tai nesunku teoriškai,bet praktiškai tiesą sakant nežinau kokas nei vienos vietos,kur būtų ir nebrangu ir graži aplinka

O pati,kurbuni?
Pigu ir grazu? I gamta! Piknika biggrin.gif Ant vintaziniu staltiesiu-paklodziu su vintaziniais krepsiais ir vintaziniais servizais...patiekalu vintaziniu nesugalvoju biggrin.gif
Atsakyti

Dilgelyt, tai rakoves gali padaryti kaip marskiniu trumpom rankovem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 05 05, 16:34)
Dilgelyt, tai rakoves gali padaryti kaip marskiniu trumpom rankovem smile.gif

neraukiant? bet tada bus labai labai placios ir trumpos,kazin koks vaizdas, o jei siaurint tai ir pazastis?
Atsakyti