Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

QUOTE(dilgelyt @ 2010 05 09, 20:42)
Del tokio silko tikrinimo tai  g.gif  Labai keistas toks budas.
Savo bakalaurini darba dabar siuvu is silko, vaziuoju i spec parduotuve, perku silka metrais man reikiamos rusies ( zodziu tikrai tikra silka) ir nekarta apgadinau ji lygindama su perkarstu lygintuvu. "Susigarbanoja" smulkiai  doh.gif  nesilydo kaip sintetika, bet tikrai susizaloja. As kaip tik labai saugau ji neprisiliesti su karstu lygintuvu tad dazniausiai lyginu tik slapia - drasiau.
Nors silko labai daug rusiu yra,gal skareliu koks storesnis yra, todel toks budas jums tinka g.gif  Bet jei jauciat, kad lb plonytis ,patariu nerizikuot.

sutinku, gal ir per drasiai as cia g.gif . bet perskaiciau sita patarima kazkokiam psl, kur aiskino, kaip priziureti vintage silkines skaras - buvo parasyta "nustatyti coton arba high rezima"... bet plona skarute gal ir sugadinciau. Nors sian lyginau gana plona - ir nieko g.gif

cia daugiau gal taikau itartiniems audiniams - sintetika is karo issiduoda. bet reikes nepersistengti biggrin.gif
Atsakyti
pritariu,jog nuo pacio silko priklauso-ju juk ivairiu isdirbimu pilna,apie kai kuriuos as ir pati tik va vintage deka suzinojau biggrin.gif

papirkau kvepalus,zinau,kad gaminami jie nuo labai senai-1923m,bet mano variantas nera labai senas.tai Coty l`aimant,nes senosios versijos neipirkciau jauciu doh.gif
Atsakyti
user posted image biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 05 11, 12:25)

UFFFF

Ir as vaizdu:

inspired:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 05 09, 21:35)
Mes sia savaite nebuvom. Nelabai galiu pakomentuoti. Gal kita savaitgali apziuresiu, pafotkinsiu,kainu paklausiu. Zinai, labai ivairiai buna. Buna daugiau ir ivairesniu stambiu daiktu, baldu, spintu. O kitais kartais vienas kitas.

dedu dideles viltias, kad kazka uzmatysi, bo siandien apvaziavus visas baldu parduotuves vilniuje pasidare liudna liudna liudna....
man tai tik spinteliu prie lovos reiktu, bet tokio stilaius kaip tie foteliukai buvo. geriausia sviesiu
Papildyta:
zvirbli, kaip skarele? nenuvyle? beje nespejau pagirti sukuosenos. Super tau tinka trumpi plaukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 05 09, 18:22)
Siandien gavau dovanu  wub.gif

user posted image

LABAI LABAI wub.gif
Atsakyti
noriu meeto ax.gif
Atsakyti
as irgi biggrin.gif blush2.gif bigsmile.gif

jau mintyse rusiuoju,ka atsivesiu,ka dovanu,ka galbut,pardavimui noreciau blush2.gif
Atsakyti
aš irgi ax.gif

Ir dar tas diržas-puikusis,tas mažesniąsias gelytes nuėmus
Atsakyti
mano dangiskoji-puikioji suknele wub.gif wub.gif pristatau, is visu pusiu, jusu teismui wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
wow bigsmile.gif thumbup.gif
daugiau negaliu rast zodziu,kokia grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 05 11, 19:00)

zvirbli, kaip skarele? nenuvyle? beje nespejau pagirti sukuosenos. Super tau tinka trumpi plaukai  4u.gif

aha, nenuvyle! Jau panesiota buvo pirmadieni - tokios neutralios spalvos labai gali buti einamos.
Aciu del sukuosenos, as tai laukiu nesukaukiu, kada uzaugs ir vel juodu noriu, bet ai - iskesiu biggrin.gif

QUOTE(mirattes @ 2010 05 11, 19:06)
noriu meeto  ax.gif

jo jo, reikia gi daryti! Jei vln, galeciau ir nakvotoju priglausti...

QUOTE(Nostalgie @ 2010 05 11, 23:19)
mano dangiskoji-puikioji suknele  wub.gif  wub.gif  pristatau, is visu pusiu, jusu teismui  wub.gif

tobula tobula tobula!!!

no comments...

sapnuosis ji man.

ajna sau... as be kvapo...
Atsakyti