Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

Išėjau blusturgin ir netikėtai grįžau su jau net ne vintage'inėm,o antikvarinėm knygom
Viena datuota 1903,kita-1901
Lenkiškai aš ne bum bum,bet gal mama pavertejaus jei labai užsinorėsiu,ir be to, jos taaaip kvepia pelėsiais ir senove wub.gif
Nu ir dar kai kainą pasakė,tai negalėjau neimti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Na bet,o kur tu desi jas? Namu nepapuosi, praktiskai nenaudosi..dulkes stalciuj ir tiek.. Butu kokios lietuviskos maldaknyges, tai suprasciau, kad is meiles Tevynei ir sentimentu..o dabar? g.gif smile.gif
Atsakyti
Kadangi esu knygų fanatikė,tai jos išdidžiai puoš knygų lentyną

Maldaknygių jau turim,net senesnių,bet mane kažkaip keistas jausmas apima jas vartant.Toks nemalonus unsure.gif
O va šitos tokios neutralios ir gali atlikti tiesiog gražių knygų funkciją
Atsakyti
Oj tada jo, jei knygos tavo hobis ir turi ju lentynas, kolekcijas tada-liux thumbup.gif
As pagal save cia pamasciau perdaug blush2.gif Knygu kambary beveik neturiu, nes kai uzsimanau skaityt pasiemu is bibliotekos.
Maldaknyges lb su aura gal.
Atsakyti
Na,pas mane tai kambarys knygos-suknios-papuošalai biggrin.gif

O maldaknygės tai žiauriai stiprią aurą turi.Nesu dar nei vienos pravertus nup pradžios iki galo,nesinori tiesiog
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 09, 14:34)
Na,pas mane tai kambarys knygos-suknios-papuošalai biggrin.gif

O maldaknygės tai žiauriai stiprią aurą turi.Nesu dar nei vienos pravertus nup pradžios iki galo,nesinori tiesiog

O mano kambarys - leles, leles, klaunai, leles biggrin.gif Na papuosalai tik maza plysi ant sienos ir viena bliuda teuzima, o sukniu nesimato isvis, juk spintoj... o tu gal jas kaip nors idomiai kambary paeksponavus, kaip interjero detales? Ant karnizo ar prie sienu prikalus? biggrin.gif ar manekenu turi? bigsmile.gif
Atsakyti
Muahahaha ant sienos prisikalus laugh.gif

Ne,tiesiog kartais užtingiu kabinti į spintą,ir pakabinu ant spintos durų.Tai taip ir gaunas,kad kaip interjero detalė.

Manekeno laabai noriu,tai kai kadanors turėsiu savo namus,gal ir manekeną turėsiu flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 09 gegužės 2010 - 14:06
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 05 09, 13:01)
aš pernai pirkau tokią pačią gelsvam fone mėlynom gėlėm, ale jos audinys, kažkos labai kietas sintetinis, na kaip šilkas krenta bet jaučias kad sintetika. nė karto ir neužsidėjau dar  doh.gif

Tokia pacia? Nes cia irgi itarem, kad silkas, etikeciu jokiu ner g.gif Na, kai pradesiu nesiot, paziuresiu, gal irgi nemaloni pasidarys ir netinkama devejimui smile.gif Pasimatavus tai labai maloni pasirode smile.gif Tokia lengva, slidi, salta smile.gif

Dekui visoms uz pagyra suknelei 4u.gif

Reeva, ash irgi maniau, kad tas klostes apacioj nuardyt reiktu,bet uzsidejau ir persigalvojau smile.gif O del knygu tai geras laimikis, ash irgi imciau turbut, turiu maldaknyges enas, anglu ar tai vokieciu kalba, jau nepamenu net.Senesne viena nei tavo sios knygos, bet nepastebejau, kad kazkokia aura jos turi, ypac bloga biggrin.gif

Grice, pamirshau del kostiumelio atsakyt, tai nezinau kada i viesuma isvesiu smile.gif

Va, pabandziau medziaga nufotografuoti, bet fono spalva ne tokia tikrovej, cia sviesesne nei ish tiesu g.gif Ant krasto medziagos dar ispausta kieno ir kam "dizainuota", bet google neradau nieko smile.gif

user posted image

Amacord, ka siusi ish medziagu? smile.gif Dailios visos, tokios labai tavo smile.gif
Atsakyti
Va,maniškė.
O dėl knygų,matyt labai skirtingai būna,arba aš čia šiaip kažkokia kreivoka hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
Reeva, o apie ką knygos eina suprasti ar visai nieko? Pas mus yra senovinių, net ir su exlibriais ir prirašinėtom paraštėm, bet nejaučiu aš jokios auros. Kažkaip kuo daugiau su sendaikčiais draugauju, tuo mažiau jų bijau biggrin.gif Vienintelė niekšybė, kurios laukčiau iš antikvarinių knygų - pelėsiai ar grybeliai kokie unsure.gif

Gin, o man tos klostės ant suknios taaaip gražu rolleyes.gif

Iš gėlėtų medžiagų planuoju suknias, ten kur vienodos mėlyna ir raudona, tai medvilnė, o kur raudona su didesnėm gėlėm - šilkas. Iš šachmatinės kažką žiemai kurpsiu, nes pusvilnė, gal sarafaną... g.gif O iš tos šviesios su žydru naktinius kokius ar marškinukus, visai plonytė ji smile.gif

Abidvi gėlėtos, Gin ir Reevos labai dailios medžiagos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 09 gegužės 2010 - 16:38
Nu sakau,čia aš kreiva su tom aurom maldaknygių biggrin.gif

Viena,močiutė sakė,tai apsakymas apie išrankų žmogų biggrin.gif
Kita-apie kažkokį diedulį vardu Julian Apostata

Medžiaga (tiksliau užuolaida hihihi.gif ) dėkavoja
Atsakyti
Gal kas norit tokio švarkelio? Jis baisiai didelis, gal koks L dydis, nežinau, susiaurinus gal įmanoma prie ko nors priderint... Padovanočiau, nes vis tiek mesiu lauk.

user posted image
Atsakyti