Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

Pieštuko širdele,labai graži good.gif
Tik man gal kiek trumpoka
O su diržu man gražiau nei be jo
Atsakyti

labai dailiai suknele ant taves atrodo, man irgi graziau su dirzu, o del ilgio pritariu, trumpoka...Jei jau dilgelyte taip sako tai tikrai kazka reishkia biggrin.gif
Atsakyti
nieko naujo nepasakysiu, laaaabai daili suknutė ir laaaabai trumpa biggrin.gif
Atsakyti
Piestuko sirdele.... as prie tu - kur grazu labai wub.gif bel per trumpa unsure.gif net ir fotografavimas ,,is tiesiai'' nelabai pataisytu padeti... per trumpa.... unsure.gif
Atsakyti
kaaaip smagu,kad Blusturgis vėl grįžta Mokytojų namų kiemelin wub.gif
Atsakyti
Per daug įsijaučiau trumpindama,matyt biggrin.gif Ai,man gerai irnesakyk.gif Man atrodo,kad mano spintoje ir dar trumpesnės suknelės gyvena hihihi.gif
Ačiū už gerus žodžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 15, 19:23)
kaaaip smagu,kad Blusturgis vėl grįžta Mokytojų namų kiemelin wub.gif

aha, mastau gal reiks kada ir man ten ,,padirbeti'', bet nzn kada... visus savaitgalius atima mano dydysis vintazas wub.gif doh.gif

o ryt jau bus? g.gif

as savo 5 sukneles ir 1 sijona palikau trumpint... antradieni pasiimsiu, bus kuo apsirengt siltuoju sezonu rolleyes.gif
Atsakyti
jo,ryt jau kiemelyje
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif Man reikia patarimo
Ar su šita suknele eitumėte į išleistuves?
http://cgi.ebay.co.u...=item3caac36d8b

Kažkaip noriu to,ką vėliau nešiočiau...O ir kaina šitos tikrai gera.
Bet vėlgi galvoju, jei visos eis su šilkais,svarovskiais ir t.t. ar neatrodysiu kaip iš "vaiknamio"? smile.gif
Atsakyti
mano nuomone,as pirkciau ir va,uzsideciau perliukus ir tegu eina visos su svarovskiais,jei jom patinka,o as buciau originali 4u.gif
Atsakyti
va man irgi tie perliukai labai vietoje wink.gif
kažkaip nebemėgstu karolių, bet jie taip gražiai ten įsitaisę ant to manekeno smile.gif
ir pati suknelė pigi,paprasta,bet tas raštas toks mielas.po to galėsiu į super mamų susitikimą kulniuot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jiev @ 2010 05 16, 15:47)
Sveikos visos smile.gif Man reikia patarimo
Ar su šita suknele eitumėte į išleistuves?
http://cgi.ebay.co.u...=item3caac36d8b
Kažkaip noriu to,ką vėliau nešiočiau...O ir kaina šitos tikrai gera.
Bet vėlgi galvoju, jei visos eis su šilkais,svarovskiais ir t.t. ar neatrodysiu kaip iš "vaiknamio"? smile.gif

suknele labai grazi! svarbu tik, kad atitiktu figura, nes pvz man 50uju sukneles ne visai tinka... kai kur mases truksta gerokai biggrin.gif
o del to kaip eis g.gif As i islestuves buciau uz vienpalve suknele, bet kai pagalvoju, kaip sita gerai atrodytu tarp vienspalviu thumbup.gif - visose fotkese sublizgetum. Perlai - butini! Dar jei jau labai kukliai atrodys, galima dirzeli keisti silkiniu kaspinu ir pirstinaites dar neriniuotos tiktu...

oj, bet gal as cia islestuvems per daug nusvaigau? gi jaunos labai merginos g.gif

Na, kaip bluzturgis? ka papirkot? as suknele viena nukoviau, tik nezinau kam lotuliukas.gif , nes tokie infantilus rubeliai ne man... jauciu pardaveja pagalvojo - isprotejus boba! sako, ai cia mano dukros. na, bet kadangi itilpau lotuliukas.gif . beje su juodu svarku tai neblogai atrodo

va: (ir is seniau dar pirktas salikas su katinais ir featuring mirattes bateliai biggrin.gif )

http://public.fotki.com/kiovne/manono/

su bateliais tai beda - koja pabrinko ir jau ir man spaudzia ir kas liudniausia, tai spaudzia tokie pinti brogues batukai, kur irgi SM pirkau tik nepamenu is ko - jau jie man taaaaip grazus, bet vakar vos paejau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j'aime: 16 gegužės 2010 - 17:03