Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

azau,Jiev,puiki suknia išleistuvėm bigsmile.gif
Pati šią šventę išgyvensiu šiais metais,tai eisiu su panašia į šitą,tik be to kaspino ir su baltais apvadėliais aplink aplink apykaklę,rankoves beigi sijoną
user posted image

Derinsiu su raudonu dirželiu,bateliais,ir kad saldumą numušti-kardžiu kniedytais pečiais
Papildyta:
blusturgy nieko neradau verysad.gif

O suknę čiupinau,ir dar mąsčiau,gal sesę pavyktų įkišti,bet palikau biggrin.gif
labai graži,tik man apykaklė nepatiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 16 gegužės 2010 - 17:03
Reeva - puiki suknelė. Gausi foto įkelt po išleistuvių smile.gif
Aš tai pas siuvėją užsisakiau eilę prieš naujus. Apėjom mūsų miestuko audinių parduotuves - nieko bent į tą pusę, ką svajoju. Tada galvojom į Kauną, į išgirtą šilko tekstilę važiuot,bet...
Ėmiau bijoti,kad ta mano mintyse susikurta ideali suknia neatitiks nei į ją sukištos kainos,nei nebus taip,kaip aš įsivaizduoju. Nusiplanavau tokią klasikinio sukirpimo navy blue spalvos, su didžiuliu raudonu kaspinu šone ir auksinėm sagom per visą nugarą. Ir dar švarką/bolero tokį truputį militaristinį. Dabar jau sugalvojau,kad noriu gėlėtos. Po egzaminų turbūt galva dar stipriau apsisuks ir nieko nebenorėsiu. schmoll.gif
Ir labai gera idėja su kaspinu,tikrai atrodytų puošniau smile.gif
Įdomiai pas mus turbūt bus, prieš 2 metus,tai į trasą ėjo suknelės būtinai iki žemės, blizgučiai ir t.t. Anais metais važiavau pas draugus į kitą miestą,tai ten visiškai paprastai visos. Jokių ilgų suknelių, jokių gofruotų medžiagų ir t.t. Taip kukliai. O pas mus tai spėju vėl bus ta pati istorija - kieno blizgiau,labiau plaikstos ir t.t. Jau per paskutinį skambutį vienos klasės merginos limuziną sakosi,kad galėtų pasifotografuoti.
Tai kas bus per išleistuves.. Bet.. Visada neįsipaišiau tarp visų mūsų klasių merginų,tai kodėl šįkart turėčiau eiti su banda wink.gif Foto iškart save atskirsiu ;D

Bet čia labai jau nukrypau nuo vintage temelės wink.gif atsiprašau. doh.gif

o j'aime suknelė pasakiška smile.gif jei tik bus perleidžiama kada - stoju į eilę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jiev: 16 gegužės 2010 - 17:20
Aš tai praeitą savaitę supratau,kad turiu tik medžiagą suknei paskutiniui skambučiui biggrin.gif
Tai buvo staigiai siuvėja suorganizuota,ir,kadangi,turiu aiškia idėją ko noriu,ir tobulą medžiagą (rodžiau ne per seniausiai) tai gal kas nors išeis biggrin.gif

O jei ne,tai bėgsiu pas Nostalgie tos gėlėtos suknios pirkti hihihi.gif
Papildyta:
Ir dar kažkaip pas mus mokykloj niekad ilgos suknios ir blizgalai nebuvo vertinami,ypač paskutinių kartų.Tai ,manau,smagiai jausiuos su savo beveik LBD
Papildyta:
aij ir man reikia delninukės
Tokios,kad derėtų ir prie išleistuvinės,ir prie būsimos gelėtos suknių unsure.gif

Realu tokią rasti?
Atsakyti
aš tai kuistuke už du litus radus idealią delninukę,auksiniais kraščiukais,visiškai jokių nešiojimo žymių. galvojau draugė nupieš didelę kregždę ir bus labai gražu.bet matau,kad išleistuvėm ji nebetarnaus,reikės kažką šviesaus bandyt rasti...
Atsakyti
dry.gif
Aš buvau radus,bet pilkieji kardinolai nukniso dry.gif
Dabar reikia mąstyti ką nors
Atsakyti
oi,priminet man mano isleistuviu suknele-dar dabar juokas ima,kaip as su ja ejau doh.gif blink.gif
mano teta siuveja,ji turejo kalnus madu zurnalu bei siuvimo zurnalu,pamenu,atsiverciau viena kazka panasaus i otto,parodziau pirstu i suknele-teta sako-bus! thumbup.gif jei as jos per savo generaline neismeciau,tai dar ir siandien turbut,pas mama kabo,jau tikrai gales i vintage greit paisytis,nes po 3 meteliu 20m bus,kaip baigiau mokykla doh.gif

zvirbli-suknele gal ne mano skonio,bet tau graziai atrodo,siaip as tokios nepirkciau,nes netureciau kur eit su ja,bet matosi,kad gero audinio ir turbut,miela prie kuno mirksiukas.gif

aga,jiev,su silkiniu dirzeliuu ristu kaspinu bus is viso super ir man ta pati vizija islindo su pirstinaitem thumbup.gif
Atsakyti
nors dar neturiu suknelės,bet jau galvoju,ką ant jos reikės rengtis..nes viskas vyks bažnyčioje,o ten žiemą vasarą šalta...o dar jei tądien lytų,tai varge vargeli..
Atsakyti
aš tai jau vasarą žinojau ir turėjau ką rengtis išleistuvėm biggrin.gif
Kažkaip netyčia taip gavos,kad radau svajonių suknią ir dar plius nukainotą bigsmile.gif
Pas mus irgi viskas bažnyčioj vyks,labai smagu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 16, 17:34)
O jei ne,tai bėgsiu pas Nostalgie tos gėlėtos suknios pirkti hihihi.gif

aij ir man reikia delninukės
Tokios,kad derėtų ir prie išleistuvinės,ir prie būsimos gelėtos suknių unsure.gif

Realu tokią rasti?

katra cia ta geleta g.gif

del delninukiu.... turiu kelias, bet nenoriu cia reklamuotis, o kadangi artimiausiu metu nenufotkinsiu ju, tai nzn... nebent i svecius prasom....
dabar pagalvojau, kad vis tiek vos ne kaip savireklama nuskambejo.... bet tikrai ne tai turiu omeny

Jeiv, as manau, kad tinkamai priderinus aksesuarus ir akcentus drasiai gali eiti i isleistuves su ta geletaja 4u.gif

Jaime, as irgi buvau is tu kur ciupinejau ta suknele... bet dukra nenesiotu, o as netilpciau... ir siaip truputi man joje kazko pritruko g.gif bet siaip vis tiek miela 4u.gif

blusturgyje nusipirkau juoda lakine rankine, bet ji tik siaip grazi, ne vintage, tai nerodysiu cia blush2.gif viena gobelenine rankine, pora dezuciu mazu mazu, narkotikams arba nuodams laikyti biggrin.gif (kas man su tais nuodais? g.gif ) o tam kitam turgelyje.... na, ten kur prie Idomybiu krautuveles parkelyje, nusipirkau raktams metalini ,,nameli"ir... ai, ir maziuka rankinuka-delninuka ax.gif zodziu, diena puikioji skirta pirkiniams, buvo smile.gif
pamirsau net blush2.gif Traku Humanoj MB nusipirko labai fainus vintage marskinius (as pasiuliau, o jis neisbrokyjo rolleyes.gif ), o as pagalvele i virtuve nuroviau irgi ne pirmos jaunystes tokia biggrin.gif

viskas, berods viska atsiskaiciau biggrin.gif
Atsakyti
o kur vaizdine medziaga? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labai negaliu dabar jos pateikti... biggrin.gif ka tik nusipjoviau pirsto gabala, susuko nugara, o namuose klaikus bardakas, kuri reik staigiai apkuopt doh.gif tai kai stos viskas ivezes, nufotografuosiu.... gal ryt unsure.gif
Atsakyti
dėl delninukių labai įdomu,ir nenusipezėkit su ta reklama.Gi nesireklamuojat,o šiaip užsimenat rolleyes.gif O gėlėta,tai ta kaip susiaučiama

Laaabai domina gobeleninė rankinė bigsmile.gif
Žiūriu visiems buvo sėkminga diena apart manęs verysad.gif
Papildyta:
brrr...tikiuosi ataugs tas pirštas,ir nugara atsisuks console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 16 gegužės 2010 - 20:19