Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(axa @ 2010 05 20, 15:53)
lankstyti galima taip pat, tik tą stačiakampį kita kryptimi padėti smile.gif

bet išties galima susilankstyti 4 krūveles , sudėti ir pasimatuoti.
bus aiškus ir reikalingas gylis, ir plotis.

Logiskiausias pasiulymas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas esate radusios "patogių" projektų spintoms?
na kaip išplanuoti nedidelę erdvę spintai su slank. durim.
kad ir daiktam, ir rūbam ir dar vaikų rūbam būtų doh.gif

apie lentynas 2x2 - na dvien eilėm į gylį ir į plotį... kažkaip nesinori, nors žinau kad to neišvengsiu,
o ištraukus tokią lentynėlę - nenugriūna viskas?
nes pvz vaikiški drabužiukai sulankstyti nepatogu taip labai, juos geriausia stalčiuose ir po neaukštas krųveles - 3-5 rubelius dėliot g.gif

erdvės tiek nedaug, o tiek daug sudėti reikia doh.gif
Atsakyti
Norejau paklausti gal kas daresi spintas su slankiojanciomis sistemomis "diforma" firmeleje?
Atsakyti
QUOTE(pempel @ 2010 05 20, 13:56)
nepakanka. Bet jei nėra durų, tai kas, kad pakabų krašteliai išlindę? duris uždaryti jau trukdytų, reiktų ranka visus skrestai pastumti (ką aš ir darau) smile.gif

Va va, šitaip man ir padarė spintą doh.gif Ir aš kiekvieną kartą keikiu stumdydama tas duris doh.gif siaubas. O sakiau,kad vietos daug, daryt platesnę spintą doh.gif

QUOTE(axa @ 2010 05 20, 14:18)
Taip ir galvojau,
man 50cm plotis lentynoms visada atrodė nelogiškas:
vienai eilei per daug, o dviems - per mažai.  Būtų bent 10 cm daugiau - tada jau galima ir dvi eiles sudėti...

drinks_cheers.gif Va būtent. Manio spinta taip ir padaryta doh.gif Dvi sudedi taisusigrūda kažkaip o po vieną irgi man nepatinka...

Žodžiu mano pirmoji spinta tai bišken prisvilęs blynas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 07 birželio 2010 - 19:37
QUOTE(janna @ 2010 05 19, 15:06)
1. na, man ji buvo ivardinta butent taip. pilkos spalvos (jos kitokios spalvos ir nebuna) 16 mm storio. jug ne pati sugalvojau  g.gif

SS tikrai turi 16 mm LMD plokste, bet ji ne lenkiska o taippogi kaip ir 22mm storio yra EGGER gamintojo (Austrija, kiti zino kaip Vokiska)
Atsakyti
QUOTE(belle femme @ 2010 06 04, 15:06)
gal kas esate radusios "patogių" projektų spintoms?
na kaip išplanuoti nedidelę erdvę spintai su slank. durim.
kad ir daiktam, ir rūbam ir dar vaikų rūbam būtų doh.gif

apie lentynas 2x2 - na dvien eilėm į gylį ir į plotį... kažkaip nesinori, nors žinau kad to neišvengsiu,
o ištraukus tokią lentynėlę - nenugriūna viskas?
nes pvz vaikiški drabužiukai sulankstyti nepatogu taip labai, juos geriausia stalčiuose ir po neaukštas krųveles - 3-5 rubelius dėliot g.gif

erdvės tiek nedaug, o tiek daug sudėti reikia doh.gif

giliu lentynu nepatoguma as isprendziau su pusinio gylio lentynom biggrin.gif t.y. viena gili, virs jos truputi daugiau negu puse dideles, virs jos vel gili ir taip kartojasi; tokiu budu tarpai tarp lentynu gaunasi truputi mazesni, ir , g.b., atsiras vietos dar lentynai 4u.gif
as dariausi spintas UAB “Slenkančios sistemos” (nic centre)- jokiu priekaistu, jau 2 metai. nubraiziau apytiksliai ko ir kiek noreciau (kur desiu siurbli, laikysiu celofan. maisus biggrin.gif -siaip viska reik labai gerai apgalvoti, ka laikysite kur; as tai net lanksciau megztiniu, kelnes ir ziurejau, kokio plocio lentynas pasidaryt), o tada jie man viska perkoregavo, nes viena noreti, kita galeti padaryti biggrin.gif isejo thumbup.gif o darem ir kampiniu, ir triju, ir dvieju duru- visokiu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000inis: 08 birželio 2010 - 15:28
QUOTE(1000inis @ 2010 06 08, 16:27)
giliu lentynu nepatoguma as isprendziau su pusinio gylio lentynom biggrin.gif t.y. viena gili, virs jos truputi daugiau negu puse dideles, virs jos vel gili ir taip kartojasi; tokiu budu tarpai tarp lentynu gaunasi truputi mazesni, ir , g.b., atsiras vietos dar lentynai 4u.gif 

gal galima foto? nes nelabai įsivaizduoju, tai gaunasi neišnaudoto ploto "nugarinėje" dalyje? ar kaip? g.gif
ačiū
Atsakyti
klausinejau viename salone apie slankiojancias sistemas. smile.gif
Tai pacios prabangiausios durys yra su oda ir plokste, t.y. grazu virsuje oda, apacioje duru-plokste. Arba kombinuotas su veidrodzi per viduri, o apacioje ir virsuje duru- plokste, ta prasme, kad nedaryti nuo virsaus iki apacios vien tik veidrodis. O kaina, lb nedaug skiriasi ar darysi visa veidrodi, ar kombinuotai.
Atsakyti
QUOTE(belle femme @ 2010 06 09, 10:55)
gal galima foto? nes nelabai įsivaizduoju, tai gaunasi neišnaudoto ploto "nugarinėje" dalyje? ar kaip? g.gif
ačiū

ne cia kalbu apie normalia spinta ne 2x2 (nors jos nesisivaizduoju) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avyte21 @ 2010 06 07, 09:40)
Norejau paklausti gal kas daresi spintas su slankiojanciomis sistemomis "diforma" firmeleje?

Mes uzsisakem spinta is "diformos" ir kita savaite turetu jau atvezti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(avyte21 @ 2010 06 07, 09:40)

Mes darėmė, t.y. vyras darė, o aš tik sugalvojau, kad reikia lotuliukas.gif Vyras pats išsimatavo, nuvažiavo, užsakė. Pagamino per nepilną savaitę. Viskas liuks, neturiu priekaištų. Čia darėmės kolidoriui, tokią paprastesnę. Vienos durys su veidrodžiu, kitos paprastos plokštės. Viena dalis lentynos, kita pakabinamiems rūbams. O va į miegamąjį kai reikėjo 4 metrų per visą sieną spintos, o dar užsimaniau su šlifuotu veidrodžiu ir oda, jau užsakinėjom Slenkančiose Sistemose. Labai likau patenkinta. Per dvi savaites padarė.
Papildyta:
QUOTE(Sirvita @ 2010 06 08, 14:12)
SS tikrai turi 16 mm LMD plokste, bet ji ne lenkiska o taippogi kaip ir 22mm storio yra EGGER gamintojo (Austrija, kiti zino kaip Vokiska)

Tikrai SS yra tokia plokštė drinks_cheers.gif Pati ją viduje spintos dėjau. Kadangi nedariau daug lentynų, dauguma vietos palikau kabinamiems rūbams, ji man net labai tiko. O ir pigesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
Spintą montuojamės patys ir dabar susidūdėme su tokia problemėle. Siena, į kurią remsis durys kreiva unsure.gif per vidurį gaunasi įdubimas, viršuje ir apačioje viskas gerai. Suksim plokštę prie sienos, tai ji išsigaubs pagal sieną, bet kai uždėsime duris, tai pagal viską turėtų gautis per vidurį plyšys g.gif klijuosis ant durų šepetėliai, bet vistiek manau, kad jų bus per mažai g.gif nes įdubimas maždaug pusės cm.

gal kas nors žinote, ką meistrai daro tokiu atveju g.gif
Atsakyti