Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(Nexta @ 2010 07 08, 17:39)
Mano spintos ilgis 3 metrai, visos firmos 3000-3500 gieda uz tokia spinta smile.gif o as nuvaziavau, nuveziau brezinukus, medy ispjove uz 500lt , rytoj vaziuoju duru, jos kainuos apie 500lt tad suraupau 3 kart blush2.gif

man reikia 2,5m tai su montavimais užsiprašinėja ~1500 Lt matyt kuklūs mano norai g.gif o kur pjovėtės/užsisakinėjot? Gal reikia dar kartą pagalvot ir paskaičiuot biggrin.gif kokias medžiagas naudojot? Man tik veidrodžių daug reikia...
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2010 07 08, 18:03)
Gal ir šaunuolis, bet per pastarąsias dienas "atlikau tyrimą" sieninių spintų rinkoje ir galbūt užsakysiu, kad padarytų greit ir neskausmingai kas nors biggrin.gif Mat prieš du metus irgi tos pačios spintos reikėjo ir sąmatas tebeturiu doh.gif visos bent trečdaliu, kai kurios dvigubai didesnės buvo tose pačiose firmose...
Prisižiūrėjau prisiskaitinėju, ryt per salonus pavažinėsiu ir spręsim, ar verta patiems išradinėti kažką.

oho, įdomu kokios sąmatos tada buvo bigsmile.gif ?
jei jau šiandien patiems gaminantis ir užsakinėjant pas baldininkus kaina skiriasi maždaug 40% , tai kiek tada skirdavosi? Trigubai? Keturgubai?
jei nepersigalvosit , tai vienas iš išbandytų taškų kur pjauna, laminuoja ir t.t. yra Rezetas, kitas - Termopalas .
Rezeto pliusai:
+arčiau miesto centro (kai kam gali būti privalumas) smile.gif ,
+nereikia pirkti pilnos plokštės, tik tiksliai tas detales kurias užsisakai (neatiduoda atliekų. matyt, kažkiek tų atliekų jau įskaičiuota į kainą)
+ perkant didesnį kiekį nemoki už išpjovimą
Minusai:
-mažas plokščių pasirinkimas

Termopalo pliusai:
+didesnis pasirinkimas;
+visos plokštės būna gražiai sužymėtos etiketėmis (matmenys ir kita info) - lengviau po to atsirinki kas prie ko;

Minusas:
-atiduoda krūvą atliekų. Jei reikia mažos detalės, vistiek turi sumokėti už didelį gabalą plokštės (gali neimti, bet sumokėti turi). Kai kada gali brangiai kainuoti.
-už išpjovimą nesiūlo nuolaidų jei perki ir didesnį kiekį.

Furnitūrą galima pirkti Furnitane, tik ten žinoma mažmeninės kainos kosmosas smile.gif Bet susitarus dėl baldžių nuolaidų (iki 30-40%) viskas OK.
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2010 07 08, 18:54)
man reikia 2,5m tai su montavimais užsiprašinėja ~1500 Lt  matyt kuklūs mano norai g.gif o kur pjovėtės/užsisakinėjot? Gal reikia dar kartą pagalvot ir paskaičiuot biggrin.gif kokias medžiagas naudojot? Man tik veidrodžių daug reikia...

čia jau su durim ir vidum? su darbu?
šiaip nėra didelė kaina, jei tiek 2.5m spinta kainuoja - nevarkite patys, nebent labai jau didelis ūpas yra pabandyti smile.gif Vistik ir įrankių šiokių tokių reikia, ir įgūdžių smile.gif

iš pirmo žvilgsnio tikrai nedaug prašo, arba labai paprastutis vidus, kelios lentynos ir keli strypai rūbams kabinti (kurie 4lt/m kainuoja biggrin.gif ) Jokių stalčių ir kitų pribumbasų.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 07 08, 19:03)
jei nepersigalvosit , tai vienas iš išbandytų taškų kur pjauna, laminuoja ir t.t. yra Rezetas, kitas - Termopalas .

Mes termopalas pjaunam vidu smile.gif o kur duris rekomenduotumet geriau darytis?

Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2010 07 08, 18:54)
man reikia 2,5m tai su montavimais užsiprašinėja ~1500 Lt  matyt kuklūs mano norai g.gif o kur pjovėtės/užsisakinėjot? Gal reikia dar kartą pagalvot ir paskaičiuot biggrin.gif kokias medžiagas naudojot? Man tik veidrodžių daug reikia...

cia uz ka tokia kaina? uz visa spinta? vidaus mediena musu bus italiska
Atsakyti
Labai ačiū už nukreipimą pas pjovėjus 4u.gif
spintos vidus būtent ir bus paprastas - kelios lentynos ir strypai kabinimui. Pasižaisti vyras labai nori, bet aš nežinau ar verta, kai tinka visokios dabar siūlomos standartinės arba paskaičiuoja ne milijonus, prieš du metus tos pačios įmonės už labai panašią spintą skaičiavo 2500-3500 Lt kažkodėl biggrin.gif reik važiuot pačiupinėt tuos siūlomus profilius, ratukus ir nesukt galvos gal.... Iš tikrųjų, tai nekantrybė baisi esu, kol vyras padarys nenoriu laukt, nes jis visokiais darymais pusei gyvenimo į priekį apsikrovęs doh.gif beje, įrankiais darymui irgi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nexta @ 2010 07 08, 18:10)
Mes termopalas pjaunam vidu smile.gif o kur duris rekomenduotumet geriau darytis?
Papildyta:

cia uz ka tokia kaina? uz visa spinta? vidaus mediena musu bus italiska

tokią parašė kažkokia čia rasta firmelė ir "oltena", "slenkančios sistemos" vos daugiau.

Viduj mediena? Ne plokštė? O kokios durys?
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2010 07 08, 19:16)
spintos vidus būtent ir bus paprastas - kelios lentynos ir strypai kabinimui. Pasižaisti vyras labai nori, bet aš nežinau ar verta, kai tinka visokios dabar siūlomos standartinės arba paskaičiuoja ne milijonus, prieš du metus tos pačios įmonės už labai panašią spintą skaičiavo 2500-3500 Lt kažkodėl biggrin.gif reik važiuot pačiupinėt tuos siūlomus profilius, ratukus ir nesukt galvos gal.... Iš tikrųjų, tai nekantrybė baisi esu, kol vyras padarys nenoriu laukt, nes jis visokiais darymais pusei gyvenimo į priekį apsikrovęs doh.gif beje, įrankiais darymui irgi lotuliukas.gif
Papildyta:

tokią parašė kažkokia čia rasta firmelė ir "oltena", "slenkančios sistemos" vos daugiau.

Ir db tiek skaicuoja, nes norodo reklamoj kaina su prasciausiais begeliais, kurie po pusmecio nueina doh.gif o dedant gerus aliuminius begelius, sonus, tai ir kaina gaunasi ogogo kokia didele smile.gif Mes zaidziam patys , kai bus pagaminta -surinkta pilnai, imesiu foto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2010 07 08, 19:16)

Ploskte va vyras sako . O durys bus su mediena ir su tokiu stiklu nepermatomu smile.gif nu tokiu noriu, rytoj vaziuosiu rinktis, tai nz ka rasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2010 07 08, 19:14)

taip ir galvojau. Stalčiai ir visokia furnitūra a la batų lentynos po to labai iškelia kainą.

Paprastas lentynas skaičiuok po 40lt/m2 (čia jau su visais laminavimais ir pjovimais turėtų pakakti);
strypus kaip sakiau - 4lt/m + užmesk kelis lt laikikiams,
dar pridėk 10% kitom išlaidom (visokie kampukai/varžtukai ir t.t.)
ir gausi vidaus įrangos kainą.

jei durys su veidrodžiais - tai vienas pigiausių variantų, kokių 700 lt turėtų užtekti per akis, žinoma nuo bėgelių sistemos ir profilių priklausys. bet už tuos 1500 tikrai nepasiūlys šikarnų variantų smile.gif

aišku , transporto reikia nepamiršti ... Nebent galite be problemų visą tą gėrį parsigabenti smile.gif

Kaip ten bebūtų, gamintojas nenusiskriaus savęs, taigi į 1000 lt su analogiškomis medžiagomis turėtumėte sutilpti. Na aš čia taip labai grubiai smile.gif Jei tie pinigai verti vargo ir laukimo, tai mėginkite, bet dėl vienos spintos tikriausiai neprasidėčiau ax.gif Arba tegul vidų padaro , kainuos kokius 300 lt, ir pasižaidęs bus, o po to jau galėsi laukti , arba duris užsisakysit irnesakyk.gif
Atsakyti
Mums spintos duris gamino Vesida.Ilgis 4.20 aukstis 2.40 ir uz sita geri sumokejau 1570 thumbup.gif Vakar atvezeir sumontavo,dziaugiuosi savo pirkiniu.Tik buvom galvoje darytis vidu patys,bnet dabar pas juos 50%nuolaidos tai ir vidu darysimes pas juos,nukris vargas nuo peciu.Galesiu veliau ikelti nuotraukele spintos.
Atsakyti
NORECIAU JUSU NUOMONES MERGAITES ax.gif

VA TOKIA SPINTA BUS PAS MUS KORIDORIUJ TIK IEJUS PRO DURIS, JOS ILGIS 1,59 M ax.gif

user posted image

GAUNASI DVI DURYS 4u.gif AR ABI DARYT VEIDRODINES? AR VIENA VEIDRODZIO, KITA MEDZIO? g.gif KAINA TIK ANT 100 LT PADIDEJA, JEI ABI VEIDRODINES, BET VA GALVOJU, AR NEBUS TIE VEIDRODZIAI VISADA VAIKU NUMOZOTI doh.gif

laukiu nuomoniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakarolina @ 2010 07 09, 09:51)

GAUNASI DVI DURYS 4u.gif  AR ABI DARYT VEIDRODINES? AR VIENA VEIDRODZIO, KITA MEDZIO?  g.gif KAINA TIK ANT 100 LT PADIDEJA, JEI ABI VEIDRODINES, BET VA GALVOJU, AR NEBUS TIE VEIDRODZIAI VISADA VAIKU NUMOZOTI  doh.gif

laukiu nuomoniu  bigsmile.gif

Tiek veidrodziai tiek medis, bus rankomis nutapsnoti, viska reikia priziureti ir valyti smile.gif
pas mane tam,sintas stiklas koridoriui spintos, valyti reikia, bet nepasakyciau kad labai daznai smile.gif jeigu reikia erdves, daryciau veidrodines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 07 09, 10:01)
Tiek veidrodziai tiek medis, bus rankomis nutapsnoti, viska reikia priziureti ir valyti smile.gif
pas mane tam,sintas stiklas koridoriui spintos, valyti reikia, bet nepasakyciau kad labai daznai smile.gif jeigu reikia erdves, daryciau veidrodines smile.gif

Aciu smile.gif jauciu, pasiliksiu prie dveiju veidrodiniu duru 4u.gif grazu man tie veidrodziai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakarolina @ 2010 07 09, 10:10)
Aciu  smile.gif jauciu, pasiliksiu prie dveiju veidrodiniu duru  4u.gif grazu man tie veidrodziai  rolleyes.gif

Aš irgi esu už abu veidrodžius...
Atsakyti
Na stai manoji spinta.Stiklas siek tiek tamsintas.Nelabai kokybiska nuotrauka g.gif
user posted image
Atsakyti