QUOTE(šešėlis @ 2010 12 21, 20:25)
super jūsų spinta

man gražu. ypač jei kambary vienas toks rimtas ryškus akcenta, su niekuo nesipjauna, tikrai super
o ar brangios tokios durys? lyginant su paprastom?
Paprastom, tai cia kokiom?
Pigiausiai turbut butu veidrodines duris daryt, nes bent jau mes kur darem su veidrodziais tai pigiai ir gavosi. Dar is nebrangiausiu variantu LMPD uzpildas, o jau dazytas stiklas brangiau, "Triplex" stiklas su spauda, kaip pas mus, dar brangiau.
Gali buti, kad imone, kurioje musu baldininkas uzsake tas duris, ne pacias pigiausias kainas pasiulo.... bet bendrai, kai jie paskaiciavo kainas, siulydami pasirinkt uzpilda: LMPD, dazyta stikla ar ta TRIPLEX, tai skirtumas, kiek pamenu buvo toks:
tarp dazyto stiklo ir triplex su spauda skirtumas nedidelis - apie 500-600 lt,
o jau tarp LMPD ir triplex su spauda - gan didelis skirtumas - berods virs 2.000 lt.
Aisku, nera LMPD blogai, bet mastem mastem ir sumastem, kad tokiai dideliai spintai, kaip musu, visai netinka, nes kambario vaizdas iskart susigadina. Man kaip tik norejosi "susildyt" kambari kazkokiu mielu ir ryskesniu akcentu. Tai ir sumasciau, kad geliu puokste butu pats tas. Ir kazkodel uzsinorejo, kad butu alyvine ar sviesesne violetine spalva tarp geliu....
O kitu labai ryskiu akcentu kolkas ir nera - sienos, kaip matosi foto, yra tokios zalsvos, spinta ryski (beje, spalvos ir vaizdas labai gyvai ir naturaliai atrodo

ne taip, kaip senu fototapetu), lova uzsisakem traukta sviesiai kremine oda. O del uzuolaidu spalvos bei lovatieses dar neapsisprendziau
P.S. nuotrauka spintai susiradau pati, nes imones, kuri spausdina foto ant duru kataloge man kazkaip niekas nekrito i aki