Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(Tagulia @ 2010 12 21, 18:45)
Ne, viska montavo tas pats baldininkas  mirksiukas.gif tam puslapy, beje, jis berods ir dali spintos vidaus nufotograves turi  g.gif
sita spinta tai gavos labai brangi, vien vidus 3000 lt, bet pvz., 2 duru vaikam - plotis tai +/- normalus, aukstis link 3 m - kainavo apie 1600 lt

super jūsų spinta smile.gif man gražu. ypač jei kambary vienas toks rimtas ryškus akcenta, su niekuo nesipjauna, tikrai super smile.gif
o ar brangios tokios durys? lyginant su paprastom?
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2010 12 21, 20:25)
super jūsų spinta smile.gif man gražu. ypač jei kambary vienas toks rimtas ryškus akcenta, su niekuo nesipjauna, tikrai super smile.gif
o ar brangios tokios durys? lyginant su paprastom?

Paprastom, tai cia kokiom? g.gif
Pigiausiai turbut butu veidrodines duris daryt, nes bent jau mes kur darem su veidrodziais tai pigiai ir gavosi. Dar is nebrangiausiu variantu LMPD uzpildas, o jau dazytas stiklas brangiau, "Triplex" stiklas su spauda, kaip pas mus, dar brangiau.
Gali buti, kad imone, kurioje musu baldininkas uzsake tas duris, ne pacias pigiausias kainas pasiulo.... bet bendrai, kai jie paskaiciavo kainas, siulydami pasirinkt uzpilda: LMPD, dazyta stikla ar ta TRIPLEX, tai skirtumas, kiek pamenu buvo toks:
tarp dazyto stiklo ir triplex su spauda skirtumas nedidelis - apie 500-600 lt,
o jau tarp LMPD ir triplex su spauda - gan didelis skirtumas - berods virs 2.000 lt.
Aisku, nera LMPD blogai, bet mastem mastem ir sumastem, kad tokiai dideliai spintai, kaip musu, visai netinka, nes kambario vaizdas iskart susigadina. Man kaip tik norejosi "susildyt" kambari kazkokiu mielu ir ryskesniu akcentu. Tai ir sumasciau, kad geliu puokste butu pats tas. Ir kazkodel uzsinorejo, kad butu alyvine ar sviesesne violetine spalva tarp geliu....
O kitu labai ryskiu akcentu kolkas ir nera - sienos, kaip matosi foto, yra tokios zalsvos, spinta ryski (beje, spalvos ir vaizdas labai gyvai ir naturaliai atrodo thumbup.gif ne taip, kaip senu fototapetu), lova uzsisakem traukta sviesiai kremine oda. O del uzuolaidu spalvos bei lovatieses dar neapsisprendziau blush2.gif

P.S. nuotrauka spintai susiradau pati, nes imones, kuri spausdina foto ant duru kataloge man kazkaip niekas nekrito i aki doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tagulia: 21 gruodžio 2010 - 21:27
QUOTE(pempel @ 2010 12 20, 19:03)
panašiai, tai kaip? jau su profiliais tai tikrai visai nepanašiai....o kaip visada sakiau, tie profiliai ir yra tokios spintos esmė. Plokštė kaip plokštė, čia gi spinta, ne stalas. O vat durys privalo lengvai ir kokybiškai judėti.

normalus baldininkas gali pasiulyti praktiskai visus i Lietuva tiekiamus profilius, nuo lenkisku Laguna, INDECO, iki Norvegisku RIVAL , Olandisku NOTEBORN, Anglisku STANLEY, Vokisku RAUMPLUS, SHUECO...tt.
Didmenininkai ar firmos pacios isivezancios ir montuojancios duris bendradarbiauja su privatininkais ir duoda gana geras nuolaidas, o sis gamina duris, spintas su keleriopai mazesniais kastais. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,mergynos skubiai reikia patarymo,greitu laiku uzsakinesim spinta,bet grynais nemokam,tad vyras sako uzsakines Vesidoi ar Emiroi,patarkite kur galima butu nebrangiai,kokybiskai,patikimai uzsisakyti,bet kad duotu lizingu?Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(DAMIANI @ 2010 12 28, 21:44)
Sveiki,mergynos skubiai reikia patarymo,greitu laiku uzsakinesim spinta,bet grynais nemokam,tad vyras sako uzsakines Vesidoi ar Emiroi,patarkite kur galima butu nebrangiai,kokybiskai,patikimai uzsisakyti,bet kad duotu lizingu?Vilniuje

Kad lizingu dabar duoda vos ne kiekvienas uabas. O Jūsų minėtos įmonės nėra iš tų pigiųjų, tad verčiau geriau paieškokite. Patariu neapsiriboti vien Vilniumi. Pasinaudokite google smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2010 12 28, 23:07)
Kad lizingu dabar duoda vos ne kiekvienas uabas. O Jūsų minėtos įmonės nėra iš tų pigiųjų, tad verčiau geriau paieškokite. Patariu neapsiriboti vien Vilniumi. Pasinaudokite google smile.gif

Gal turyte ka patarti ir ne jus viena,parasykite az
Atsakyti
QUOTE(Tagulia @ 2010 12 21, 19:40)

gal kazkam ir nepatiks, bet mum labai patinka musu spinta

laaaabai grazi spinta, laabai 4u.gif
as irgi kazko panasaus noreciau, bet itariu, jei ir rasciau cia pas mus(UK), kas ta(spausdini ant stiklo, jei gerai supratau?) daro, tai kainuotu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tagulia @ 2010 12 21, 18:45)
Ne, viska montavo tas pats baldininkas  mirksiukas.gif tam puslapy, beje, jis berods ir dali spintos vidaus nufotograves turi  g.gif
sita spinta tai gavos labai brangi, vien vidus 3000 lt, bet pvz., 2 duru vaikam - plotis tai +/- normalus, aukstis link 3 m - kainavo apie 1600 lt

as dariausi tokia spinta pas vyra kuris tuo uzsiima (per pazystamus gavau jo kontaktus) tai esu patenkinta darbu. galiu rekomemduoti. si spinta man kainavo 2200lt (spintos plotis 3m o aukstis 2,5m)user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2011 01 12, 15:42)
as dariausi tokia spinta pas vyra kuris tuo uzsiima (per pazystamus gavau jo kontaktus) tai esu patenkinta darbu. galiu rekomemduoti. si spinta man kainavo 2200lt  (spintos plotis 3m o aukstis 2,5m)

O kokiame mieste čia būtų? g.gif
Atsakyti
Gal galit parekomenduot firma kuri spintai duris pagamintu, kaip baldini ruosini? Pasiskaiciau, kad kai kurie taip daro, belieka tik sumontuoti. Darau siu metu kainu apklausa, bet kol kas skirtumas toks nedidelis, kad esu linkusi uzsisakyti didelej firmoj.
Atsakyti
QUOTE(bahamos @ 2011 01 12, 22:04)
O kokiame mieste čia būtų? g.gif

nu mes daremes vilniuje. bet nemanau kad baldininkai nevaziuoja ir i kitus mietus...
Atsakyti
As i prieskambari noreciau spintos su stumdomomis durimis... Pasidomejau del kainu, kazkaip nustebau, is lenkiskos plokstes 1400 Lt. O ji netokia ir didele butu, 1.6 m ilgis, auksti 2.5 m, gylis 0.48 m.
Gal bandyti patiems daryti? Kaip manot?
Atsakyti