Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 02 02, 21:45)
O kokie būtų privalumai/trūkumai stumdomos sistemos vs. atveriamos durys. Pasidalykite patirtimi/nuomonėmis  mirksiukas.gif .

Mano nuomonė, spintose su stumdomomis durimis daugiau kaupiasi dulkės nei su varstomomis (čia iš patirties) smile.gif
Atsakyti
O kainos atžvilgiu, kas brangiau išeina?
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2011 02 03, 17:26)
Mano nuomonė, spintose su stumdomomis durimis daugiau kaupiasi dulkės nei su varstomomis (čia iš patirties) smile.gif

O po/už varstomom durim spinta niekas nesikaupia?Viduj irgi mirksiukas.gif Spintoj visad perbraukiu dulkes tvarkydama, taip jau gaunas natūraliai, niekad pasmane ten negyvena "katinai"...
Spitntos stumdomom durim - man vien tik pliusai - gražu, funkcionalu thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus mergaites smile.gif
Atsakyti
Kur galima Vilniuje nusipirkti stumdomai spintai furnitūrą, t.y. bėgelius ir viską kas prie jų priklauso? Darysim spintą, vyras darys pats, todėl tik reikia medžiagų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elipsė @ 2011 02 09, 17:54)
Kur galima Vilniuje nusipirkti stumdomai spintai furnitūrą, t.y. bėgelius ir viską kas prie jų priklauso? Darysim spintą, vyras darys pats, todėl tik reikia medžiagų  mirksiukas.gif

Kokios firmos profiliai reikalingi?
Atsakyti
QUOTE(Melodijus @ 2011 02 09, 20:53)
Kokios firmos profiliai reikalingi?

Na nežinau, gerų medžiagų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elipsė @ 2011 02 09, 16:54)
Kur galima Vilniuje nusipirkti stumdomai spintai furnitūrą, t.y. bėgelius ir viską kas prie jų priklauso? Darysim spintą, vyras darys pats, todėl tik reikia medžiagų  mirksiukas.gif

Galiu pasiulyt firma Eugenitas, zirmunuose prie Rimi. Man spinta 2.7 X 2.5m su trim durim kainavo 1600lt, sakyciau kad pigiai isejo. Visa karkasa pats susirinkinejau,o duris jie padare, beliko isideti.
Atsakyti
QUOTE(Miskinis09 @ 2011 02 10, 12:33)
Galiu pasiulyt firma Eugenitas, zirmunuose prie Rimi. Man spinta 2.7 X 2.5m su trim durim kainavo 1600lt, sakyciau kad pigiai isejo. Visa karkasa pats susirinkinejau,o duris jie padare, beliko isideti.

Man atskirai reikia furnitūros nusipirkti, duris darys vyras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elipsė @ 2011 02 10, 11:47)
Man atskirai reikia furnitūros nusipirkti, duris darys vyras  mirksiukas.gif

Tai jie ir furnitura prekiauja smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite patarti , kur KAUNE gamina spintas stumdomomis durimis su rastuotais stiklais? Jei teko susidurti..
Atsakyti
Gal kažkas darėtės durytes spintija.lt ? Įdomu, kaip ten kainos ir kokybė lyginant su kitom firmom g.gif
Atsakyti