Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

Kazi, i kokia firma geriau kreiptis, kuri kokybe pasizymejusi:

emira ar slenkancios sistemos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2011 03 23, 13:37)

o kitur nenori? pas mane i hola dare vienas vyrukas tai gan gerai ir kaina normali..
bet ten tik lentynos ir pora stalciu, durys tamsintos veidrodines, bet jeigu tu ten mandriai nori tai nzn reik jau klaust mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2011 03 23, 13:47)
o kitur nenori? pas mane i hola dare vienas vyrukas tai gan gerai ir kaina normali..
bet ten tik lentynos ir pora stalciu, durys tamsintos veidrodines, bet jeigu tu ten mandriai nori tai nzn reik jau klaust  mirksiukas.gif

noriu nestandartines ale drabuzines (nes jau smutkes nebetelpa biggrin.gif ) su laminuotu stiklu su nuotrauka, tai todel noriu kad tikrai gerai butu padaryta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2011 03 23, 15:34)
noriu nestandartines ale drabuzines (nes jau smutkes nebetelpa biggrin.gif ) su laminuotu stiklu su nuotrauka, tai todel noriu kad tikrai gerai butu padaryta mirksiukas.gif

gal tada geriau rinkis didesne imone smile.gif

pastebejimas toks kad visgi atsidaranti spinta man zymiai patogiau, o del grozio ir talpumo kas be ko slankiojanti smile.gif

jei tureciau daug vietos noreciau kaip kambariuka drabuzine turet, iejai i vidu uzsidegei sviesa ir renkiesi sau biggrin.gif
Atsakyti

Manai, Emira ar Slenkančios sistemos pačios laminuotą stiklą gaminasi? Beje nuotrauką jau turi ar pasirinksi iš to, ką duos?
Atsakyti
Dėl laminuoto stiklo tai galite kreiptis į mane žinau kas jį gamina tongue.gif
Atsakyti

nei emira , slenkancios sistemos pacios tikrai nelaminuoja, nuvez laminuoti kur ir visi.
Atsakyti
QUOTE(Nerutis @ 2011 03 24, 11:35)
nei emira , slenkancios sistemos pacios tikrai nelaminuoja, nuvez laminuoti kur ir visi.

O kur visi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutis @ 2011 03 24, 12:35)

Patikslinsiu truputį: gauna jau laminuotus stiklus, patiems niekur vežti nereikia. Tik išsirinkti foto reikia.
Atsakyti
QUOTE(Melodijus @ 2011 03 23, 16:48)
Manai, Emira ar Slenkančios sistemos pačios laminuotą stiklą gaminasi? Beje nuotrauką jau turi ar pasirinksi iš to, ką duos?

Apie laminuota stikla parasiau, nes galvoju, kad tie visi zmogeliai ( ne firma) gal ne visi ir daro? Is tikro man ir nelabai svarbu ar tos firmos jau gauna, ar pacios laminuoja, man tik rezultatas rupi...Apie kokybe, tai turejau omeny, kad gerai, tvirtai padarys, tiksliai, geras priemones naudos ir pan,ir kad garantija bus....tiesiog noriu rimtesnes firmos. Nuotraukos neturiu, bet tiksliai zinau kokios noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2011 03 24, 17:00)
Apie laminuota stikla parasiau, nes galvoju, kad tie visi zmogeliai ( ne firma) gal ne visi ir daro? Is tikro man ir nelabai svarbu ar tos firmos jau gauna, ar pacios laminuoja, man tik rezultatas rupi...Apie kokybe, tai turejau omeny, kad gerai, tvirtai padarys, tiksliai, geras priemones naudos ir pan,ir kad garantija bus....tiesiog noriu rimtesnes firmos. Nuotraukos neturiu, bet tiksliai zinau kokios noriu bigsmile.gif

šitoje vietoje reiktų pateikti pavyzdį. Tarkim, tos pačios gamyklos muilas. Jo kokybė ta pati ir "Maximoj", ir "Iki", ir "Rimi", ir kituose prekybos centruose.
Noriu pasakyti, kad tiek "rimtoje" firmoje, tiek garaže yra tos pačios kokybės produktas. Čia galioja tuo atveju, jei stiklas iš tikrųjų laminuotas. Būna visokių "padišofkių", tačiau apie jų gamybos technologijas gal dbr nepasakosiu.
Internete laminuoto stiklo foto galima rasti tik medžiagoje iš parodų arba kompu maketuotas iliustracijas. Tikrų darbų, tiesa, yra, bet lb retai.
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2011 03 23, 14:37)

Nezinau kap ten kas, bet SS kokybe gal ir gera bet tai kaina lupa... doh.gif
Atsakyti