Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

Amarcord tokioms durims reikalinga pagrinde gera furnitūra ir tai yra ratukai, tvirtinimo detalės ir užpildas(plokštė,stiklas),tokiom plokštinėm durims žinau ,kad daug kur galima įsigyti troleibusinei sitemai furnitūros.Galiu jei reikia pasiūlyti kas tokia f-ra prekiauja Troleibusinė sistema

linamog nusiųsiu jums į až dėl meistriuko 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote kokios kainos dabar ir akcijos slenkančių sistemų.

pries savaite buvau pasidometi Vesidoj. paskaiciavo spinta pagal mano brezini - spinta ismatavimai 210x250cm. 4 stalciai. kitur lentynos. aliuminiai begeliai. Egger plokste. tikrai nieko ispudingo. kaina apie 2700lt. akcijas siule standartui, t.y. ju internetiniame puslapyje pabraizytiems projekteliams. manes nelabai sudomino.
tiesa sakant nezinau kiek turetu kainuoti panasi spinta...
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2011 06 29, 08:39)
Amarcord tokioms durims reikalinga  pagrinde gera furnitūra ir  tai yra ratukai, tvirtinimo detalės ir užpildas(plokštė,stiklas),tokiom plokštinėm durims žinau ,kad daug kur galima įsigyti troleibusinei sitemai furnitūros.Galiu jei reikia pasiūlyti kas tokia f-ra prekiauja Troleibusinė sistema

linamog nusiųsiu jums į až dėl meistriuko  4u.gif

Mes ieškome tokios sistemos, gal galite patarti kur Vilniuje galėtume rasti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabandykit Komandor salone paziureti. Man rodos jie turi tokias sistemas.
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas nors turite stalčius su Graso firmos begeliais? Ar jų kaina labai skiriasi nuo Blum'ų? blink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, 4u.gif su spintu kainom ir as pasimeciau. virtuvini komplekta darom pas meistriuka kuris dirba pagal patenta, tad ~5m. virtuve paskaiciavo uz ~5000 kazkur. su blum ir egger dabar paprasiau kad paskaiciuotu spinta mazdaug ~2,70m ant ~2,30 kazkur. sako 2700 kazkur. ir cia nieko ypatingo nenoriu, tik triju duru. ir kad butu plokste o ne kazi koks sustras stiklas, kad veidrodi eitu pritaisyt. kazin normali kaina cia? ar nelabai? kazkaip dar nevaiksciojau po baldu salonus ir neklausinejau smile.gif pamaniau gal jus zinot kainas?
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 07 06, 06:39)
Sveikos merginos,  4u.gif  su spintu kainom ir as pasimeciau. virtuvini komplekta darom pas meistriuka kuris dirba pagal patenta, tad ~5m. virtuve paskaiciavo uz ~5000 kazkur. su blum ir egger dabar paprasiau kad paskaiciuotu spinta mazdaug ~2,70m ant ~2,30 kazkur. sako 2700 kazkur. ir cia nieko ypatingo nenoriu, tik triju duru. ir kad butu plokste o ne kazi koks sustras stiklas, kad veidrodi eitu pritaisyt. kazin normali kaina cia? ar nelabai? kazkaip dar nevaiksciojau po baldu salonus ir neklausinejau smile.gif pamaniau gal jus zinot kainas?

Man atrodo kad visai normaliai g.gif ana savaite irgi pas meistriuka darem spinta-garderoba, dydis kazkur 1,80*0,5 (cia spinta)+1,80*1,20 (garderobas) tai 3000....irgi trejos durys, visos plokste.
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 07 06, 07:39)
...ir cia nieko ypatingo nenoriu, tik triju duru. ir kad butu plokste o ne kazi koks sustras stiklas, kad veidrodi eitu pritaisyt...

Jeigu prie plokštės veidrodį klijuojate ("pritaisote"), tai tikrai nieko ypatingo. Manau už tokią kainą ir normali slanki sistema turėtų gautis.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 06 28, 22:16)
Ieskau meistriuko Klaipedoje, galincio suprojektuoti ir irengti sienine spinta stumdomom durim per visa siena. Prasau i AZ.

Paprasysiu visu rasiusiu mamyciu pakartoti man info, per issiziojima issitryniau visas AZ. 4u.gif
Atsakyti
Merginos turiu prasyma, gal kas turit savo braisytu pavyzdeliu isdeliojimu lentybu ir stalciu, niu net neisivaizduoju nuo ko pradeti delioti sad.gif as ten paskui pasistudijavus gal jau pati kaip nors nusibraizyciau, nes buvau issisaugojusi kazkur is SM o dabar neberandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 07 11, 22:48)
Merginos turiu prasyma, gal kas turit savo braisytu pavyzdeliu isdeliojimu lentybu ir stalciu, niu net neisivaizduoju nuo ko pradeti delioti sad.gif as ten paskui pasistudijavus gal jau pati kaip nors nusibraizyciau, nes buvau issisaugojusi kazkur is SM o dabar neberandu sad.gif

aga man irgi aktualu butu, irgi laukiu, nes kaip tik pradejau dabar deliot g.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2011 01 12, 16:42)
as dariausi tokia spinta pas vyra kuris tuo uzsiima (per pazystamus gavau jo kontaktus) tai esu patenkinta darbu. galiu rekomemduoti. si spinta man kainavo 2200lt  (spintos plotis 3m o aukstis 2,5m)user posted imageuser posted image

turiu klausima, reilingas kur nueina iki zemes - jis ten prie grindu kazkaip pritvirtintas ar su kojele?
Atsakyti