Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(linamog @ 2011 06 28, 21:16)
Ieskau meistriuko Klaipedoje, galincio suprojektuoti ir irengti sienine spinta stumdomom durim per visa siena. Prasau i AZ.

ar radote?
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2011 07 14, 11:56)
ar radote?

Viena kontakta pakartotinai gavau, laukiu daugiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2011 07 14, 11:45)
turiu klausima, reilingas kur nueina iki zemes - jis ten prie grindu kazkaip pritvirtintas ar su kojele?

Kad iš nuotraukos nelb matosi. Jei tvarkingai padaryta, tai turėtų vertikalus vamzdis tvirtintis specialioje įvorėje.
Atsakyti
QUOTE(Melodijus @ 2011 07 14, 12:27)
Kad iš nuotraukos nelb matosi. Jei tvarkingai padaryta, tai turėtų vertikalus vamzdis tvirtintis specialioje įvorėje.

Pas mane akmens mases plyteles ir as tos ivores nenoriu tvirtinti prie ju, gal kas zino ar 25cm diametro reilingui yra reguliojamos kojeles?
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2011 07 14, 14:16)
Pas mane akmens mases plyteles ir as tos ivores nenoriu tvirtinti prie ju, gal kas zino ar 25cm diametro reilingui yra reguliojamos kojeles?

niekada neteko apie tokią girdėti :/ Bet tvirtinti būtina, nes ant to vamzdžio guli didelis svoris. Naudojimo metu užkliudysite tą vamzdį ir bus kreivas... Čia mano tokie pamąstymai...
Atsakyti
Merginos kurios jau turit spintas, gal galit pasidalinti informacija, kokio plocio lentynos? kokio plocio kabinamoji dalis standartas? koks aukstis tarp lentynu patogiausias? busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodijus @ 2011 07 14, 19:32)
niekada neteko apie tokią girdėti :/ Bet tvirtinti būtina, nes ant to vamzdžio guli didelis svoris. Naudojimo metu užkliudysite tą vamzdį ir bus kreivas... Čia mano tokie pamąstymai...

Yra tokiu kojeliu, jau nusipirkau ermitaze. Tvirtinsiu kiek kitaip, dvejose sienose.
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 07 15, 06:52)
Merginos kurios jau turit spintas, gal galit pasidalinti informacija, kokio plocio lentynos? kokio plocio kabinamoji dalis standartas? koks aukstis tarp lentynu patogiausias? busiu labai dekinga  4u.gif

Lentynų plotis pagal poreikį, bet nedidesnis kaip 600mm. Toliau nepasieksite arba privalėsite prasiilginti rankas.
Drabužių kabyklų plotis - ~560mm.
Aukštis tarp lentynų 260...350mm. Reiktų atsižvelgti į tai, kokie daiktai bus laikomi tose lentynose.
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
reikia patarimo prieskambario spintai suprojektuot... Noriu joje laikyti ir nesiojama tuo metu avalyne... nenesiojama laikom drabuzineje... kaip geriau irengti vieta avalynei? pasidalinkite patirtimi bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane tai plytelemis kolidorius buvo isklotas, tai sumontavus spinta ir liko batai stoveti ant plyteliu smile.gif
Groteles dar kiek zinau yra. bet nezinau, ar patogu laikyti batelius, pro skylutes juk kulniukai ikristu vis..
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2011 07 18, 09:09)
Pas mane tai plytelemis kolidorius buvo isklotas, tai sumontavus spinta ir liko batai stoveti ant plyteliu smile.gif
Groteles dar kiek zinau yra. bet nezinau, ar patogu laikyti batelius, pro skylutes juk kulniukai ikristu vis..

Pas mus irgi plyteles... bet labai jau daug tos avalynes, ypac vasara, uzejus vaizdelis, kad namie simtakojis apsigyveno bigsmile.gif o kas bus kai dar pats jauniausias seimos narys paags. 5 zmoniu avalyne... Butinai noriu paslept... Paprastos lentynos man kazkodel nelabai patinka - ir del purvo valymo (gi vaikai lieka vaikais), ir dar galvoju, gal geriau turet galimybe transformuot tu lentynu auksti kazkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2011 07 16, 23:41)
Sveiki visi  4u.gif
reikia patarimo prieskambario spintai suprojektuot... Noriu joje laikyti ir nesiojama tuo metu avalyne... nenesiojama laikom drabuzineje... kaip geriau irengti vieta avalynei? pasidalinkite patirtimi  bigsmile.gif

Mane tai irgi domina ax.gif
Niekaip neapsisprendziu ka avalynei laikyti irengti geriausia, vien del to ir prieskambario spintos neuzsakom jau kuris laikas. Nebesinori tempti daugiau schmoll.gif Gal pasidalintumete patirtimi ir idejomis? 4u.gif
Atsakyti