Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(Melodijus @ 2011 08 24, 18:28)
1. O viršutiniai ratukai lūžta ypatingai retai.
2. Kad kiti baldininkai galėtų sutvarkyti duris, reikia žinoti kokios firmos profilis ir koks to profilio pavadinimas.

1. Gal pas mus ir ypač retas atvejis, bet problema su viršutiniais ratukais jau antrą kartą per nepilnus trejus metus. Durys važinėja normaliai, tik labai bilda. Aš nežinau, ar jie lūžta, ar kas nors kito nutinka, bet pirmą kartą meistras mums pakeitė būtent vienų durų viršutinius ratukus.
2. Firma matyt RIVAL. Nors sutartyje tiesiogiai to neparašyta, bet yra rėmelių pavadinimas 3500 SC, o tokie jų tinklalapyje parašyti prie RIVAL. Ar nebus problemų gauti jų ratukus? Ir gal žinote, kiek kainuotų juos pakeisti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 24 rugpjūčio 2011 - 21:21
QUOTE(Saja @ 2011 08 24, 22:20)
1. Gal pas mus ir ypač retas atvejis, bet problema su viršutiniais ratukais jau antrą kartą per nepilnus trejus metus. Durys važinėja normaliai, tik labai bilda. Aš nežinau, ar jie lūžta, ar kas nors kito nutinka, bet pirmą kartą meistras mums pakeitė būtent vienų durų viršutinius ratukus.
2. Firma matyt RIVAL. Nors sutartyje tiesiogiai to neparašyta, bet yra rėmelių pavadinimas 3500 SC, o tokie jų tinklalapyje parašyti prie RIVAL. Ar nebus problemų gauti jų ratukus? Ir gal žinote, kiek kainuotų juos pakeisti?

Nesu su tokiais dirbęs, reiktų matuoti ir žiūrėti ar yra analogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodijus: 25 rugpjūčio 2011 - 22:22
QUOTE(Saja @ 2011 08 24, 16:42)
Iš pokalbių su jais telefonu dėl garantinio remonto.

Gaila sad.gif Kaip tik ėjau šįryt pro Ukmergės g. esantį saloną - parašyta, kad rugpjūčio mėn. dėl techninių kliūčių nedirba.
Atsakyti
Man pasisekė, kad turiu nagingą vyrą, pasipaišėm ir jis pagamino. Jau kiek laiko naudojamės ir nebuvo problemų. Nors iš pradžių truputį nejauku, vis atrodydavo, kad durys iškris (nes man darbe buvo tokia problema su spintos stumdomomis durimis wub.gif ), bet viskas tvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(Milra @ 2011 08 26, 11:31)
Man pasisekė, kad turiu nagingą vyrą, pasipaišėm ir jis pagamino.

Baltai pavydžiu Jums mirksiukas.gif Deja, ne visų vyrai tokie nagingi ar polinkį/laiko tam turi.
Atsakyti
Labadiena. O mes kiek turime namuose spintų tai tik iš Slenkančių sistemų buvome užsisakę ir kažkaip jie visiškai mūsų nenuvylė. Jau keli metai jokių problemų. Ir kaip tik dabar vaikams į kambarį norėjau užsakyti iš Slenkančių sistemų, bet pasirodo gal jie tikrai bankrutuoja, nei vienas jų salonas nedirba. Nebežinau dabar kur užsisakyti spintą? Kas dar neblogai daro? Gal Vesida?
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2011 09 08, 10:58)
Labadiena. O mes kiek turime namuose spintų tai tik iš Slenkančių sistemų buvome užsisakę ir kažkaip jie visiškai mūsų nenuvylė. Jau keli metai jokių problemų. Ir kaip tik dabar vaikams į kambarį norėjau užsakyti iš Slenkančių sistemų, bet pasirodo gal jie tikrai bankrutuoja, nei vienas jų salonas nedirba. Nebežinau dabar kur užsisakyti spintą? Kas dar neblogai daro? Gal Vesida?

Puiki įmonė TAUBALDIS. Kokybe kolkas per 10m. nenusivylė nei vienas iš mano klientų, nei aš pati. Yra salonas ir Vilniuje.
Atsakyti
Dvejojau, ar gaminti vaikų kambaryje spintą su stumdomomis durimis, ar su atidaromomis, ir pasigaminome su stumdomomis, ir dabar gailiuosi, nes nepatogu, nes vienos durys dengia du skyrius, dar ir stalčiai yra... Dabar daryčiau kitaip.
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 09 12, 21:22)
Dvejojau, ar gaminti vaikų kambaryje spintą su stumdomomis durimis, ar su atidaromomis, ir pasigaminome su stumdomomis, ir dabar gailiuosi, nes nepatogu, nes vienos durys dengia du skyrius, dar ir stalčiai yra... Dabar daryčiau kitaip.

Jei gyvenate bute, tai įtariu, kad spinta dviejų durų, o durys apie 1m pločio... Tada tikrai nepatogu. Pasitaiko, kad taupant pinigus, nusispjaunama į praktiškumą sad.gif Mesk foto į forumą, panagrinėsime. Lai kiti mokosi iš svetimų klaidų.
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 09 12, 21:22)

Blogiausia, kad niekas nepatare, kaip daryti, ar uzsidengs kas nors, ar patogu bus prieiti prie stalciu.Dabar tik padare spinta ir jau jums mintys, daryciau viska kitaip, apmaudu istikro.
Atsakyti
Mes turim nisa koridoriuje, 220 aukstis, 200 plotis, 75 cm gylis.
Neisivaizduoju kiek tu pertvaru gali buti. Ar uzteks dvieju tu slenkanciu sistemu, ar jau reikia triju? Jei trys, tai ar nebus persiauros? blush2.gif
O gylis 75 cm ar bus gerai, ar uzteks plocio pakabint paltams? Juk dar kazkiek uzsides ant paciu duru g.gif
Atsakyti
QUOTE(goldmine @ 2011 10 01, 13:33)
Mes turim nisa koridoriuje, 220 aukstis, 200 plotis, 75 cm gylis.
Neisivaizduoju kiek tu pertvaru gali buti. Ar uzteks dvieju tu slenkanciu sistemu, ar jau reikia triju? Jei trys, tai ar nebus persiauros?  blush2.gif
O gylis 75 cm ar bus gerai, ar uzteks plocio pakabint paltams?  Juk dar kazkiek uzsides ant paciu duru g.gif

Tikrai uzteks dvieju duru.
Atsakyti