Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(goldmine @ 2011 10 01, 13:33)
Mes turim nisa koridoriuje, 220 aukstis, 200 plotis, 75 cm gylis.
Neisivaizduoju kiek tu pertvaru gali buti. Ar uzteks dvieju tu slenkanciu sistemu, ar jau reikia triju? Jei trys, tai ar nebus persiauros?  blush2.gif
O gylis 75 cm ar bus gerai, ar uzteks plocio pakabint paltams?  Juk dar kazkiek uzsides ant paciu duru g.gif

Jei gaminsite 3 duris, vienų durų plotis bus 676mm, jei 2 - 998mm (čia apytiksliai). Ekonominiu požiūriu pigiau gaminti 2 duris, bet praktiškiau, jei durų bus 3. Norint tiksliai atsakyti į tavo klausimą reiktų žinoti vidaus konstrukciją. Kalbant bendrai, gali būti ir 3, ir 2 durys.
Atsakyti
QUOTE(Melodijus @ 2011 10 06, 22:44)
Jei gaminsite 3 duris, vienų durų plotis bus 676mm, jei 2 - 998mm (čia apytiksliai). Ekonominiu požiūriu pigiau gaminti 2 duris, bet praktiškiau, jei durų bus 3. Norint tiksliai atsakyti į tavo klausimą reiktų žinoti vidaus konstrukciją. Kalbant bendrai, gali būti ir 3, ir 2 durys.

Bet jei būtų klausimas ar būtina daryti 3 duris ir ar galima 2, aš rinkčiaus tik 2...Man asmeniškai 3 nepatogu
Atsakyti
Sveikos, mes savo dvi spintas daremes Vesidoj. Ilgai rinkomes buvo neskubu, apvaziavaom slenkancias sistemas, emira, tris vesidas. turejome tilpti i 4000 Lt.
Viena koridoriuj su veidzrodziu ir kita miegamajame, sumokejom 3800 Lt.

Vesida buvom jau isdeje i suns dienas nes projektuotojos nesugebedavo nieko mums pasiuklyti arba nenoredavo nesugebedavo tinkamai patarti, nors visa gimine spintas darese ten, ir viskas priklauso tik nuo to ant kokios projektuotojos papulsite. Galiausiai dar nuvaziavome i Vesida Domus gelerijoj, tai ten ir uzsisakem. Konsultavo pagyvenusi moteris sakyciau lenke, kuri sugebejo greit viska paskaiciuoti pritaikyti spinta kaip standartine ir dar patarimu dave ka daryti ko ne. Super, savo spintom esam labai patenkinti. Galiu dar ir foto atrasti jeigu kam reikia?smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 10 10, 22:02)
Super, savo spintom esam labai patenkinti. Galiu dar ir foto atrasti jeigu kam reikia?smile.gif

Čia ir klaust nereikia - aišku, kad būtų įdomu pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
miegamojo user posted image
kadangi esu zemo ugio, pakabinamiems drabuziams darem dviems aukstais, vyrui svarkams virsui, mano apacioje.
user posted image
Atsakyti
Nenoriu labai grūzint, bet pasigedau plintuso (cokolio) po stalčiais ir kampukų spalva labai į akį lenda (nesuderinta su plokšte). Pradžiai tiek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodijus @ 2011 10 11, 12:34)
Nenoriu labai grūzint, bet pasigedau plintuso (cokolio) po stalčiais ir kampukų spalva labai į akį lenda (nesuderinta su plokšte). Pradžiai tiek wink.gif

o Jus cia gal koks spintu expertas? smile.gif nelabai suprantu kokio cokolio po stalcias? ten yra lenta po apatiniu ir tiek. o seip kampuku spalvos gyvenime nepastebesiu nes spinta reikalinga tik tam kad butu drabuziai sudeti ir ji beveik visada uzdaryta, ziuriu pacia spinta o ne i jos baltos spalvos kampukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 10 11, 13:51)
o Jus cia gal koks spintu expertas? smile.gif

O kada, Jūsų nuomone, žmogus gali save laikyti spintų ekspertu?

nelabai suprantu kokio cokolio po stalcias? ten yra lenta po apatiniu ir tiek. o seip kampuku spalvos gyvenime nepastebesiu nes spinta reikalinga tik tam kad butu drabuziai sudeti ir ji beveik visada uzdaryta, ziuriu pacia spinta o ne i jos baltos spalvos kampukus  4u.gif

Ok, pateikiu pavyzdį user posted imagepilnas dydis

Čia abu stalčių blokai turi cokolį (plintusą). Ar matote vertikalaus skydo tvirtinimą?
Sakote niekada nematysite kampukų? Aš sakyčiau, nekreipsite į juos dėmesio, bet jie visada bus matomi.

P.S. Į viską galima būtų nekreipti dėmesio, jei nekalbėtume, kad taip dirba viena pirmaujančių firmų Lietuvos rinkoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodijus: 12 spalio 2011 - 09:51
QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 10 11, 12:51)
nes spinta reikalinga tik tam kad butu drabuziai sudeti ir ji beveik visada uzdaryta, ziuriu pacia spinta o ne i jos baltos spalvos kampukus  4u.gif

Save gerbiantis baldžius nedės tokios spalvos kampukų niekad, kai jie kainuoja tą patį bet kurios spalvos, ir visai nesvarbu ar drabužiai užstos ar ne (o jie tikrai nevisi užstos).Paprasčiausiai turėjo baltų sočiai juos ir sudėjo

Kaina aš irgi sakyčiau nelabai protinga, kad ir už 2...

Kokia čia firma taip daro???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furtado: 12 spalio 2011 - 10:05
QUOTE(Furtado @ 2011 10 12, 11:04)
Save gerbiantis baldžius nedės tokios spalvos kampukų niekad, kai jie kainuoja tą patį bet kurios spalvos, ir visai nesvarbu ar drabužiai užstos ar ne (o jie tikrai nevisi užstos).Paprasčiausiai turėjo baltų sočiai juos ir sudėjo

Kaina aš irgi sakyčiau nelabai protinga, kad ir už 2...

Kokia čia firma taip daro???

Pritariu del kampuku ir del kainos, brangoka.
Atsakyti
QUOTE(Melodijus @ 2011 10 12, 09:41)
O kada, Jūsų nuomone, žmogus gali save laikyti spintų ekspertu?
Ok, pateikiu pavyzdį user posted imagepilnas dydis

Čia abu stalčių blokai turi cokolį (plintusą). Ar matote vertikalaus skydo tvirtinimą?
Sakote niekada nematysite kampukų? Aš sakyčiau, nekreipsite į juos dėmesio, bet jie visada bus matomi.

P.S. Į viską galima būtų nekreipti dėmesio, jei nekalbėtume, kad taip dirba viena pirmaujančių firmų Lietuvos rinkoje.

Dekui uz visus komentarus, bet del cokolio tai mes patys praseme jo nedeti nes mums negrazu. Idejau savo spinta tuo tikslu kad gal kam patiks tokia ideja ir tiek. o uz viena spinta sumoketi, 2000, o uz kita 1800, is vokiskos plokstes tikrai nera brangu. Na bet cia Jums spresti, Jus zinote kur pigiau. Sekmes visiems laukiant kas ides naujas spintas, kad galetumet komentuoti smile.gif
Atsakyti
Nesusikalbėjome visiškai sad.gif

Nuo plokštės gamintojo spintos (ar kito gaminio) kokybė nepriklauso.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodijus: 12 spalio 2011 - 12:14