Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(Borzika @ 2010 05 03, 00:08)
Bet bus pigesnis už plokštę, padengtą pvz. odos pakaitalu/dirbtine oda.

Na cia jau priskiriu prie egzotiku.. visi ratanai, faneruota, dazyta plokste, taip pat bambuko plokste. Minejau tik laminuota plokste pirmai.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 05 02, 22:02)
Nematau nieko panašaus.
Nereikėjo apsiribot 1 žodžiu - galėjot ir plačiau pakomentuot, kas tokio žiauraus tame yra...

Lyginu su savo neseniai daryta. 4 durys po 0.9 m su matinio stiklo intarpais, viduj 2 dalys lentynų, 2 dalys kabinamiems ( 4 kabyklos) būtų kainavę 1900 lt. (Mums buvo kita kaina, nes turėjom truputį savo medžiagų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edinka: 03 gegužės 2010 - 09:15
Nežinau man gerai ,žinomi meistrai per savaitę pagamins tikuos penktadienį matyti rezultatą,o šiandien baigia sutverti miegamo spintą ,ardėm ir šiltinom spintos viduje esančią sieną nes labai pelijo,tai tie meistrai man aiškina kad spintos durys,ypač žiemą visada turi būti šiek tiek pravertos g.gif gal kas su tokia problema susidūrę
Atsakyti
QUOTE(andrius_p @ 2010 05 02, 23:47)
veidrodzio uzpildas brangesnis uz bet kuria laminuota plokste.. O jei dar tonuotas kazkiek tai dar brangesnis..

ka reiskia tonuotas veidrodis?
GAGA as manau, kad kaina normali tikrai.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 05 03, 13:49)
ka reiskia tonuotas veidrodis?
GAGA as manau, kad kaina normali tikrai.

Tonuotas, t.y. pvz brozinio arba pilko atspalvio.
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2010 05 03, 15:36)
Tonuotas, t.y. pvz brozinio arba pilko atspalvio.

O cia kaip su tais atspalviais, koki geriau imti?
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 05 03, 18:00)
O cia kaip su tais atspalviais, koki geriau imti?

Jei veidrodis bus naudojamas pagal paskirtį, tada labiau rekomenduočiau paprastą netonuotą, o jei kaip dekoras ar interjero detalė, tada siūlyčiau tonuotą, o spalvą ar bronzinę, ar pilką, tai jau prie interjero reiktų derint.
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2010 05 02, 21:21)
Tai ir aš taip galvoju,juk plokštė pigiau nei veidrodis ar aš klystu g.gif

Na yra tokių plokščių ypatingai itališkos ir vokiškos kur kaina žymiai didesnė už bent kokį kad ir graviruotą veidrodį, kas dėl pigumo tai yra labai pigios lenkiškos Kronopolio plokštės, aišku daug kas priklauso ir nuo profilio.Yra daug visokių niuansų ir visada galima pasirinkti iš tokios didelės pasiūlos.
Atsakyti
Gal kas galėtų parekomenduoti nestandartinių baldų gamintoją Klaipėdos apskrityje. Reikia drabužinės. Lauksiu rekomendacijų į AŽ.
Atsakyti
o man ta spinta atrodo labai nepraktiska g.gif nei vieno stalciaus bigsmile.gif turetu buti labai nepatogi vaikui, kai reiks susirasti toliau lentynoje esancius daiktus doh.gif iskuis viska priekyje bigsmile.gif
o del kainos, tai man atrodo nemaza, nes nieko ypatingo nera joje, tik plokstes susipjauti ir sumontuoti, nei stalciu rinkti, nei begeliu pirkti g.gif nei dar ko smile.gif neverta tu pinigu, nebent kokios brangios plokstes g.gif
lyginu kaina su saviske prieskambarine- plotis apie 2m, aukstis 2.8m, gylis 0.7m. durys paprastos plokstes su 3 matinio stiklo intarpais apie 800lt, viduje, trys dideli stalciai, dvi isvaziuojamos lentynos batams, kitkas paprastos lentynos kainavo apie 800 lt su visu darbu, rinko labai kruopsciai, vizualiai rodydami ir klausdami, ar tikrai esu tikra, kad noriu tokiame aukstyje, o ne auksciau ar zemiau bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2010 05 04, 18:20)
Reikia drabužinės.

Pirmoje temos žinutėje yra nuoroda į temą apie drabužines.
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2010 05 03, 09:54)
Nežinau man gerai ,žinomi meistrai per savaitę pagamins tikuos penktadienį matyti rezultatą,o šiandien baigia sutverti miegamo spintą ,ardėm ir šiltinom  spintos viduje esančią sieną nes labai pelijo,tai tie meistrai man aiškina kad  spintos durys,ypač žiemą visada turi būti  šiek tiek pravertos g.gif gal kas su tokia problema susidūrę

Nu va, pas mus buvo šita problema blink.gif Nežinau kaskitą žiemą bus unsure.gif Mes turim miegamajam pasidarę spintą per visą kambario plotį, tai aš sakiau iškart ,kad riek šiltinti tą sieną, nes ji yra kaip ir lauko, už jos koridorius su liftais, dar per nesandarias laiptinės duris pripučia vistiek. Kažkada sovietiniais laikais, tai ten radiatorius veikė, apšildė tą sieną, o db tai jaučias kokia ji šalta būna blink.gif Tai ką, vyras nesutiko, sako nesamonė, nereik čia nieko šiltint. TAi aš žiemą vieną dieną radau visas sienas šlapias blink.gif žiūriu varva vanduo visur doh.gif Buvo labai staigi temperatūrų kaita, tai va kaip blokas sureagavo. O spintos durys tai pastoviai pas mus praviros būdavo ir yra, nes nespėju aš jų darinėt su mažąja.. Nebent tuo va būtent metu uždaryta buvo g.gif
Atsakyti