Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(janna @ 2010 05 10, 09:11)
paskaiciavo keli gamintojai mano drabuzines vidu. kainos skiriasi zenkliai. maza to... paradoksalus dalykas: su pigesne plokste, gavau didesne kaina.

dar man iskylo klausymas: del ko gamintojai taip uzslaptina samata gamybos. na, atrodo, kad kesinuosi i valstybine paslapti  g.gif

o as tik noriu zinoti: plokste X, n kvadratu - y lt, tvirtinimo detales - Z lt,  gamybos kastai Flt. pelnas - A proc. Viso: .....lt.

laukiu treciojo asakymo. rolleyes.gif

Gal pasisakysiu visai kvailai ir ne į temą, bet man šovė tokia mintis: Dauguma (o gal net visi (?) ) gamintojų prašo avanso maždaug 30%. Tai gal už tuos procentus ir superka viską, t.y. plokštes, tvirtinimo detales ir pan smile.gif Likusi dalis - pelnas. Na gal dar gamybos kaštai
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 05 10, 09:39)
Gal pasisakysiu visai kvailai ir ne į temą, bet man šovė tokia mintis: Dauguma (o gal net visi (?) ) gamintojų prašo avanso maždaug 30%. Tai gal už tuos procentus ir superka viską, t.y. plokštes, tvirtinimo detales ir pan smile.gif Likusi dalis - pelnas. Na gal dar gamybos kaštai

Pries puse metu jau rasiau ta tema. Pats gaminausi dvi spintas. 250x240x70. Medziagos geros, plokstes kokybiskos, profiliai aliuminio. Duris pagamino firma, vidaus plokstes taip pat pagamino firma. Tiksliai kainos nepamenu, bet apie 1500 uz abi spintas. Abi imones uzsidirbo uz darba, as tik susirinkau. Rezultate - mano dvi spintos kainuoja dukart maziau, nei viena spinta is firmos.
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2010 05 10, 12:01)
Pries puse metu jau rasiau ta tema. Pats gaminausi dvi spintas. 250x240x70. Medziagos geros, plokstes kokybiskos, profiliai aliuminio. Duris pagamino firma, vidaus plokstes taip pat pagamino firma. Tiksliai kainos nepamenu, bet apie 1500 uz abi spintas. Abi imones uzsidirbo uz darba, as tik susirinkau. Rezultate - mano dvi spintos kainuoja dukart maziau, nei viena spinta is firmos.

Kazkodel netikiu, nes vien tik durys dviem tokiom nisoms kainuoutu panasiai tiek.
Atsakyti
QUOTE(andrius_p @ 2010 05 09, 00:16)
Norit pamatyti spintos gaminimo procesa? ar pamatyti kaip atrodo sumontuota spinta?

Ne,man reikia viso gaminimo proceso.Mat mano vyriskis uzsispyre pats pagaminti man spinta,tai galvoju kaip cia jam atmusus ta fantazija lotuliukas.gif Tai va ieskau pavyzdzio gaminimo,bet googlej neradau schmoll.gif
Atsakyti
DOMINUKE, 2 spintas pats pasigamino acuktuvaz. Parašykit jam - gal jis jums kuo pagelbėti galės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 05 14, 09:30)
DOMINUKE, 2 spintas pats pasigamino acuktuvaz. Parašykit jam - gal jis jums kuo pagelbėti galės smile.gif

Dekui.Bet kazin nores zmogus dalintis informacija g.gif blush2.gif
Atsakyti
O norėdamos pasteirauti, kiek kainuotų tam tikroje firmoje norima spinta, spintos projektą siunčiate pasidariusios su kokia specialia programa? Ar tik nurodote išmatavimus, kiek eilių lentynų ir kiek stalčių norite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čelsė: 14 gegužės 2010 - 09:57
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 05 14, 10:53)
Dekui.Bet kazin nores zmogus dalintis informacija g.gif  blush2.gif

na mes irgi gaminomes spintas, bet smulkiai viska papasakot kaip daryt uzimtu labai daug laiko, tai galim nebent atsakyt i konkrecius klausimus. medziagas pirkomes kaune. 2.50x2.50 ismatavimu spinta su trim durim, vienos durys - veidrodis, viduje pakabos, lentynos ir du stalciai su pilno istraukimo begeliais... gaunasi 1100 lt. apsimoka paciam daqrytis. beje jei nuspresit nebedaryt, galim pagamint, vis pigiau nei firmoj, o spinta bus kokybiska. spintos foto

user posted image:

Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 05 10, 09:11)
o as tik noriu zinoti: plokste X, n kvadratu - y lt, tvirtinimo detales - Z lt,  gamybos kastai Flt. pelnas - A proc. Viso: .....lt.

QUOTE(konfetee @ 2010 05 10, 09:39)

sakot GAL???? g.gif įdomiai. Nesuprantu, atrodo, kad įmonės turi visiems gaminti už dyką. Juk tai ne sistema: perku - parduodu. Užsisakote nestandartinį gaminį salone. Kokie jo kaštai? padiktuosiu: salonas (nuoma, komunaliniai mokesčiai), pardavimų vadybininkė (aptarnauja, skaičiuoja), vadybininkas (matuoja, važiuoja, derina), gamyba - pjauna, laminuoja, pakuoja, dėlioja, veža, nuoma, įrenginių amortizacija, komunalinės išlaidos, montuotoja namuose, įrankių amortizacija + medžiagų savikaina. Dar yra tokia išlaidų dalis: vadovai, buhalterija....Taigi, medžiagų savikaina tai yra viena dalis viso to mechanizmo. Kažin kiek su tokiom nuolaidom ten pelno lieka šiais laikais? Kuras brangsta, elektra brangsta...

Kaip kažkas teisingai sakė - nori sutaupyt 50 proc., imk plokštės lapą, laminato juostą, pjūklą, lygintuvą, klijų ir į darbus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempel: 18 gegužės 2010 - 13:17
QUOTE(pempel @ 2010 05 18, 14:08)
sakot GAL????  g.gif  įdomiai. Nesuprantu, atrodo, kad įmonės turi visiems gaminti už dyką. Juk tai ne sistema: perku - parduodu. Užsisakote nestandartinį gaminį salone. Kokie jo kaštai? padiktuosiu: salonas (nuoma, komunaliniai mokesčiai), pardavimų vadybininkė (aptarnauja, skaičiuoja), vadybininkas (matuoja, važiuoja, derina), gamyba - pjauna, laminuoja, pakuoja, dėlioja, veža, nuoma, įrenginių amortizacija, komunalinės išlaidos, montuotoja namuose, įrankių amortizacija + medžiagų savikaina. Dar yra tokia išlaidų dalis: vadovai, buhalterija....Taigi, medžiagų savikaina tai yra viena dalis viso to mechanizmo. Kažin kiek su tokiom nuolaidom ten pelno lieka šiais laikais? Kuras brangsta, elektra brangsta...

Kaip kažkas teisingai sakė - nori sutaupyt 50 proc., imk plokštės lapą, laminato juostą, pjūklą, lygintuvą, klijų ir į darbus  biggrin.gif

Kategoriskai nesutinku. Gaminausi pats - braiziausi, matavausi ir susirinkau. Visus kitus darbus atliko firmos - persikele brezinius pas save, apdorojo, supjauste plokstes, uzlaminavo, sumontavo duru remus ir panasiai. Zodziu padare konstruktoriu. Tos firmos taip pat turi patalpas, darbuotojus, dizainerius, valdzia ir panasiai. Jie dirba ir uzsidirba.
Konstruktoriu surinkau per grubiai 8 darbo valandas. Sutaupiau velgi grubiai 2-2,5Tukst Lt. Norit pasakyt, kad cia ne plesikavimas?
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2010 05 18, 14:35)
Konstruktoriu surinkau per grubiai 8 darbo valandas. Sutaupiau velgi grubiai 2-2,5Tukst Lt. Norit pasakyt, kad cia ne plesikavimas?

Kategoriškumas nėra geras bruožas. Aš nieko nenoriu pasakyt. Visgi sakot, kad GAMINOTĖS pats. taigi, ir sutaupėt. Pats braižėt, darėt. Atkrinta labai daug grandžių smile.gif

plius, visada pamirštama prekių kokybė. Sakot, visų gaminių kokybė panaši? nežinau. Asmeniškai nesusidūrusi. Bet tos didesnės įmonės juk atstovauja kitas užsienio kompanijas.

Kad "garažinis" meistras gali pagaminti tokią pačią kokybišką spintą, tai sutinku 100 proc. Dažnai tai būna net tų pačių didelių įmonių darbuotojai. Tiesiog jų kaina būna "gryna". Didmeninė produkto kaina+darbas. Atkrenta dar netiesioginių išlaidų, kurių turi įmonės.
dabar iš asmeninės patirties. Plokštės kokybė: kas tai? kam ji reikalinga? tarkim spintai man tiktų pati pigiausia plokštė, kad ir lenkiška ar lietuviška. o vat stalą jau gaminčiausi iš geresnės, tuo pačiu ir brangesnės vokiškos plokštės. Ir svarbu laminavimo kokybė. Turiu čia lenkiška staliuką, visos briaunos jau atšokę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempel @ 2010 05 18, 15:11)
plius, visada pamirštama prekių kokybė. Sakot, visų gaminių kokybė panaši? nežinau. Asmeniškai nesusidūrusi. Bet tos didesnės įmonės juk atstovauja kitas užsienio kompanijas.

aš esu susidūrus. Pas mūsų pažįstamus, kaip taisyklė, kas gaminosi iš pigesnių medžiagų, pas tuos įlinko durys. 3 atvėjai.
Aišku, ne taisyklė, kad taip kitiems atsitiks, bet toks sutapimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 18 gegužės 2010 - 15:30