Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos Centras

QUOTE(Prince @ 2010 06 04, 09:02)
Na merginos kur visos g.gif

na pas mus klaipedoje beda visai nei cinko nera nei tu skruzdziu kapsuliu

Aš po joninių važiuosiu į palangą 10 dienų, galėčiau nupirkti jei dar nerasi, tik aš tą cinką žinau, o skruzdžių nežianau, reiktų tikslaus pavadinimo ir firmą 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pamena adresa Vilniuje kur tas skruzdziu kapsules parduoda?
Papildyta:
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 06 04, 08:04)
Aš po joninių važiuosiu į palangą 10 dienų, galėčiau nupirkti jei dar nerasi, tik aš tą cinką žinau, o skruzdžių nežianau, reiktų tikslaus pavadinimo ir firmą 4u.gif

cinka tai rasiu
Papildyta:
Kazko negaunu is Bikovos tepinelio atsakymo jauciu reikia paciai parasyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 06 04, 10:12)
Gal kas pamena adresa Vilniuje kur tas skruzdziu kapsules parduoda?
Papildyta:

cinka tai rasiu
Papildyta:
Kazko negaunu is Bikovos tepinelio atsakymo  jauciu reikia paciai parasyti smile.gif

paziurek ka radau ar ne situ tau kapsuliu kazin reikia g.gif

http://www.tianshi.l...es_skruzdes.php
Atsakyti
sveikutes ,siandien vaziuoju pas Bykova ,vakar skambinomes del tyrimu atsakymu ,tai ji nieko nekomentavo liepe atvaziuoti ,tai jau kazka rado,kazkaip neramu doh.gif ,si savaitgali vaziuoju i Vilniu galeciau paieskoti tu skruzdiu kapsuliu,gal kasciau kur ax.gif
Atsakyti
Siti situ,bet vienoje vietoje Klaipedoje buvau sake nebeturi,o kitu kontaktu nebeturiu.Tai gal viena mergaite man suorganizuos vilniuje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nora24 @ 2010 06 04, 08:15)
sveikutes ,siandien vaziuoju  pas Bykova ,vakar skambinomes del tyrimu atsakymu ,tai ji nieko nekomentavo liepe atvaziuoti ,tai jau kazka rado,kazkaip neramu doh.gif ,si savaitgali vaziuoju i Vilniu galeciau paieskoti tu skruzdiu kapsuliu,gal kasciau kur ax.gif

Na jau geriaus ras ,nei nieko neras.nepergyvenk
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 06 04, 07:17)
Siti situ,bet vienoje vietoje Klaipedoje buvau sake nebeturi,o kitu kontaktu nebeturiu.Tai gal viena mergaite man suorganizuos vilniuje smile.gif
Papildyta:

Na jau geriaus ras ,nei nieko neras.nepergyvenk

dar vieni yra :

http://www_coral-clu...r.php?vaiid=189
Atsakyti
sveikos,
turbūt pamenat, kad skeptiškai buvau nusiteikus dėl Rygos ir nežadėjau artimiausiu metu ten vėl važiuoti. Tai atėjau prisiduoti, kad po ilgų vyro įkalbinėjimų, pasidaviau ir šiandien dar kartą nuvažiavome pas Bykovą. Ji buvo sakius, kad pagal mūsų darytus tyrimus būtinai reikia atvažiuoti ir reiks paskirti gydymą.
Tad šiandien buvo mūsų antrasis vizitas. Jo metu papasakojau, kad nebegeriu jokių vaistų, kad vaikštau į akupunktūrą ir homeopatinius žirniukus naudoju, kad jaučiuosi puikiai ir pan. Ji pagyrė, pažiūrėjo atsivežtus turimus (turėjau keletą darytą mėn. po jos tyrimų). Dar prirašė keletą tyrimų pasikartoti LT, paėmė vyro kraujo įvairiems tyrimams ir ... sekančią savaitę darysim pirmąją LIT.
Jausmai tai dvejopi -netikiu ir nenoriu tų LIT. Bet vyras įkalbinėja, kad reiktų pabandyti, nes kitų variantų nebežinom doh.gif Tai žodžiu, pasimetime doh.gif Geriau būtų šiandien tą LIT atlikę, kad jau buvau atvažiavus. O tai iki kitos savaitės dar galiu apsigalvoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2010 06 07, 15:22)
sveikos,
turbūt pamenat, kad skeptiškai buvau nusiteikus dėl Rygos ir nežadėjau artimiausiu metu ten vėl važiuoti. Tai atėjau prisiduoti, kad po ilgų vyro įkalbinėjimų, pasidaviau ir šiandien dar kartą nuvažiavome pas Bykovą. Ji buvo sakius, kad pagal mūsų darytus tyrimus būtinai reikia atvažiuoti ir reiks paskirti gydymą.
Tad šiandien buvo mūsų antrasis vizitas. Jo metu papasakojau, kad nebegeriu jokių vaistų, kad vaikštau į akupunktūrą ir homeopatinius žirniukus naudoju, kad jaučiuosi puikiai ir pan. Ji pagyrė, pažiūrėjo atsivežtus turimus (turėjau keletą darytą mėn. po jos tyrimų). Dar prirašė keletą tyrimų pasikartoti LT, paėmė vyro kraujo įvairiems tyrimams ir ... sekančią savaitę darysim pirmąją LIT.
Jausmai tai dvejopi -netikiu ir nenoriu tų LIT. Bet vyras įkalbinėja, kad reiktų pabandyti, nes kitų variantų nebežinom  doh.gif  Tai žodžiu, pasimetime  doh.gif Geriau būtų šiandien tą LIT atlikę, kad jau buvau atvažiavus. O tai iki kitos savaitės dar galiu apsigalvoti  blush2.gif

sveika 4u.gif
ko tais pas mane irgi labai daznai pastaruoju metu pradejo uzeiti tie keisti jausmai del LIT doh.gif
tik man dar apsigalvojimui daug laiko biggrin.gif Bet gal geriau neapsigalvokim - nei jus, nei mes mirksiukas.gif ir lauksiu as ispudziu pirmuju thumbup.gif dar tau klausimas - kaip nustatet, kad kita savaite LIT daryt? pagal spejama ovuliacija ar kaip? g.gif
O mes siandien pridavem genetikams kraujo ax.gif ziuresim, kokiu chromosomu anomaliju ras ar neras doh.gif nu net pati netikiu, kad pasidaviau itakai pasidaryti genetinius tyrimus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2010 06 07, 16:22)
sveikos,
Jausmai tai dvejopi -netikiu ir nenoriu tų LIT. Bet vyras įkalbinėja, kad reiktų pabandyti, nes kitų variantų nebežinom  doh.gif  Tai žodžiu, pasimetime  doh.gif Geriau būtų šiandien tą LIT atlikę, kad jau buvau atvažiavus. O tai iki kitos savaitės dar galiu apsigalvoti  blush2.gif

Saunuolis TB 4u.gif Aisku, jums galbut tik tu LIT ir tereikia, juk pastoti sekasi neblogai (jei neklystu, tai po IUI visada pastodavai). O bandyti reikia viska, kad tik leliukai greiciau pas mus ateitu. nepersigalvok, kad paskui praejus ilgesniam laikui saves negrauztum, kad galejai tai anksciau pasidaryti. Bykova man patinka tuom, kad ji ziuri realia situacija ir negruda be reikalo jokiu vaistu. Ji visu pirma apsidaro tyrimus, o paskui jau kazka skirai, o jei nereikia, tai ir neskiria. Kiti gydytojai "ïs akies" nustato liga ir paskiria vaistus.
Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2010 06 07, 15:49)
Saunuolis TB  4u.gif  Aisku, jums galbut tik tu LIT ir tereikia, juk pastoti sekasi neblogai (jei neklystu, tai po IUI visada pastodavai). O bandyti reikia viska, kad tik leliukai greiciau pas mus ateitu. nepersigalvok, kad paskui praejus ilgesniam laikui saves negrauztum, kad galejai tai anksciau pasidaryti. Bykova man patinka tuom, kad ji ziuri realia situacija ir negruda be reikalo jokiu vaistu. Ji visu pirma apsidaro tyrimus, o paskui jau kazka skirai, o jei nereikia, tai ir neskiria. Kiti gydytojai "ïs akies" nustato liga ir paskiria vaistus.
Sekmes jums  4u.gif

drinks_cheers.gif tai va, as irgi galvoju, kad jei pradejom, reik eit iki galo. Nes ir laikas nestovi, ir siaip, kam daryt tas pertraukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 06 07, 15:41)
dar tau klausimas - kaip nustatet, kad kita savaite LIT daryt? pagal spejama ovuliacija ar kaip?  g.gif

žinok, dėl kitos savaitės tai keistai. Man spėjama ovuliacija turėtų būti šią savaitę. Bet aš šią savaitę dar kartą atvažiuoti negaliu. O Bykova ir sako, pirmą kartą nesvarbu, galim bet kurią ciklo dieną. O jau antrą kartą tai taikysime per O. Kažkada anksčiau buvo minėjus, kad abu kartus reiks taikyti per O g.gif
Ji labai prisirišo prie vyro tyrimų. Jam paėmė kraują ištyrimui, ar gali būti donoru. Tai sakė, jog labai svarbu, kad nebūtų didesnės nei savaitė pertraukos tarp jo tyrimo ir mano LIT. Nu aš ne gydytoja, tad nelabai ir supratau priežasties g.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2010 06 07, 15:41)
O mes siandien pridavem genetikams kraujo  ax.gif  ziuresim, kokiu chromosomu anomaliju ras ar neras  doh.gif  nu net pati netikiu, kad pasidaviau itakai pasidaryti genetinius tyrimus  doh.gif

Linkiu, kad nieko nerastų 4u.gif Ir gal žiūrėk tuo pat metu startuosim? Mes IUI planuojam rugpjūčio mėn. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(wow.as @ 2010 06 07, 15:49)
Saunuolis TB  4u.gif  Aisku, jums galbut tik tu LIT ir tereikia, juk pastoti sekasi neblogai (jei neklystu, tai po IUI visada pastodavai). O bandyti reikia viska, kad tik leliukai greiciau pas mus ateitu. nepersigalvok, kad paskui praejus ilgesniam laikui saves negrauztum, kad galejai tai anksciau pasidaryti.

Aha, pastojus buvau IUI pagalba. Darėm viso 4 IUI, iš jų 3 su stimuliacijom, o viena natūraliam cikle. Tai per visas stimuliuotas IUI pastojau. Keista, kad tų stimuliacijų reikdavo, nes O kiek žiūrėjo ir taip vyksta g.gif
Iš esmės, aišku nesvarbu. Kad tik išsilaikytų žirniukas, ar stimuliuotam, ar nestimuliuotam cikle.
Tikiuosi, kad ir šį kartą IUI pavyks. Nes juk visaip būna. Man tiek kartų tie IUI pasisekė, kad tik nebūtų šis kartas kitoks doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerzaka: 07 birželio 2010 - 17:24
QUOTE(kerzaka @ 2010 06 07, 17:29)
*žinok, dėl kitos savaitės tai keistai. Man spėjama ovuliacija turėtų būti šią savaitę. Bet aš šią savaitę dar kartą atvažiuoti negaliu. O Bykova ir sako, pirmą kartą nesvarbu, galim bet kurią ciklo dieną. O jau antrą kartą tai taikysime per O. Kažkada anksčiau buvo minėjus, kad abu kartus reiks taikyti per O  g.gif
Ji labai prisirišo prie vyro tyrimų. Jam paėmė kraują ištyrimui, ar gali būti donoru. Tai sakė, jog labai svarbu, kad nebūtų didesnės nei savaitė pertraukos tarp jo tyrimo ir mano LIT. Nu aš ne gydytoja, tad nelabai ir supratau priežasties g.gif
Papildyta:

** Linkiu, kad nieko nerastų  4u.gif Ir gal žiūrėk tuo pat metu startuosim? Mes IUI planuojam rugpjūčio mėn.  thumbup.gif

* g.gif mat kaip... vadinasi, ner cia ko man stradalint del tos O biggrin.gif O kaip suprasti tai - Jam paėmė kraują ištyrimui, ar gali būti donoru. ? g.gif ar gali buti Tau donoru ar kaip? unsure.gif

** mes veliau startuosim, nes musu pirmasis LIT bus tik liepos menesi ax.gif paskiau dar zinant, jog bandysim be stimuliaciju... doh.gif krc, niekur neskubam biggrin.gif Dar man ir akupunkturoj sake - pailsek siais metais, neskubek niekur cool.gif tai ir neskubu biggrin.gif

Atsakyti