Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos Centras

Noreciau is jusu patarimo, jei galima butu 4u.gif
Pas vyra blogi spermos rezultatai ir be IVf neissiversime mano supratimu. Kolkas esu uzsirasiusi pas viena is VK gydytoju apziurai ir proceduros planavimui, bet nezinau net kodel, tikro pasitikejimo neturiu nei vienu gydytoju.
Galbut kazkas is jusu yra tiesiai vykes i reprod. centra net nebande proceduru lietuvoj? Ar vertetu taip elgtis? Ar ten isities padaro issamesnius tyrimus ir to pasekoje rezultato galima tiketis geresnio? Ar tiesiog pasikliauti musu gydytojais ir daryti bent viena IVf bandyma cia, lietuvoj? Tiesiog nezinau kaip elgtis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inga0411 @ 2010 06 10, 17:55)
sveikos, aš čia naujokė. Norėčiau paklausti, kodėl neprisiskambinu Bykovai, vis įjungtas atsakiklis. blink.gif

... o su manim antra savaite nieks nesikalba smile.gif.
Pradzioj rasiau e-mail'us (taip buvom sutarusios), tada atsibodo rasyt be atsako, pradejau skambinti. Aptarnaujantis personalas jau du kartus pazadejo, kad pati Bikova su manim susisieks, deja kol kas nieko thumbup.gif
nepateisinu as tokio elgesio su klientais, ale kitos tokios burtinikes 300 km spinduliu nerasi, tenka susitaikyt ir laukt, kol ponia susimyles ir susisieks su manim 4u.gif... i savaite parasau po 2-3 mail'us ir po pora skambuciu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 14 birželio 2010 - 12:29
QUOTE(darviena @ 2010 06 14, 12:29)
... o su manim antra savaite nieks nesikalba smile.gif.
Pradzioj rasiau e-mail'us (taip buvom sutarusios), tada atsibodo rasyt be atsako, pradejau skambinti. Aptarnaujantis personalas jau du kartus pazadejo, kad pati Bikova su manim susisieks, deja kol kas nieko  thumbup.gif
nepateisinu as tokio elgesio su klientais, ale kitos tokios burtinikes 300 km spinduliu nerasi, tenka susitaikyt ir laukt, kol ponia susimyles ir susisieks su manim  4u.gif... i savaite parasau po 2-3 mail'us ir po pora skambuciu  doh.gif

g.gif o tai gal Bykova atostogauja ar kokiose konferencijose? g.gif as atsimenu, kad Velyku laikotarpiu su manim nebendravo, bet paaiskejo, kad ji isvykus buvo ir paskui, kol visoms atrase uzeme laiko biski doh.gif
Bet laukti tai itariu kaip uzknisa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svaja32 @ 2010 06 13, 15:59)
Noreciau is jusu patarimo, jei galima butu 4u.gif
Pas vyra blogi spermos rezultatai ir be IVf neissiversime mano supratimu. Kolkas esu uzsirasiusi pas viena is VK gydytoju apziurai ir proceduros planavimui, bet nezinau net kodel, tikro pasitikejimo neturiu nei vienu gydytoju.
Galbut kazkas is jusu yra tiesiai vykes i reprod. centra net nebande proceduru lietuvoj? Ar vertetu taip elgtis? Ar ten isities padaro issamesnius tyrimus ir to pasekoje rezultato galima tiketis geresnio? Ar tiesiog pasikliauti musu gydytojais ir daryti bent viena IVf bandyma cia, lietuvoj? Tiesiog nezinau kaip elgtis. verysad.gif

Manau, kad RRC gali padėti sutaupyti pinigėlių, ax.gif nes mūsų VK, beje ir "EMBRIONS" nelabai gilinasi, kodėl nepavyko, siūlo vėl bandyti, kam pasiseka, o kam ir iš 5 ne. g.gif
Atsakyti
Pemktadienį buvau pas Bykova dirba ,kaip visada,gal tik truputį kažko susirūpinus,gal kas šeimoi ka gali žinot, žmonių daugokai,anksčiau nerasdavau o pektadienį buvo nemažai,taip kad truputuka kantrybės visiems juk būna sunkių dienų g.gif
Atsakyti
aš šiandien buvau pirmai procedūrai. Tai galiu patvirtinti, kad dirba Bykova, tik žmonių daugokai.
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2010 06 14, 15:54)
aš šiandien buvau pirmai procedūrai. Tai galiu patvirtinti, kad dirba Bykova, tik žmonių daugokai.

bigsmile.gif bigsmile.gif kaip ispudis po proceduros? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 06 14, 16:03)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  kaip ispudis po proceduros?  g.gif  ax.gif

bijojau tai ne tas žodis doh.gif bet nieko baisaus nebuvo tongue.gif
skaudėt neskauda, lyg ta vieta šiltesnė tokia. Bet šiaip jokio kažkokio ypatingo jausmo g.gif
Antra procedūra turėtų būti kitą ciklą. Liepė pasiskambinti ir susiderinsim kada. Sakė maždaug tuo metu kai O, bet tiksliai nereikia.
Atsakyti
tikrai dirba Bikova jau 4u.gif
Skambino ji man siandien. panasu, kad pati turi rimtu sveikatos bedu, sake gulejo ligoninej. Na, tikiuosi viskas jai bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2010 06 14, 16:19)
bijojau tai ne tas žodis  doh.gif bet nieko baisaus nebuvo  tongue.gif
skaudėt neskauda, lyg ta vieta šiltesnė tokia. Bet šiaip jokio kažkokio ypatingo jausmo  g.gif
Antra procedūra turėtų būti kitą ciklą.  Liepė pasiskambinti ir susiderinsim kada. Sakė maždaug tuo metu kai O, bet tiksliai nereikia.

nu mane irgi kazkaip baime ima, nors net nezinau, kada cia mums ta procedura nusimato biggrin.gif doh.gif Bet jei jau cia ziuriu niekam nieko nepasidaro blogo, tai reik maziau stresuot g.gif
O jau kita karta tau leis ne TB krauja, ane? g.gif
Ziurek, gal kai jums darys kita procedura, tuo pat metu mums pirmaja darys? tongue.gif galetume pasikooperuot kelionei kartu, jei ka mirksiukas.gif

o i akupunkturas varineji vis dar? unsure.gif man pakeite durimo vieteles praeita sav rolleyes.gif gaunu po 1 adata i riesus ir po 2 adatas kazkur pedose, ir ant gali i galva dar biggrin.gif Kai MB pasakiau, kad i galva duria, tai ji sake, kad tikrai nuprotejau su ta savo akupunktura lotuliukas.gif negana to, sako, kad grizus dvoki kaip bomzas, tai dar ir i galva duria doh.gif biggrin.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Amade,man irgi viena i tarpuaki durdavo-grizdavau su skylute kaktoj biggrin.gif

Beje,vakar ieskojausi info del naujo progesterono,kuri man israse.Cyclogest vadinasi,nu ne esme cia.Esme ta,kad radau nemazai info,kad merginos ji israso netgi iki 30 savaiciu ir veliau,idant apsisaugot nuo prieslaikinio gimdymo.
Viena net rase,kad net anksciau nevartojus,gavo nuo 30 iki 34 sav vartot,nes gydytoja mate rizika prieslaikiniam.Tai va,pasitark su gydytojais ir vartok tu ji ilgai,kiek tik reikia,blogiau nieko nebus,tik geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 06 15, 12:30)
* Amade,man irgi viena i tarpuaki durdavo-grizdavau su skylute kaktoj biggrin.gif

** Beje,vakar ieskojausi info del naujo progesterono,kuri man israse.Cyclogest vadinasi,nu ne esme cia.Esme ta,kad radau nemazai info,kad merginos ji israso netgi iki 30 savaiciu ir veliau,idant apsisaugot nuo prieslaikinio gimdymo.
Viena net rase,kad net anksciau nevartojus,gavo nuo 30 iki 34 sav vartot,nes gydytoja mate rizika prieslaikiniam.Tai va,pasitark su gydytojais ir vartok tu ji ilgai,kiek tik reikia,blogiau nieko nebus,tik geriau  4u.gif

* man kazkur galvoj duria, ne tarpuaky biggrin.gif

** vava, man tas progesterono klausimas jau irgi senokai kvarsina galva doh.gif
Atsakyti