Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos Centras

QUOTE(wow.as @ 2010 04 29, 12:01)
Amade, o kokia proga tu dareisi hormonu tyrimus? Gine tau liepe?

O as va galiu pasigirti, kad mano kraujo rezultatai gereja  ax.gif  Ir del tos pacios folio rugsties, ir siaip bendrai. Vadinasi, Bykova tikslingai man skyre pagerti vitaminu. Tikiuosi, kad su jos ir mano daktarytes pagalba greit pagausim savo leliuka/us  blush2.gif

man Bykova liepe hormonus pasidaryt ax.gif nes mano ciklai nelabai reguliarus, plius man itarinedavo PKS unsure.gif nors bent jau dabar tas LH/FSH santykis PKS kaip ir nerodo g.gif

o man irgi pagerejo tyrimai po pirmo vizito, tai kazkaip as vis su didesniu entuziazmu geriu viska, ka ji paskiria biggrin.gif Va, siandien Tribestana pradejau doh.gif biggrin.gif idomu, ar usai neuzaugs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 04 29, 11:22)
man Bykova liepe hormonus pasidaryt  ax.gif  nes mano ciklai nelabai reguliarus, plius man itarinedavo PKS  unsure.gif  nors bent jau dabar tas LH/FSH santykis PKS kaip ir nerodo  g.gif

o man irgi pagerejo tyrimai po pirmo vizito, tai kazkaip as vis su didesniu entuziazmu geriu viska, ka ji paskiria  biggrin.gif  Va, siandien Tribestana pradejau  doh.gif  biggrin.gif  idomu, ar usai neuzaugs  lotuliukas.gif

Amade,jei jau lh/fsh 1 jau galima itarti pks,viskas kas virs 1 jau nebe itarimas,o parodymas.
Paprastas ginius,sakytu,kad reikia 1.5 santykiu,kad 100 proc patvirtinti pks,bent giniai VK ta pati daro nuo vienetuko.Ir liepe gerai i kaili ikresti,kas tvirtina kitaip.Nu gal jie zino ka sneka?!
Kiek info ta tema ieskojus,visur teigiama,kad geri tyrimai kai LH bent keliom dalim uz FSH mazesni (tokiu atveju ir santykis zemiau 1 buna) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 29, 12:51)
Amade,jei jau lh/fsh 1 jau galima itarti pks,viskas kas virs 1 jau nebe itarimas,o parodymas.
Paprastas ginius,sakytu,kad reikia 1.5 santykiu,kad 100 proc patvirtinti pks,bent giniai VK ta pati daro nuo vienetuko.Ir liepe gerai i kaili ikresti,kas tvirtina kitaip.Nu gal jie zino ka sneka?!
Kiek info ta tema ieskojus,visur teigiama,kad geri tyrimai kai LH bent keliom dalim uz FSH mazesni (tokiu atveju ir santykis zemiau 1 buna) smile.gif

aaa... nu as nesiginciju, bo nelabai gaudausi tuose hormonuose. blush2.gif o is kitos puses, pasikeliau pries 3 metus darytus hormonus, tai net issiziojau - FSH virs 8, o LH virs 16 mega_shok.gif nors mano gine kaip dabar pamenu sake, kad nieko cia tragisko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 04 29, 11:59)
aaa... nu as nesiginciju, bo nelabai gaudausi tuose hormonuose.  blush2.gif o is kitos puses, pasikeliau pries 3 metus darytus hormonus, tai net issiziojau - FSH virs 8, o LH virs 16 mega_shok.gif nors mano gine kaip dabar pamenu sake, kad nieko cia tragisko  doh.gif

tragisko tai tikrai nieko nera,bet O natur tai vargiai ivyktu.Su stimuliantais kaip ir apeinama tokia problema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 29, 13:39)
tragisko tai tikrai nieko nera,bet O natur tai vargiai ivyktu.Su stimuliantais kaip ir apeinama tokia problema smile.gif

na, kartais ivyksta ir natur biggrin.gif sakiau si menesi pazaisiu su BT ir paskiau PRG pasidarysiu, paziuret... ax.gif Svarbiausia, kad tas FSH dar klimakso nerodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 04 29, 13:26)
na, kartais ivyksta ir natur  biggrin.gif  sakiau si menesi pazaisiu su BT ir paskiau PRG pasidarysiu, paziuret...  ax.gif Svarbiausia, kad tas FSH dar klimakso nerodo  tongue.gif

as turejau omeny,tuos senus rodiklius,prie ju nelabai vyktu.
Su tokiais kaip dabar,visko tiketina.Jau bandysit si menesi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 29, 14:33)
as turejau omeny,tuos senus rodiklius,prie ju nelabai vyktu.
Su tokiais kaip dabar,visko tiketina.Jau bandysit si menesi? ax.gif

tai prie tu anu ir nevyko niekas biggrin.gif net ir stimuliacijom nenorom pasiduodavo doh.gif

o dabar dar nieko nebandom. Tiesiog meciau KT, tai galima ir pastebeti, kaip ir kas vyksta rolleyes.gif
Atsakyti
Radau į vieną vietą sukelta daugiau informacijos apie LIT (Bykova būtent šį metodą ir taiko). Pradedant nuo tyrimų, kurie daromi nustatant, ar tinka šis gydymo metodas, kuo skiriasi vyro ir donoro LIT, kaip LIT atliekamas ir kiek kainuoja Anglijoj, Graikijoj ir pan. Jei skaitote angliškai, gal ir jums bus įdomu:
http://www.fertility...;topic=233469.0
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2010 05 01, 10:35)
Radau į vieną vietą sukelta daugiau informacijos apie LIT (Bykova būtent šį metodą ir taiko). Pradedant nuo tyrimų, kurie daromi nustatant, ar tinka šis gydymo metodas, kuo skiriasi vyro ir donoro LIT, kaip LIT atliekamas ir kiek kainuoja Anglijoj, Graikijoj ir pan. Jei skaitote angliškai, gal ir jums bus įdomu:
http://www.fertility...;topic=233469.0

g.gif bet ar Bykova daro ta testa : LAD measures the level of anti-paternal blocking antibodies in your blood. A sample of serum from your blood is mixed with a sample of live white cells (T and B cells) from your husband (or sperm donor – if using known donor). Where antibodies are present in your blood they will bind to your husband’s white cells and the percentage which have been ‘tagged’ in this way can be measured using flow cytometry.
As jau apie sita skaiciau Keberiokst knygoj, bet pvz mum pasake - susitarsim, kuri cikla jus atvaziuosit tam kraujo pylimui unsure.gif ir is tu mums darytu tyrimu nieko panasaus i sita aprasyta nedare g.gif ar as kazko nelabai supratau, ar Bykova tiesiog nedarydama sitoi tyrimo siulo ta LIT? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 05 02, 11:16)
ir is tu mums darytu tyrimu nieko panasaus i sita aprasyta nedare  g.gif  ar as kazko nelabai supratau, ar Bykova tiesiog nedarydama sitoi tyrimo siulo ta LIT?  unsure.gif

Man irgi šio tyrimo nedarė. Neradau, kad ir kitoms buvusioms pas Bykovą, jis būtų darytas. Juk LIT Bykova siūlo nesvarbu, kokie būna visų darytų tyrimų rezultatai. Aš suprantu, kad ji tik šį metodą ir taiko.
O kai paskaičiau UK forumuose, tai pas juos be LIT, dar daro IVIG (imunoglobulinas) arba intralipids (sojų pupelių aliejus). Kurį metodą taikyti priklauso nuo tyrimų rezultatų. Aišku, kai pas mus jokių metodų netaiko, tai ir tyimų nedaro. Arba iš kitos pusės -kai tokių tyrimų nedaro, tai ir nežino kokius metodus taikyti g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Buvome ir mes Rygoje pas gyd. Bykova mirksiukas.gif Tai kaip ir visoms padare daugybe tyrimu doh.gif Ir dabar ziuriu as i atsakymus ir nieko nesuprantu, tiesiog tamsus miskas biggrin.gif Nors perskaiciau visa tema apie tai, bet noreciau, gal kuri pakomentuotu ar labai jau blogi tie musu tyrimai mirksiukas.gif 4u.gif

Visu pirma parasysiu, kur sudeti sauktukai:
Leikocitara Formula :
!<< Monociti 1.0 % ( 3.0 - 11.0 )

Fagocitoze :
< Fagocitarais asins tilpums FAT 39.00 % (45.00 - 100.00 )

Infekcijas :
! >> EBV-EBNA IgG 2.95 ISR ( 0.00 - 1.50 )

Dar keli tyrimai yra arti virsutines ribos, bet i normas dar telpa mirksiukas.gif

ir dar labai idomu ar gali buti, kad vienam randa chlamidiju, o kitam ne g.gif
Is anksto 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 04 27, 12:02)
As jau pasikambinau i tuos Silainius, viskas ok, 40 Lt ir yra tyrimukas  biggrin.gif  aisku, pasidomejo, kaip as cia sumasciau toki tyrima  biggrin.gif
o man Bykova surase 3 tyrimus pasidaryt, tai is ju 2 daro Via Medica, o sito trecio jie nedaro  g.gif
biggrin.gif  as tai visada rusiskai lotyniskom raidem rasau. Nes kol parasyciau kompu rusiskom raidem, tai visa diena praeitu  doh.gif

Laba diena merginos,
Jungiuosi ir as i Jusu skyreli. Buvau pirma karta pas Bykova ir jau gavau rezultatus.
Niekaip nezinojau kaip su susirasineti, bet vyras pasiule labai faina varianta. Noriu pasidalinti su Jumis
http://www.translit.ru/
rasai lotyniskomis raidelis, o rusiskos atsiranda savaime. Tu raidziu , kuriu nera klaviaturoje, galima issirinkti is lenteles.
Atsakyti