QUOTE(Laimuze509 @ 2010 05 13, 21:19)
Įsiterpsiu, į jūsų diskusiją

Kadangi pastojau natūraliai, tai iš kart po teigiamo testo važiavau pas Bikovą, tada man buvo pirmasis vizitas, paėmė kraują tyrimams ir nelaukiant atsakymų rezultatų gavau pirmą injekciją, antra po savaitės, trečia po 3 sav., 4 po 4 sav. ir t.t. Antradienį vėl važiuoju injekcijai, kol kas viskas gerai augam didėjam, jau 470 gr sveriam...
smagu, kad parašai

Dar smagiau, kad viskas gerai

Aukit ir didėkit, bei mums karts nuo karto gerų žinių įneškit
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 11, 14:08)
Kur Kerzaka dingus?Ar vel komandiruotej?
Atsiliepk graziuoju
Gal vasara ka nors gandru fronte planuoji?
Sveika, atspėjai su tom komandiruotėm

Tik grįžau ir atsiliepiau. Kaip matai, kol kas gražiuoju užtenka
Kol kas su homeopatiniais žirniukais žaidžiu, kas savaitę į akupunktūrą einu ir galvoju, gal jau laikas vėl planuoti būtų

Pradžiai, sakiau bandysiu hormonų tyrimus pasikartoti. Įdomu, kaip jie pas mane atrodo po Thybono nutraukimo

O tada? Gal vėl IUI planuoti? Gal vis dėlto ir Bykovos injekcijas pridėti? Buvau nusprendus, kad šį kartą dar be LIT apsieisiu, kad geriau į Vilnių važiuosiu pas tą gydytoją, kur imunoglobulino injekcijas leidžia. Bet pasiskaičiau forume, kad leidžiami vaistai visai ne tokie, kaip UK ar JAV naudoja ir vėl susibalamutinau
Žodžiu, planuoti jau noriu. Bet kuriuo keliu eiti, neapsisprendžiu
Papildyta:
QUOTE(wow.as @ 2010 05 13, 20:41)
Nu geras... Va dabar pasiskaiciavau savo lh/fsh santyki.... 1.6

O niekas niekada nieko man nesake apie PKS... Ir isvis, ka tas PKS reiskia? Kad nevyksta natur O? Visai pasimeciau

Kuo daugiau i miska, tuo daugiau medziu...
teisingai, jai LH/FSH didokas (paprastai sako >1,5), tai įtaria PKS. O PKS gali reikšti, kad O nevyksta, arba ji nepilnavertė. Nors esant tik didesniam LH/FSH santykiui, tvirtinti, kad PKS yra dar negalima. Daugiau gali pasiskaityti PKS temelėje.