Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos Centras

QUOTE(RositaK @ 2010 05 12, 08:55)
tai tik du kartus jas reikia leistis iki planuojamo nestumo? tai iseina du menesiai, jei per O dienas?  g.gif ar cia individualiai?  rolleyes.gif

nu jo, iki pastojimo 2 men (po 1 i menesi). Bent jau man taip darys g.gif o paskui nestumo metu man neminejo, kad reikes, nors gi is musu viena cia ir nestuke.gif budama daresi injekcijas g.gif vienu zodziu, nestumo klausimais dar nepasigilinau labai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 05 11, 14:05)
labas  4u.gif

o mes kita sav einam pas genetikus  doh.gif  neziniau, kokio velnio, nu bet reikia tai reikia  unsure.gif po to kai turesim kazkokius rezultatus is genetiku, rasysim Bykovai ir tarsimes del vizito.
Beje, jau Tribestano kursa suvartojau didis.gif usai neisdygo flirt.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
+ dar vienas kartas po arba pries punkcija (kai IVF ), pries isodinima 4u.gif

QUOTE(RositaK @ 2010 05 12, 09:55)
tai tik du kartus jas reikia leistis iki planuojamo nestumo?

priminkit, kas tas Homocisteinas? Kai jo kiek virs normos, tai ka cia gert ar negert? doh.gif nieks smegenyse neislieka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 13 gegužės 2010 - 08:09
QUOTE(euromergele @ 2010 05 13, 08:02)
+ dar vienas kartas po arba pries punkcija (kai IVF ), pries isodinima  4u.gif

o jei natur gamini? g.gif
Atsakyti
negaminu ax.gif nezinau zinok...geriau jau Bikovai rasyk 4u.gif

QUOTE(Amade @ 2010 05 13, 10:03)
o jei natur gamini?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 05 13, 07:02)
+ dar vienas kartas po arba pries punkcija (kai IVF ), pries isodinima  4u.gif
priminkit, kas tas Homocisteinas? Kai jo kiek virs normos, tai ka cia gert ar negert?  doh.gif  nieks smegenyse neislieka  biggrin.gif

B grupes vitaminus reikia gert,jei per aukstas 4u.gif
Atsakyti
norma 4.40-8.10. pas man 8.60. Tai cia turbut dar ner labai daug, kad Bikova parase negert Bvit, ane?

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 13, 12:02)
B grupes vitaminus reikia gert,jei per aukstas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 05 13, 10:31)
norma 4.40-8.10. pas man 8.60. Tai cia turbut dar ner labai daug, kad Bikova parase negert Bvit, ane?

Jei neklystu pas mane tiek pat,man parase gert biggrin.gif:

Einu paieskosiu rezu,idomu pasidare.

Apgavau,pas mane 12.5.Matyt su kazkokiu kitu sumaisius busiu.
Jau gerokai pakiles,uztat ir liepe gert.Ramiau tik,kas esu MTHFR geno tyrima pasidarius,tas geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 13 gegužės 2010 - 11:49
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 13, 11:37)
Jei neklystu pas mane tiek pat,man parase gert biggrin.gif:

Einu paieskosiu rezu,idomu pasidare.

Apgavau,pas mane 12.5.Matyt su kazkokiu kitu sumaisius busiu.
Jau gerokai pakiles,uztat ir liepe gert.Ramiau tik,kas esu MTHFR geno tyrima pasidarius,tas geras.

pas mane homicisteinas pirma karta buvo apie 10 berods g.gif o antra karta jau normoj (po pirmu tyrimu geriau foline rugsti unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 29, 13:51)
Amade,jei jau lh/fsh 1 jau galima itarti pks,viskas kas virs 1 jau nebe itarimas,o parodymas.
Paprastas ginius,sakytu,kad reikia 1.5 santykiu,kad 100 proc patvirtinti pks,bent giniai VK ta pati daro nuo vienetuko.Ir liepe gerai i kaili ikresti,kas tvirtina kitaip.Nu gal jie zino ka sneka?!
Kiek info ta tema ieskojus,visur teigiama,kad geri tyrimai kai LH bent keliom dalim uz FSH mazesni (tokiu atveju ir santykis zemiau 1 buna) smile.gif

Nu geras... Va dabar pasiskaiciavau savo lh/fsh santyki.... 1.6 blink.gif O niekas niekada nieko man nesake apie PKS... Ir isvis, ka tas PKS reiskia? Kad nevyksta natur O? Visai pasimeciau doh.gif Kuo daugiau i miska, tuo daugiau medziu...
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 05 13, 09:03)
o jei natur gamini?  g.gif

Įsiterpsiu, į jūsų diskusiją wink.gif
Kadangi pastojau natūraliai, tai iš kart po teigiamo testo važiavau pas Bikovą, tada man buvo pirmasis vizitas, paėmė kraują tyrimams ir nelaukiant atsakymų rezultatų gavau pirmą injekciją, antra po savaitės, trečia po 3 sav., 4 po 4 sav. ir t.t. Antradienį vėl važiuoju injekcijai, kol kas viskas gerai augam didėjam, jau 470 gr sveriam...
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2010 05 13, 21:19)
Įsiterpsiu, į jūsų diskusiją wink.gif
Kadangi pastojau natūraliai, tai iš kart po teigiamo testo važiavau pas Bikovą, tada man buvo pirmasis vizitas, paėmė kraują tyrimams ir nelaukiant atsakymų rezultatų gavau pirmą injekciją, antra po savaitės, trečia po 3 sav., 4 po 4 sav. ir t.t. Antradienį vėl važiuoju injekcijai, kol kas viskas gerai augam didėjam, jau 470 gr sveriam...

smagu, kad parašai 4u.gif Dar smagiau, kad viskas gerai thumbup.gif
Aukit ir didėkit, bei mums karts nuo karto gerų žinių įneškit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 11, 14:08)
Kur Kerzaka dingus?Ar vel komandiruotej?
Atsiliepk graziuoju  ph34r.gif
Gal vasara ka nors gandru fronte planuoji?

Sveika, atspėjai su tom komandiruotėm biggrin.gif Tik grįžau ir atsiliepiau. Kaip matai, kol kas gražiuoju užtenka tongue.gif
Kol kas su homeopatiniais žirniukais žaidžiu, kas savaitę į akupunktūrą einu ir galvoju, gal jau laikas vėl planuoti būtų g.gif Pradžiai, sakiau bandysiu hormonų tyrimus pasikartoti. Įdomu, kaip jie pas mane atrodo po Thybono nutraukimo g.gif O tada? Gal vėl IUI planuoti? Gal vis dėlto ir Bykovos injekcijas pridėti? Buvau nusprendus, kad šį kartą dar be LIT apsieisiu, kad geriau į Vilnių važiuosiu pas tą gydytoją, kur imunoglobulino injekcijas leidžia. Bet pasiskaičiau forume, kad leidžiami vaistai visai ne tokie, kaip UK ar JAV naudoja ir vėl susibalamutinau doh.gif
Žodžiu, planuoti jau noriu. Bet kuriuo keliu eiti, neapsisprendžiu blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(wow.as @ 2010 05 13, 20:41)
Nu geras... Va dabar pasiskaiciavau savo lh/fsh santyki.... 1.6  blink.gif  O niekas niekada nieko man nesake apie PKS... Ir isvis, ka tas PKS reiskia? Kad nevyksta natur O?  Visai pasimeciau  doh.gif  Kuo daugiau i miska, tuo daugiau medziu...

teisingai, jai LH/FSH didokas (paprastai sako >1,5), tai įtaria PKS. O PKS gali reikšti, kad O nevyksta, arba ji nepilnavertė. Nors esant tik didesniam LH/FSH santykiui, tvirtinti, kad PKS yra dar negalima. Daugiau gali pasiskaityti PKS temelėje.
Atsakyti