Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos Centras

QUOTE(Corsica @ 2010 09 15, 12:34)
1.Ir dar, rekomenduoju akupunktura, na tikrai nerealus dalykas.
2. Beje, pirma karta apie akupunktura suzinojau is IVF statistikos skyrelio, kuris man budavo didele paguoda, skaitydavau tik laimingas istorijas, pati irgi ruosiuosi ten parasyti  4u.gif

1.as pries paskutini 4IVF irgi lankiau apie 2menesius, taciau deja nepadejo verysad.gif aisku, nuejusi tenai nusiramindavau, kazkaip laaabai atsipalaiduodavau. Nors paskutiniai kartai kazkokie buvo nesmagus, nes vis pataikydavo gal i nerva, tai skaudedavo unsure.gif net nezinau, ar vel pradet vaiksciot kai jau patyrus unsure.gif
2.kazkaip neuzfiksavau tavo nestuke.gif IVF skyrelyje ax.gif 4u.gif kokiu budu nestuke.gif ? buciau gi tikrai statistikon pagavusiu gandra irasiusi wub.gif ar pries si nestuma lankei akupunktura?
tuos skrusdziu miltelius maniskis yra ne karta geres, jam skirdavo bioenergetike-zolininke Zana Jankovskaja, pas kuria ilga laika lankomes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 15, 12:30)
1.as pries paskutini 4IVF irgi lankiau apie 2menesius, taciau deja nepadejo  verysad.gif aisku, nuejusi tenai nusiramindavau, kazkaip laaabai atsipalaiduodavau. Nors paskutiniai kartai kazkokie buvo nesmagus, nes vis pataikydavo gal i nerva, tai skaudedavo  unsure.gif net nezinau, ar vel pradet vaiksciot kai jau patyrus  unsure.gif

drinks_cheers.gif man irgi smegenis atpalaiduodavo, bet kaip ir tau, kelis kartus arba ne ten pataike, ar del kitu priezasciu buvo skausminga ir sirdis dauzydavosi, tai irgi nustojau lankytis. Nors... man gal ir dar dave rezultata - ciklas lyg ir pasitvarke. ax.gif Bet kadangi ten, kur ejau, negavau paaiskinimo, kodel pora kartu man taip negerai buvo pasidare, tai nusprendziau nebevaiksciot. Ir jei dar kada nuspresiu eiti, tai rinksiuosi kita vieta... nes man nepatinka aklai pasitiket ir negaut atsakymu, jei as domiuosi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Corsica @ 2010 09 15, 13:34)
Leidaaa, ne nuo 10 cd, o iki 10 cd. Nes po to ruosiasi organizmas Ov, o nakvisos kiek teko skaityti gali blokuoti pastojima, jos turi teigiama itaka iki Ov. Nors pas mane Ov budavo apie 14 cd, tai as del sventos ramybes truputi paankstindavau nutraukima. O kita cikla ir vel gerdavai, nes vis tikedavausi natur pastojimo  wub.gif
Papildyta:

rozele78, man Bykova buvo skyrusi skruzdziu miltelius. Per platintojus klaipedoje gavau pirkti, tai apie juos labai gerai raso, kad padidina pastojimo tikimybe ir t.t. Ir dar, vyrui buvo prirasiusi gerti cinka del spermiuku kokybes ir kiekio gerinimo.
Siaip pas mane imunitetas neblogas budavo, bet vistiek skyre. Apie tuos skruzdziu miltelius pasiskaityk cia:
http://www.tianshi.p..._ekstraktas.htm

Ir dar, rekomenduoju akupunktura, na tikrai nerealus dalykas. Ne tiek sutvarko  organizmo bedas (ligas), bet kiek smegeneles, ten toks geras atsipalaidavimas... Mane ir siaip tokie dalykai vilioja, o kai paskaiciau apie itaka pastojimui, tai nutariau isbandyti. Beje, pirma karta apie akupunktura suzinojau is IVF statistikos skyrelio, kuris man budavo didele paguoda, skaitydavau tik laimingas istorijas, pati irgi ruosiuosi ten parasyti  4u.gif

Corsica Aciu tau uz patarimus, jauciu rimtai nusipirksiu tas skruzdziu kapsules, nes niekaip is persalimo ligu neissikapstau. Reik gal dar uzklausti Bykovos g.gif gal kazkodel man negalima, kad ji nerase g.gif
o del akupunkturos kur tu ejai gal i Medikana? ir nejaugi jau pas tave geros naujienos niu rimtai kazka praleidom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2010 09 15, 13:59)
Corsica Aciu tau uz patarimus, jauciu rimtai nusipirksiu tas skruzdziu kapsules, nes niekaip is persalimo ligu neissikapstau. Reik gal dar uzklausti Bykovos  g.gif  gal kazkodel man negalima, kad ji nerase g.gif
o del akupunkturos kur tu ejai gal i Medikana? ir nejaugi jau pas tave geros naujienos niu rimtai kazka praleidom  wub.gif

As i kretinga vaziavau i akupunktura pas Nastopka
O mano nikas kitas, as buvusi wow.as
RositaK, Ir statistikoj esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Corsica @ 2010 09 15, 13:11)
RositaK, Ir statistikoj esu  ax.gif

wub.gif tu po injekciju pas Bykova pastojai, kiek pamenu, taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 09 15, 14:36)
wub.gif  tu po injekciju pas Bykova pastojai, kiek pamenu, taip?  4u.gif

po injekciju, po IVF, o akupunkturos kurso... Visa puokste, o kuris lemiamas buvo, vienas Dievas tezino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Corsica @ 2010 09 15, 14:11)

o as ir galvoju, nejau galejau pramazinti lotuliukas.gif thumbup.gif
o kiek LIT injekciju dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Corsica @ 2010 09 15, 15:11)

A tai viskas aisku biggrin.gif dar karteli didziausi sveikinimai wub.gif O kiek akupunktur apas ji kainuoja? Ir kai nuejai sakei, kad negali pastoti ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 15, 15:27)
o as ir galvoju, nejau galejau pramazinti  lotuliukas.gif  thumbup.gif
o kiek LIT injekciju dareisi?

Viska labai gerai vedi, jokiu nukrypimu nera tavo sarasiuke 4u.gif
O LIT dariausi 2 kartus pries IVF, po to pries punkcija, po punkcijos, po isodinimo ir paskui po 3 savaiciu, o paskui jau kas 4-5 savaites. Zodziu kelias i Ryga labai jau pazistamas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rozele78 @ 2010 09 15, 15:45)
A tai viskas aisku  biggrin.gif dar karteli didziausi sveikinimai wub.gif O kiek akupunktur apas ji kainuoja? Ir kai nuejai sakei, kad negali pastoti ar kaip?

aha, as cia ta pati ax.gif
Jei gerai prisimenu, tai pas ji kainuoja 20 lt uz viena karta. Nuejau ir pasakiau, kad negaliu pastoti. Jis viska suprato, nereikejo keleta kartu aiskinti. beje, maciau per TV rodys laida apie akupunkturistus, berdos per LTV2 sekmadieni, nes rode ansosa ir ji rode irgi. Gal naudinga butu paziureti?
Atsakyti
QUOTE(Corsica @ 2010 09 15, 16:50)
Viska labai gerai vedi, jokiu nukrypimu nera tavo sarasiuke  4u.gif
O LIT dariausi 2 kartus pries IVF, po to pries punkcija, po punkcijos, po isodinimo ir paskui po 3 savaiciu, o paskui jau kas 4-5 savaites. Zodziu kelias i Ryga labai jau pazistamas  biggrin.gif
Papildyta:

aha, as cia ta pati  ax.gif 
Jei gerai prisimenu, tai pas ji kainuoja 20 lt uz viena karta. Nuejau ir pasakiau, kad negaliu pastoti. Jis viska suprato, nereikejo keleta kartu aiskinti. beje, maciau per TV rodys laida apie akupunkturistus, berdos per LTV2 sekmadieni, nes rode ansosa ir ji rode irgi. Gal naudinga butu paziureti?

Aciu labai, niu ka dabar kipsiu i akupunktura ko dar tikrai nebandziau biggrin.gif Na mano vyrukas tai isbande ir buvo labai patenkintas tik aisku del kitu sveikatos sutrikimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Corsica @ 2010 09 15, 14:50)
Viska labai gerai vedi, jokiu nukrypimu nera tavo sarasiuke  4u.gif
O LIT dariausi 2 kartus pries IVF, po to pries punkcija, po punkcijos, po isodinimo ir paskui po 3 savaiciu, o paskui jau kas 4-5 savaites. Zodziu kelias i Ryga labai jau pazistamas  biggrin.gif

g.gif oi, tikrai turbut jau sava jautiesi Rygoj biggrin.gif
man jau irgi gresmingai arteja tos LIT doh.gif ir bijau, ir neramu, ir idomu... vienzo... visi jausmai kartu sudejus doh.gif O idomiausia, kaip mum darys... 2 LIT kas menesi tai zinau. Bet man idomiausia, kaip bus, kai pastosiu blink.gif aisku, as pati jos samoningai neklausinejau labai apie tai is anksto ax.gif bet kartais pamastau, nes pavasari ji man buvo minejus, kad turesiu lovoj gulet visa nestuma ax.gif vadinasi, i Ryga nevazinesiu unsure.gif tai va man ir idomiausia, ar MB turetu vazinet parvezt tas injekcijas, kad vietoj kazkas jas suleistu, ar isvis man ju nebereikes. unsure.gif
Dar yra minejus, kad man butinai darys tuos persileidimu tikimybiu tyrimus kas 2 savaites ar kazkas tokio. Vis duos Vyrui megintuveli, tada LT man paims krauja, ir MB tures vezt ji i Ryga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 09 15, 17:23)
g.gif  oi, tikrai turbut jau sava jautiesi Rygoj  biggrin.gif
man jau irgi gresmingai arteja tos LIT  doh.gif  ir bijau, ir neramu, ir idomu... vienzo... visi jausmai kartu sudejus  doh.gif O idomiausia, kaip mum darys... 2 LIT kas menesi tai zinau. Bet man idomiausia, kaip bus, kai pastosiu  blink.gif aisku, as pati jos samoningai neklausinejau labai apie tai is anksto  ax.gif  bet kartais pamastau, nes pavasari ji man buvo minejus, kad turesiu lovoj gulet visa nestuma  ax.gif  vadinasi, i Ryga nevazinesiu  unsure.gif  tai va man ir idomiausia, ar MB turetu vazinet parvezt tas injekcijas, kad vietoj kazkas jas suleistu, ar isvis man ju nebereikes.  unsure.gif
Dar yra minejus, kad man butinai darys tuos persileidimu tikimybiu tyrimus kas 2 savaites ar kazkas tokio. Vis duos Vyrui megintuveli, tada LT man paims krauja, ir MB tures vezt ji i Ryga  biggrin.gif

OHO niu tikrai vargelis su LIT. Niu bet ka svarbiausia rezultatas nestuke.gif
Atsakyti