Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos Centras

QUOTE(late @ 2010 09 21, 15:52)
Mano buvo pirmas nestumas,kuris vyko ganetinai sklandziai,paaiskino,ocen zalka....................................................
as pas ja vazinejo ir leidausi lit ,kad butu kokybiskos kiausialastes ir aisku toliau vazinejau,kai pastojau

doh.gif blyn, va sito as ir bijau, kad man, jau turincia 3 vienodas liudnas istorijas, gali ir po LIT gautis "ocen zalko" unsure.gif aisku, nepabandes nezinosi, teks isbandyt... bet bjauriausia, kai statistika buna dziuginanti, su tarkim 98% sekmes garantu, o tu paimi ir patenki i tuos 2% doh.gif unsure.gif Man taip buvo, kai paskutini karta uzsiuvo kakleli nestumo pradzioj, visa literatura duoda virs 90% sekmes... bet, man pasirode per sudetinga patekt i ta 90% verysad.gif
Atsakyti
Late,o ka kiti gydytojai kalba?Kokia priezasti ivardinina?

Sakei,kad mergyte sveikute,tai kiausialastes tikriausiai geros ir buvo,kazkas kitur gal?
Bet is ko taip anksti sakoma kad viskas su vaikiuku gerai,tokioms chromosomu anomalijoms istirti keliu savaiciu reikia kol jas ten kazkaip isaugina.Ar cia tik is kokiu bendru tyrimu?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 09 21, 17:08)

Sakei,kad mergyte sveikute,tai kiausialastes tikriausiai geros ir buvo,kazkas kitur gal?
Bet is ko taip anksti sakoma kad viskas su vaikiuku gerai,tokioms chromosomu anomalijoms istirti keliu savaiciu reikia kol jas ten kazkaip isaugina.Ar cia tik is kokiu bendru tyrimu?

Taip kiausialastes geros,as buvau pries tai pas genetikus,sake viskas idealu ir nebereikejo daugiau eit,nu tik sake jei labai nori lyti suzinot ateik.......................pas mane endo3 stadija,nestumo metu nebuvo visiskai jokiu uzdegimu,bet pas mane n..........metu slapimo pusles uzdegimai,bet as ji pastoviai priziurejau ir geriau ka reikejo,jei turesiu kokiu naujienu parasysiu.......................................
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 09 21, 16:08)

g.gif manrods cia LT tu chromosomu anomaliju po nesekmingu nestumu netiria unsure.gif gal ir klystu, bet man sito tikrai nei vienu atveju netyre schmoll.gif ir Bykova man yra minejus kazka, kad del chromosomu anomaliju (kazkoki protingesni termina minejo, bet apie chromosomas) nestumai nutruksta anksti, o ne ipuseje unsure.gif

Late - jei gali - parasyk, KAIP viskas prasidejo (praradimas)... skaudejo? kraujuot pradejai? ar tiesiog netiketai vandenys nubego? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 21 rugsėjo 2010 - 16:43
QUOTE(Amade @ 2010 09 21, 15:42)
g.gif manrods cia LT tu chromosomu anomaliju po nesekmingu nestumu netiria  unsure.gif  gal ir klystu, bet man sito tikrai nei vienu atveju netyre  schmoll.gif ir Bykova man yra minejus kazka, kad del chromosomu anomaliju (kazkoki protingesni termina minejo, bet apie chromosomas) nestumai nutruksta anksti, o ne ipuseje  unsure.gif

Late - jei gali - parasyk, KAIP viskas prasidejo (praradimas)... skaudejo? kraujuot pradejai? ar tiesiog netiketai vandenys nubego?  unsure.gif

daro,tikrai daro.Tik kainuoja ne viena ir ne du simtus.Bet ir as pagalvojau,kad tikriausiai ji daro tik nutrukus ankstyviems nestumams.Nors kai paskutinio nestumo atsakymas butent su 16-os chromosomos trisomija atejo,tai as pasiknisus internete radau,kad dazniausiai tokie nestumai baigiasi anksti,retai prieslaikiniu gimdymu arba kudikio mirtimi po gimimo.Tas retai toks salyginis dalykas,reiskias kartais buna.

http://www.sorpo.lt/...i..._medžiagos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 21 rugsėjo 2010 - 16:48
QUOTE(Amade @ 2010 09 21, 17:42)
g.gif manrods cia LT tu chromosomu anomaliju po nesekmingu nestumu netiria  unsure.gif  gal ir klystu, bet man sito tikrai nei vienu atveju netyre  schmoll.gif ir Bykova man yra minejus kazka, kad del chromosomu anomaliju (kazkoki protingesni termina minejo, bet apie chromosomas) nestumai nutruksta anksti, o ne ipuseje  unsure.gif

Late - jei gali - parasyk, KAIP viskas prasidejo (praradimas)... skaudejo? kraujuot pradejai? ar tiesiog netiketai vandenys nubego?  unsure.gif

nieks neskaudejo,ejo geltonos isskyros,nulekiau pas gydytoja kaklelis jau buvo atsidares,sake pasilasinsim magni iki pirmadienio,gulimas rezimas ,jei ka pirmadieni uzsiusim..............................................grizus namo isejo kamstis ,nubego vandenys,nuvaziavus i ligonine leliukas gyvas dar buvo,skatino gimdyma visa nakti ir apie puse dvylikos dienos pagimdziau
Jei butu kas su genetika negerai persileidimas ivyktu iki 12 sav,o veliau itaria infekcija...............cia gydytoju nuomone,bet tik itarimai,kai bus atsakymai ranesiu,jei berasiu jegu savy...............................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo late: 21 rugsėjo 2010 - 16:50
QUOTE(late @ 2010 09 21, 15:49)
nieks neskaudejo,ejo geltonos isskyros,nulekiau pas gydytoja kaklelis jau buvo atsidares,sake pasilasinsim magni iki pirmadienio,gulimas rezimas ,jei ka pirmadieni uzsiusim..............................................grizus namo isejo kamstis ,nubego vandenys,nuvaziavus i ligonine leliukas gyvas dar buvo,skatino gimdyma visa nakti  ir apie puse dvylikos dienos pagimdziau
Jei butu kas su genetika negerai persileidimas ivyktu iki 12 sav,o veliau itaria infekcija...............cia gydytoju nuomone,bet tik itarimai,kai bus atsakymai ranesiu,jei berasiu jegu savy...............................

Kazkada kazkur esu skaicius,kad bakterine vaginoze tokiam laike pavojinga.
Taip pagalvojus,galejo ir iskart uzsiut.Gaila,kad sitaip.

Kad jegu rasi,tai tikrai rasi,gali net tuo neabejot.O dabar isliudek,isverk,isgailek,kad vel galetum su naujom jegom kibti i gyvenima.
Tokie leliukai niekada nepasimirsta ir nemirsta,jie visados sirdeles gyvens 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 09 21, 16:58)
* Kazkada kazkur esu skaicius,kad bakterine vaginoze tokiam laike pavojinga.
Taip pagalvojus,galejo ir iskart uzsiut.Gaila,kad sitaip.

** Kad jegu rasi,tai tikrai rasi,gali net tuo neabejot.O dabar isliudek,isverk,isgailek,kad vel galetum su naujom jegom kibti i gyvenima.
Tokie leliukai niekada nepasimirsta ir nemirsta,jie visados sirdeles gyvens 4u.gif

* schmoll.gif uzsiuvimas nebutu niekaip padejes schmoll.gif is patirties zinau verysad.gif ypac jei po nelaimes rado vaginoze ar panasiai... nes po uzsiuvimo daug sparciau kabinasi ivairios bjaurastys "ten"... man visais kartais prasidejus nelaimems rasdavo bakterines vaginozes doh.gif nors pries metus paskutiniojo nestumo metu man tepinelius imdavo kas 2-3 savaites, buvau gavus antibiotiku doze, bet vis tiek rasdavo tai leukocitu, tai dar ko, o finale - vaginoze blink.gif taip kad tikrai nereikia mastyt varianto, kad pavelavo su uzsiuvimu, esu isitikinus, kad nebutu isgelbeje. maximum savaite-kita, bet to nebut pakake isgelbet vaikiuka verysad.gif

** jegu atrasi... tik neskubek... man jau praktiskai metai prajeo, bet as vis dar nesijauciu pasiruosus... bet vis tiek darysim LIT jau galbut net kita menesi doh.gif ax.gif
Atsakyti
*****, skaitau Late istoriją ir žliumbiu cray.gif Užuojauta jūsų šeimai. Stiprybės, stiprybės, stiprybės 4u.gif
Vakar buvau pas Bykovą. Tai ji užsiminė, kad vienai jos pacientei iš LT nutiko nelaimė, kad ji labai pergyvena ir neranda sau vietos. Įtaria, kad priežastis -kažkokia bakterija, kurios nesužiūrėjo.
Liepė man grįžus namo pasidaryti šlapimo tyrimą (ale pasėlį, jei gerai supratau), pažiūrėti, ar kas neužaugs. Man praeitą mėnesį kaip tik buvo šlapimo pūslės uždegimas, o aš jo jokiais antibais negydžiau, pavartojau žolinių preparatų ir, atrodo, praėjo. O gal organizme yra kokia bakterija ar infekcija, ir mano žoliniai preparatai ją tik apmalšino, bet iki galo neišgydė?
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2010 09 24, 19:53)
*****, skaitau Late istoriją ir žliumbiu  cray.gif Užuojauta jūsų šeimai. Stiprybės, stiprybės, stiprybės  4u.gif
Vakar buvau pas Bykovą. Tai ji užsiminė, kad vienai jos pacientei iš LT nutiko nelaimė, kad ji labai pergyvena ir neranda sau vietos. Įtaria, kad priežastis -kažkokia bakterija, kurios nesužiūrėjo.
Liepė man grįžus namo pasidaryti šlapimo tyrimą (ale pasėlį, jei gerai supratau), pažiūrėti, ar kas neužaugs. Man praeitą mėnesį kaip tik buvo šlapimo pūslės uždegimas, o aš jo jokiais antibais negydžiau, pavartojau žolinių preparatų ir, atrodo, praėjo. O gal organizme yra kokia bakterija ar infekcija, ir mano žoliniai preparatai ją tik apmalšino, bet iki galo neišgydė?

Kerzaka - kaip jusu reikalai? 4u.gif jau gal IUI greit?

g.gif man va idomu... kaip suziureti tas VISAS bakterijas? kad kuo mazesne tikimybe butu, kad kazkokia nematoma bakterija nulemtu eiline nesekme? nes man tai butu taskas paskutinis. unsure.gif o po late istorijos mano entuziazmas pribleso... unsure.gif
Atsakyti
Merginos kokia jusu nuomone apie skrandzio bakterija pylori? Bykova turbut pas visas rado? na aisku pas mane ja rado taip pat ji darydama pas save tyrimus ir liepe Lt pasidaryti skrandzio bakterijos tyrima ar tikrai ji yra ir zinoma ji pas mane labai aktyvi. Tai Bykova motivuoja, kad reikia gydyti antibijotikais g.gif pasak mediku LT ja randa 80 proc. zmoniu ir jos gydyti nereikia tik tuo atveju jei yra skrandzio opa, o jei ir gydysi tai po metu gal dvieju ji vel atsiras. Tai va niekaip nesuprantu kam Bykova kisa mums antibijotikus? Ar jus geret antibijotikus del tos bakterijos?
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2010 09 28, 09:34)
Merginos kokia jusu nuomone apie skrandzio bakterija pylori? Bykova turbut pas visas rado? na aisku pas mane ja rado taip pat ji darydama pas save tyrimus ir liepe Lt pasidaryti skrandzio bakterijos tyrima ar tikrai ji yra ir zinoma ji pas mane labai aktyvi. Tai Bykova motivuoja, kad reikia gydyti antibijotikais  g.gif pasak mediku LT ja randa 80 proc. zmoniu ir jos gydyti nereikia tik tuo atveju jei yra skrandzio opa, o jei ir gydysi tai po metu gal dvieju ji vel atsiras. Tai va niekaip nesuprantu kam Bykova kisa mums antibijotikus? Ar jus geret antibijotikus del tos bakterijos?

g.gif man jos netyre ir kaip isivaizduoju, turbut nebetirs unsure.gif
Kita savaite einu pas alergologus del savo astmos ir jau po to greitu laiku planuosim LIT ax.gif
Atsakyti