Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos Centras

Man taip pat smagu girdėt tavo tokius žodžius Late thumbup.gif manau tikrai pasieksit savo pergalę 2.gif 2.gif

Aš čia biškį ne į temą RRC, bet apie bacilą tą....
O su ta E.colli bakterija vargom ir mes, tiksliau pas vyrą vis spermos pasėlyje išaugdavo šita bacila, tai sakė tipo nuo jos daug leukocitų ir agliutinacija. Skyrė geriamus antibus, po kurso tas pats, tada skyrė leidžiamus 10 dienų kursą (arkliškom dozėm) kaip vėliau sužinojom... susileido tik 5 dienas, nes kalė per inkstus, su baisiais nugaros skausmais, kurie praėjo po mėnesio... po tokio gydymo vyras daktarus jau aplenkia iš patolo blink.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuze509: 25 spalio 2010 - 17:04
pazadu sokiruosiu dar ,jei pati neatsidursiu vasaros 5,ar dar kur? blink.gif
bet uzsispyriau pasiekt tiksla,kol sveikata leidzia ir tada busim laimingiausia seima pasaulyje,jau biski pauvom 4 menesiu,dabar tikiuosi visus 9men,o taip ir bus,o paskui laimingai ir ilgai gyvensim rolleyes.gif
noriu-o jei nori reikia veikt....
Laimuze,o kaip pas vyra E.COLLI.kazi kai pas juos ji nukeliauja g.gif idomu pasidare,pas moterys slapimo pusle trumpa,o vyrams kaip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo late: 25 spalio 2010 - 17:49
QUOTE(Amade @ 2010 10 25, 17:08)

o kas juokingiausia (pro asaras), kad, tarkim as, esu sveika, neturiu is principo jokiu sveikatos problemu... apsidairai aplink, kitos ir ruko, ir siaip per nestuma tarkim suserga gripu, plauciu uzdegimu, dar velniai zino kas... ir NIEKO  blink.gif  Man sitas yra kazkaip sunkiai suprantama, kodel mano organizmas nenormaliai reaguoja i nestuma?  blink.gif

Ir aš to niekaip nesuprantu schmoll.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2010 10 25, 16:40)
dar sumasciau,jei yra infekcija tai tikrai LIT,nepades,oi nu nebezinau,ka begalvot,kazkaip reik eit toliau i musi,nors galvojau,kad sunku bus,bet mes zmones,tokios keistos butybes esam,skauda ,atrodo neistversi,po kiek laiko vel stojiesi ir vel eini i prieki ,nors nezinai kas taves laukia,ar pergale ,ar vel pralaimejimas.
biski nuo temos...............

g.gif na, cia tu teisi... bet man kiek paseliu yra dare, tai tik 1 karta nestumo metu isaugo B streptokokas, o tada buvo nestumo pradzia ir jokiu antibu jam gydyt neskyre unsure.gif
ir Bykova per pirma vizita uztikrintai teige, kad pas mane turi gyvent kazkokia infekcija. Po berods 2 eiliu tyrimu ji su nuostaba pasake - deja, infekciju pas jus nera doh.gif
Tai blyn, pas ka man dar eit ieskot infekciju? blink.gif

man ir mano mamai labiausiai kliuna mintis, kad visi mano prieslaikiniai/persileidimai prasideda mazdaug 1-2 savaites po to, kai baigiu gert Duphastona unsure.gif kazkodel mes su mama esam linke ir PRG nestumo metu sekti. Galbut priezastis yra visai paprasta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 25 spalio 2010 - 18:54
QUOTE(late @ 2010 10 25, 12:28)
Darydavo verysad.gif ir visada srocna priehat,mozet bit vikedis,oi kiek streso apturedavau,kaip legdavau akis isdegus,o visi mane durnindavo,nuo visu turejo slept nuo vyro,gydytojos ir t.t

Trūksta žodžių, išgirdus jos tokius pasakymus tikrai sustresuosi, persinervuosi... Tai tu ir nuo vyro slėpei? Jis buvo prieš?
Papildyta:
Tiesa, merginos, ar kuri nors iš jūsų buvot RRC labaratorijoje ar netoli jos?
Kur ji? Kaip atrodo? Aš kažkaip galvoju, kad jeigu ją pamatyčiau, galėčiau galutinai dėl tų LIT apsispręst. g.gif

O dėl to, ką mum su vyru Bykova rado - problemas su žarnynu, inkstais ir kt. manau, bet kokiu atveju gerai pasigydyt. Ir vaistai jos skiriami visai manyčiau neblogi, juk ne antibiotikai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Blyn, man Bykova neatraso unsure.gif vakar parasiau, dar jokio atsakymo... ech... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 10 26, 14:34)
Sveikos  4u.gif
Blyn, man Bykova neatraso  unsure.gif vakar parasiau, dar jokio atsakymo... ech... doh.gif

Kokiu tu rašei. Aš taip pat parašiau ir į registratura... ir bykova... - neatrašo. Noriu pasitikslinti ar lapkričio 1 ji dirbs, ar niekas nesikeičia dėl vizito g.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 10 26, 12:56)
Kokiu tu rašei. Aš taip pat parašiau ir į registratura... ir bykova... - neatrašo. Noriu pasitikslinti ar lapkričio 1 ji dirbs, ar niekas nesikeičia dėl vizito g.gif

as paprastai tik Bykovai rasau... g.gif nes irgi noreciau gal lapkricio 1 vaziuot, jei jie dirba, ir jei noretu mane greit pamatyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 10 26, 15:03)
as paprastai tik Bykovai rasau...  g.gif nes irgi noreciau gal lapkricio 1 vaziuot, jei jie dirba, ir jei noretu mane greit pamatyt  rolleyes.gif

Pasidalink žiniomis jeigu atrašys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 10 26, 14:25)
Pasidalink žiniomis jeigu atrašys smile.gif

as nepasikuklinau ir DAR KARTA persiunciau vakaryksti laiska ir Bykovai, ir bendru meilu biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Kai man ji neatrašė, kartojau jos adresu, registratura@rrc.lv ir dar rrc@rrc.lv

Tiesa, kai buvau pas ją, girdėjau, kaip registratūroj kalbėjosi apie proiblemas su internetu - tipo kad labaio dažnai sutrikimai visokie. tai gal dėl to. ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat dar sykį pakartojau visais trimis el. p., gal gi atsakys g.gif
Atsakyti