Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos Centras

Gavau atsakymą, ji dirbs man reikiamą dieną thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 10 27, 07:54)
Gavau atsakymą, ji dirbs man reikiamą dieną  thumbup.gif

g.gif rrrhhhhh greiciau man atrasytu doh.gif ji dirbs lapkricio 1? ar cia siaip tau kokia kita diena reikejo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 10 27, 10:47)
g.gif  rrrhhhhh greiciau man atrasytu  doh.gif  ji dirbs lapkricio 1? ar cia siaip tau kokia kita diena reikejo?  g.gif

Atrašys ir tau smile.gif Aš jau iš anksčiau buvau užsiregistravusi pas ją 2010-11-01, bet ji prašė pasitikslinti ar tikrai bus šią dieną (planavo komandiruotę). Kaip supratau, jie dirba lapkričio 1-ąją.
Noriu "vienu šūviu du zuikius nušauti" - per vieną dieną nuvykti ir pas Bykovą, ir į Embrions. Kol kas viskas pagal planą.
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 10 27, 09:00)
Atrašys ir tau smile.gif  Aš jau iš anksčiau buvau užsiregistravusi pas ją 2010-11-01, bet ji prašė pasitikslinti ar tikrai bus šią dieną (planavo komandiruotę). Kaip supratau, jie dirba lapkričio 1-ąją.
Noriu "vienu šūviu du zuikius nušauti" - per vieną dieną nuvykti ir pas Bykovą, ir į Embrions. Kol kas viskas pagal planą.

as irgi gal noreciau 11/01 nulekt, nes kaip tik ir man nereiks i darba doh.gif
Atsakyti
doh.gif ale kaip sunku laukt, ypac kai kazkam jau atrase doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 10 27, 11:54)
doh.gif ale kaip sunku laukt, ypac kai kazkam jau atrase  doh.gif

Jei jau pradėjo atrašinėt, atrašys ir tau. Nesiparink biggrin.gif
Atsakyti
Amade, jau sulaukei atsakymo?

Asiprašau jeigu mano klausimas kartosis, gal kur jau rašėte... RRC galima atsiskaityti už vizitą kortele? O eurais, ar tik latais?
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 10 27, 21:10)
Amade, jau sulaukei atsakymo?

Asiprašau jeigu mano klausimas kartosis, gal kur jau rašėte... RRC galima atsiskaityti už vizitą kortele? O eurais, ar tik latais?

labas rytas 4u.gif
nesulaukiau dar atsakymo doh.gif jei ka, po pietu turbut vel is naujo siusiu ta laiska unsure.gif

del atsiskaitymo kortele nezinau, bet atsiskaityt galima ir eurais, mes pirma karta eurais mokejom... blush2.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Gal galėtumėt parašyti Bykovos tel.nr.? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Labai keista, kad tau dar vis neatrašo, gal kažkas neaišku su tavo tyrimais? Pabandyk dar sykį parašyti. Sėkmės.
Aš taip pat jiems dar sykį parašiau šiandien, paklausiau dėl atsiskaitymo g.gif

Turiu jų vieną telefono Nr., kaip suprantu čia registratūros: +371 67374438.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 28 spalio 2010 - 10:38
QUOTE(žieminukė @ 2010 10 28, 10:36)
Ačiū 4u.gif
Labai keista, kad tau dar vis neatrašo, gal kažkas neaišku su tavo tyrimais? Pabandyk dar sykį parašyti. Sėkmės.
Aš taip pat jiems dar sykį parašiau šiandien, paklausiau dėl atsiskaitymo  g.gif

Nu DAR karta issiunciau su prierasu, kad sorry, rasau dar karta, nes gal negaunat mano laisku... blush2.gif
Kazkaip dazniausiai ji man labai operatyviai atrasydavo, nors kelis kartus teko laukt atsakymu po kelias dienas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 10 28, 11:36)
Ačiū 4u.gif
Aš taip pat jiems dar sykį parašiau šiandien, paklausiau dėl atsiskaitymo  g.gif

Labai ačiū!
Atsakyti