gavau šiandien savo maudomo top'uką apie kurį čia diskutavom maždaug prieš mėn. laiko labai labai patiko, gražiai atrodo ir puikiai tiko tai apie tą žydrą jau nebesvarstysiu net... beliko sulaukt kelnaičių
Gal kuri turite nusipirkusi šį sjonuką?Kaip jo kokybė, ar vertas dėmesio? Taip pat domina kokybė maikučių?Ar neišsitampo greit, ar nenusiskalbia ir pan?
Turiu pirmaja maikute, tik kitokios spalvos. Mano rausva. Realiai atrodo prasciau. Paprasta ne itin storo trikotazo maikute. Butu balta, tai tik kaip apatine nesioti. Ploviau pora kartu, tai kol kas dar vietoj. Bet Is tikruju tai ji man turgine paprasta maikute primena. Gal tamsi geriau atrodytu. Bet kieme sutampysiu...
gavau šiandien savo maudomo top'uką apie kurį čia diskutavom maždaug prieš mėn. laiko labai labai patiko, gražiai atrodo ir puikiai tiko tai apie tą žydrą jau nebesvarstysiu net... beliko sulaukt kelnaičių
pagalvojau, kad neverta iš tikro, tai tikėjausi, kad būsiu dydžio nepataikiusi... bet puikiai tiko, tai raminuosi su paieškom
Gerai, kad nespejai zydrojo nusiciupti... Man depresija del merinines, svarstau, ar imti is VS S dydi ir tiketis, kad bus padidinta, ar is mjrsales, ar isvis nebeimti...
Gerai, kad nespejai zydrojo nusiciupti...
Man depresija del merinines, svarstau, ar imti is VS S dydi ir tiketis, kad bus padidinta, ar is mjrsales, ar isvis nebeimti...