Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

QUOTE(linamog @ 2010 05 05, 15:05)
Yra, yra randelis

vadinasi einu akuliorius stipresnius stipresnius užsisakyt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 05 gegužės 2010 - 15:31
merginos, o tos gipiūrinės skūrinukės taip pat išsitampo kaip ir paprastos?? g.gif o gal patvaresnės?
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 05 05, 16:58)
merginos, o tos gipiūrinės skūrinukės taip pat išsitampo kaip ir paprastos?? g.gif o gal patvaresnės?

arba as sustorejau, arba neissitampe man, turiu jau beveik du metus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 05 05, 13:56)
Gal kuri turit atsiliepinu apie sia bliuskyte:
user posted image

Nejaugi nei viena neturit tokios bliuskytes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 05 05, 13:53)
http://www.panele.lt...ikul_nuoga2.jpg matai pas ja nedidele, bet stati,stangri todel ir dydis bus mazesnis, nors pas kita bus tokie pat ismatavimai, o krutine bus patysus tai iskart bus didesne http://ya.lt/uploads...364_lico_00.jpg

nzn ar supratai rolleyes.gif

gali but g.gif bet man visvien neatitinka doh.gif lotuliukas.gif nes ir pries abu vaikus per krutine buvo tiek pat cm ir po pirmosios ir po antrosios nepakito cm ir dydis nepakito biggrin.gif o juk pries pirmaja dar ir negalejo but patysus, per jauna tongue.gif o ir siaip nepasakyciau, kad labai forma pakitus butu g.gif
dar nezinau ar tiesa, bet esu pastebejus, kad ugis kazkaip itakoja g.gif nes pas vyro seseri kuri aukstesne uz mane gerokai, tai ir geroookai vizualiai atrode mazesne krutine, nors cm buvo net keliais daugiau nei pas mane g.gif ir dydi tik B nesiojo g.gif ir kazkaip proporcijos visai kitaip atrode ax.gif lygiai taip pat zemesne uz mane su tiek pat cm per atrodo papuliai diidesni ir daznai net liemeneles dydi nesioja didesni, nei su tiek pat cm aukstesne tik mergina g.gif bet cia tik kiek man teko pastebet, gal tik pasitaike taip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anile: 05 gegužės 2010 - 18:33
QUOTE(savita1 @ 2010 05 05, 13:56)
Gal kuri turit atsiliepinu apie sia bliuskyte:
user posted image

Turiu sia bliuskyte XS dydzio, tai sakyciau atitinka. Ir siaip gana maloni, krentanti medziagyte, kazkiek primena trikotazine, todel kaina galetu buti ir mazesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2010 05 05, 20:46)
Turiu sia bliuskyte XS dydzio, tai sakyciau atitinka. Ir siaip gana maloni, krentanti medziagyte, kazkiek primena trikotazine, todel kaina galetu buti ir mazesne  ax.gif

Nepadidinta?
Nes siaip nesioju S, bet galvoju imti sios XS dydi, zinant kad VS turi tendencija padidinti kazkiek drabuzelius g.gif
O apacioji ji laisvoka ar apsitempusi?
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 05 05, 14:00)
Stangi, nes jei neklystu padailinta plastikos chirurgo  blush2.gif nes kiek iziuriu matosi randelis po krutimi, bet gal as klystu  smile.gif O siaip krutine labai grazi, tiek forma tiek dydziu  thumbup.gif

matau ir aš randelį, toje krutyje kur tolimesnė
Atsakyti
QUOTE(Aldutė* @ 2010 05 05, 13:05)
Turiu mirksiukas.gif nešioju jau antri metai thumbup.gif o kas būtent domina? rolleyes.gif Dydis atitinka, nepersišviečia, "nesibumbuliuoja" kaip tie šilko/kašmyro rūbai, nes čia Merino VILNA wub.gif neišsitampo, skalbiasi gerai thumbup.gif o svarbiausia man, turinčiai mažesnę krūtinę, ją PADIDINA rolleyes.gif

gal butu galima nuoroda sios bliuskutes?.. 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos gal galit patarti jei nesioju 75B, tai liemenele sita imti 34B g.gif banguota liemene buvo gerai 34B tai turetu ir sita tikti g.gif
http://www2.victoria...S...=3675&atp=a
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
gal žinot, kuris čia topas VS psl.? radau išparduotuvėje, bet pirkčiau iš VS biggrin.gif

http://www.mjrsales....sz-xs-7044.html
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 05 05, 21:02)
Nepadidinta?
Nes siaip nesioju S, bet galvoju imti sios XS dydi, zinant kad VS turi tendencija padidinti kazkiek drabuzelius g.gif
O apacioji ji laisvoka ar apsitempusi?

Nepadidinta. Su mano gabaritais (ugis iki 160, ir 82-64-88) tai man XS pats tas smile.gif
Dar baiminausi, kad ties pazastimis bus daug iskirpta ir reiktu pastoviai kazka detis po apacia, bet viskas tvarkoje - galiu drasiai silta diena detis tiesiai tik ant liemeneles. O apacia atrodo taip kaip VS foto, siaip ji visa atrodo taip kaip VS nuotraukoje, bent jau ant manes ax.gif
Atsakyti