Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

QUOTE(Vitalma @ 2010 04 22, 09:36)
Nu mergaitės gavau liemenuką 34B, tai ant mano 88cm. PER  thumbup.gif  Apie 34A nei minties, tikrai nesukiščiau schmoll.gif Bet kaip kažkuri sakėt, kad 34C ir 36C kaušeliai skirtingi, tai manau ir 34C tiktų g.gif

drinks_cheers.gif as sakiau, bijau pameluot, bet man su 73cm po ir 88-89cm per 34C idealiai, niekas nepsaudzia, nelipa, o 34B tai jau nuo modelio priklauso kartais imanoma nesiot, kartais nea biggrin.gif bet i mazesni nesukisciau niekaip lotuliukas.gif jei turetumet galimybe, tai pasimatuokit ir 34C sulyginimui ateity biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 04 21, 19:31)
Sorry,  panos, kad teršiu temą of-topic'ais, bet negalėjau nepaklaust  blush2.gif Ką turi omeny, kalbėdama apie priežiūrą nėštumo ir maitinimo metu  g.gif Ir taip galvojau ir anaip, nieko neišmąstau  g.gif

kontrastinis dušas, kremai, spec liemenėlės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 04 22, 09:12)
kontrastinis dušas, kremai, spec liemenėlės mirksiukas.gif

TAi apsaugo nuo strijų (kurių aš neturiu), bet krūtinės didėjimo ir mažėjimo neįtakoja mirksiukas.gif

Maniau, kad yra kas nors įtikinamesnio, ko aš nežinau blush2.gif

Dabar, kad būtų į temą lotuliukas.gif Gavau savo lauktąsias ir reziume toks, akd negali visko pataikyt 100 procentų lotuliukas.gif Skūrinukė idealiai, o antroji.....mano galva, tiktų turinčiai stangrią krūtinę, ir kad ir nedidelę, bet tokią putlesnę. Net nemoku nupasakot.
Viskas kaip ir būtų gerai, ir apimtis ir pats kaušelis su vienu bet....kadangi nugaroj petnešėlėe kryžiuojasi, iškart atvimpa kaušelio viršus doh.gif Vat jei petnešos, nueitų tiesiai (standartinis susegimas), tada būtų gerai, viskas gražiai susidėliotų, ir niekas niekur neatviptų.

Neleidžia man VS foto perkelt, tai dedu tik nuorodą.

http://www2.victoria...o...&rfnbr=5325

user posted image

Vis tik pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 22 balandžio 2010 - 10:03
Aciu visoms patarusioms del maudymuko, dabar bus lengviau apsispresti 4u.gif
Atsakyti
dabar neatsimenu savita1 ar anile tokio maudymuko virsaus laukiat doh.gif
vis delto nusprendziau uzsisakyti
tik dabar nzn kuris virsus geresnis yra g.gif
http://www2.victoria...o...=5790&atp=a

http://www2.victoria...o...=5790&atp=a
Atsakyti
Ar gali kas pakomentuoti, kaip atrodo šios suknutės moteriai, kuri nešioja M/L dydį? blush2.gif
user posted imageuser posted image

Kaip atrodo ant kudučių mačiau - gražu, o kaip ne manekenėms atrodo? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2010 04 22, 12:26)
Ar gali kas pakomentuoti, kaip atrodo šios suknutės moteriai, kuri nešioja M/L dydį? blush2.gif
user posted imageuser posted image

Kaip atrodo ant kudučių mačiau - gražu, o kaip ne manekenėms atrodo? 4u.gif  blush2.gif

As pati nesioju M dydi, bet nelaikau saves didele storule (93-69-98) biggrin.gif biggrin.gif
Todel tiek pirma tiek antra drasiai nesiociau.
Bet jeigu kalba eina apie kur kas didesnius ismatavimus tai sakyciau antra tikrai netiks.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 04 22, 12:29)
As pati nesioju M dydi, bet nelaikau saves didele storule (93-69-98) biggrin.gif  biggrin.gif
Todel tiek pirma tiek antra drasiai nesiociau.
Bet jeigu kalba eina apie kur kas didesnius ismatavimus tai sakyciau antra tikrai netiks.

Aš irgi savęs nelaikau storoliuke blush2.gif Bet pas mane krūtinė 96 blush2.gif Klubai platoki ir po nestuke.gif pilvukas šioks toks liko blush2.gif O tos suknytės tokios gražioooos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2010 04 22, 12:26)

Pirmaja tureciau greitai gauti, jei manekeniskai jausiuosi, nufotografuosiu. Esu is tu tvirtesniu damu - 100/80/100, 172cm.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 04 22, 08:53)
as pirkau, vienais buvau labai nusivylusi, nepatiko nei modelis, nei pasiuvimas, nei medziaga, o kiti visai smagus, tai veliau paemiau dar viena tokiu pat pora, tik kitos spalvos.

Gal galit aprodyt, koks modeliukas vertas dėmesio, įdedu išparduotuvės nuorodą, nes Vs neveikia kotai dabar, o ten tų modelių galybė doh.gif
Ir ar labai padidintos jos?
http://stores.channe.....y=linen pants
Noriu vasarai kelnyčių lininių, bet niekaip neišsirenku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAIDAZ: 22 balandžio 2010 - 11:55
QUOTE(linamog @ 2010 04 22, 12:40)
Pirmaja tureciau greitai gauti, jei manekeniskai jausiuosi, nufotografuosiu. Esu is tu tvirtesniu damu - 100/80/100, 172cm.

Būtų labai įdomu thumbup.gif
Atsakyti
va cia tai grozis wub.gif gal kas turit tokia parduoti (nauja)? mielai priglausciau wub.gif

user posted image
Atsakyti